DESIGN

KOETSWERKDESIGN
/

INTERIEURDESIGN

INTERIEURDESIGN

EEN OASE VAN RUST

Van de Sports Command Driving Position, het Head-Up Display en de twee 10" HD-touchscreens, tot de individuele, verschuifbare armsteunen en configureerbare ambianceverlichting, is elk detail gekozen vanuit het oogpunt van een geraffineerde en eigentijdse rijbeleving.

/
FIRST EDITION
/

TECHNOLOGIE

TOONAANGEVENDE TECHNOLOGIE
/
TOONAANGEVENDE TECHNOLOGIE
/
TOONAANGEVENDE TECHNOLOGIE
/
INFOTAINMENT

Het nieuwe InControl infotainment-systeem Touch Pro Duo, uniek voor Land Rover, heeft een exclusieve uitstraling en onvergelijkbare prestaties. Het biedt de meest intuïtieve en geavanceerde, geïntegreerde technologieën waarmee een schat aan informatie en entertainment wordt geboden, zodat u het meeste uit uw reis kunt halen.

INNOVATIE

Range Rover Velar biedt een efficiënt, verfijnd en alert rijgedrag, dankzij een programma geavanceerde V6- en viercilinder Ingenium-motoren. Door meer gerecyclede materialen te gebruiken, minder emissies te produceren, minder brandstof te gebruiken en dankzij een lichtgewicht aluminium architectuur, is hij ontwikkeld voor grotere duurzaamheid over de complete productie- en gebruikscyclus van de wagen.

RIJDEN OP DE WEG

Een zelfverzekerde, comfortabele en plezierige rijbeleving. Innovaties als Adaptive Dynamics en elektronisch gestuurde luchtvering strijken oneffenheden in het wegdek glad om zo prestaties en rijgedrag verder te verbeteren. Range Rover Velar biedt een wendbare, alerte en scherpe handling, zodat het bochtgedrag zelfverzekerd en actief aanvoelt.

OFFROAD-RIJDEN

Voor zelfverzekerd offroad-rijden op een grote variatie aan ondergronden is de Range Rover Velar standaard uitgerust met Hill Descent Control (HDC), met Terrain Response 2 als optie. Daarbij bied verschillende, intelligente, permanente Land Rover All Wheel Drive (AWD)-systemen ongeëvenaarde capaciteiten onder alle weersomstandigheden en op elke ondergrond.

RIJHULPSYSTEMEN

Range Rover Velar beschikt over een scala aan standaard en optionele bestuurderondersteunende systemen om de rijbeleving verder te verbeteren. Deze systemen, waarachter de meest innovatieve denkwijzen, ontwerpen en voertuigtechnologieën schuilgaan, assisteren u in de meeste verkeerssituaties op de (snel)weg, overdag en 's nachts.

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

Voor de zetelbekleding zijn prachtige materialen beschikbaar, waaronder Luxtec en Suedecloth, geperforeerd Windsor leder of hoogwaardige stoffen en Suedecloth. Koel-/verwarmbare voorzetels met geheugenfunctie en verwarmbare buitenste zitplaatsen op de achterbank met verstelbare rugleuning zijn eveneens beschikbaar.

PRESTATIES

PRESTATIES
/
PRESTATIES
/

CAPACITEITEN

CAPACITEITEN
/
CAPACITEITEN
/
CAPACITEITEN
/

VEELZIJDIGHEID

VEELZIJDIGHEID
/

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

HOOGWAARDIGE STOFFEN

In samenwerking met de wereldberoemde designers en vakmensen van Kvadrat zijn duurzame stoffen in een combinatie van wol en suedecloth gecreëerd, die beschikbaar zijn in verschillende kleurenthema's, en die ook als alternatief voor leder kunnen worden geselecteerd. Deze eigentijdse en prachtig vervaardigde stoffen zijn beschikbaar op alle uitvoeringen.

/
COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK
/
COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK
/
COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK
/
COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK
/

VEILIGHEID

ISOFIX

ISOFIX-bevestigingspunten in de achterbank van de Range Rover Velar maken installeren van kinderzitjes heel eenvoudig. Ze zorgen tevens voor een stevige verbinding tussen het kinderzitje en de wagen voor nog grotere veiligheid.

AIRBAGS

De Range Rover Velar is uitgerust met een uitgebreid airbagsysteem voor bestuurder en passagiers, waarbij zes airbags alle inzittenden een uitstekende bescherming bieden.

VEILIGHEIDSGORDELS

De gordelspanners van de veiligheidsgordels worden geactiveerd wanneer een plotselinge snelheidsafname van de wagen wordt gedetecteerd. Doordat de inzittende stevig tegen de zetel wordt getrokken, beschermen ze u en uw passagiers in geval van een botsing.

SPORTIEVE VERHOOGDE BESTUURDERSPOSITIE

De Sports Command Driving Position van de Range Rover Velar draagt bij aan een meer zelfverzekerde en betrokken rijbeleving. De hogere zitpositie zorgt voor een beter zicht en vergroot zo de veiligheid.

AANDRIJFSYSTEMEN

De Range Rover Velar maakt gebruik van de nieuwste veiligheidstechnologieën, waaronder Electronic Traction Control (ETC) die de tractie optimaliseert en Electronic Brakeforce Distribution die automatisch de remkracht aan de voor- en achteras varieert om de remweg te verkorten.

EMERGENCY BRAKE ASSIST

Emergency Brake Assist voelt wanneer u het rempedaal snel, maar niet krachtig genoeg intrapt voor maximale remprestaties. Het verhoogt daarom de remdruk via de ABS-pomp, om ervoor te zorgen dat u sneller stopt.

Sommige specificaties die zijn omschreven als uniek voor de lanceringsserie Range Rover Velar First Edition zijn mogelijk apart beschikbaar, of op voertuigen van de volgende modeljaren.

De beelden in deze video tonen preproductiesoftware die onderhevig is aan wijzigingen.

Op dit moment bevinden we ons in een tijdelijke overgangsfase van het modeljaar 2018 naar 2019 doorheen ons gamma. Aarzel niet om uw erkend concessiehouder aan te spreken om te weten te komen welke prijzen en gegevens gepubliceerd zijn voor welk model. Hij zal u bijstaan om de voor u meest geschikte oplossing te vinden in functie van uw persoonlijke behoeften. We danken u voor uw begrip.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.