VELAR

Met zijn strakke lijnen, elegante proporties en onmiskenbare Range Rover designelementen is de Velareen wagen die overal de aandacht trekt.

VELAR

Met zijn geraffineerde details en sportieve styling, straalt de R-Dynamic zelfvertrouwen en individualiteit uit.

Lorem Ipsum

Deze limited edition van de Range Rover Velar vormt een afspiegeling van wagenontwerp door de jaren heen.

Sommige specificaties die zijn omschreven als uniek voor de lanceringsserie Range Rover Velar First Edition zijn mogelijk apart beschikbaar, of op voertuigen van de volgende modeljaren.

De beelden in deze video tonen preproductiesoftware die onderhevig is aan wijzigingen.
Component with schema "Ready To Go Bar" and view "ready-to-go-bar" and title "Ready To Go Bar" and ID "tcm:310-291395" on page "https://www.landrover.be/nl/vehicles/range-rover-velar/models.html"Op dit moment bevinden we ons in een tijdelijke overgangsfase van het modeljaar 2018 naar 2019 doorheen ons gamma. Aarzel niet om uw erkend concessiehouder aan te spreken om te weten te komen welke prijzen en gegevens gepubliceerd zijn voor welk model. Hij zal u bijstaan om de voor u meest geschikte oplossing te vinden in functie van uw persoonlijke behoeften. We danken u voor uw begrip.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.