OPTIES EN ACCESSOIRES

Niet alle opties zijn beschikbaar op alle modellen. Neem voor meer informatie contact op met uw Land Rover concessiehouder.

OPTIEPACKS

/
/
/
/

EXTERIEUROPTIES

/

PANORAMADAK

U kunt kiezen uit een vast panoramadak of een uitvoering met schuif-/kanteldeel voor. Deze panoramadaken versterken het gevoel van ruimte in het interieur. Om het exterieur van uw wagen nog verder te personaliseren kunt u kiezen voor een dak in carrosseriekleur of in zwarte contrastkleur.

/
/
/
/

INTERIEUREIGENSCHAPPEN

/
/
/

INTERIEURAFWERKING

Voor de Range Rover Velar zijn verschillende interieurafwerkingen beschikbaar, waaronder Carbon Fibre met Copper Wire Weave en Aluminium, Shadow aluminium en Argento Pinstripe High Gloss houtfineer. Deze komen prachtig tot hun recht boven de armsteunen in de portieren. Deze zijn er in verschillende tinten en uitvoeringen om het interieur nog meer karakter te geven.

ZETELS

Voor de voorzetels is er, afhankelijk van de uitvoering, keuze uit 8-, 10-, 18- and 20-voudig verstelbare zetels, inclusief verschillende functies zoals geheugen- en massagefunctie, en koel-/verwarmbare voorzetels. Superieur comfort staat voorop.

INTERIEURKLEUREN

Met de keuze voor uw interieurkleur geeft u nog meer uitdrukking aan uw individualiteit. Vintage Tan, Ebony, Eclipse, Light Oyster en Acorn zijn beschikbaar voor zowel zetels als accenten van de hemelbekleding.

INTERIEUR PACKS

Kiest u voor het Interior Luxury Pack of het Interior Luxury Pack Plus, dan kiest u voor nog meer comfort en stijl in het fraai afgewerkte interieur van uw Range Rover Velar.

TECHNOLOGIE

Van verzonken aanraakgevoelige bedieningselementen op het stuurwiel tot twee 10” touchscreens, Head-Up Display en matrix-laser LED-koplampen met signature-dagrijverlichting, biedt de Range Rover Velar het allernieuwste op het gebied van design, innovatie en technologie.

OPTIES EN LAND ROVER GEAR - ORIGINELE ACCESSOIRES

EXTERIEURACCESSOIRES IN CARBON FIBRE

Hoogwaardige achterspoiler, spiegelkappen en side vents voorspatborden in Carbon Fibre, voorzien van een twill-patroon en High Gloss afwerking versterken de performance-uitstraling en zorgen voor een van Carbon Fibre bekende gewichtsbesparing.

BAGAGERUIMTE

Om de bagageruimte in tweeën te delen kan er een bagageruimteverdeler aan het vangrek worden bevestigd. Een rubber bagagevloermat beschermt de bagagevloer tegen vuil en vocht.

UITKLAPBARE TREEPLANKEN

Deze intelligente, praktische treden maken het eenvoudiger om in- en uit te stappen. De treeplanken zijn opgeborgen onder de dorpels en klappen uit bij openen van de portieren of activering via de afstandsbediening. Ze worden automatisch opgeborgen wanneer de deur wordt gesloten. De treeplanken zijn gevoelig voor obstakels en klappen niet uit bij ingeschakelde offroad-rijhoogte of lage gearing. Voor toegang tot het dak kunnen de treeplanken ook handmatig worden uitgeklapt bij gesloten portieren. De uitklapbare treeplanken kunnen worden gecombineerd met spatlappen voor en zijn voorzien van een roestvaststalen afwerking met lasergeëtst woordmerk ‘Range Rover Velar’.

ACCESSOIRES CLICK-AND-GO-SYSTEEM

Het Click and Go-programma is een multi-purpose accessoiressysteem voor achterpassagiers. De veelzijdige steunen van Click and Go Base wordt tussen de hoofdsteunbevestigingen aangebracht en kan worden uitgebreid met toevoegingen waaraan u tablets, tassen, shirts of jassen kunt hangen. Elke toevoeging is apart verkrijgbaar. De Click and Go Base is gemakkelijk afneembaar wanneer deze niet wordt gebruikt.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.