BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

tbc

OPTIES EN ACCESSOIRES

Niet alle opties zijn beschikbaar op alle modellen. Neem voor meer informatie contact op met uw Land Rover concessiehouder.

OPTIEPACKS

 • TECHNOLOGY PACK

  Met de matrix-laser LED-koplampen, Interactive Driver Display en Head-Up Display, bent u dankzij het Technology Pack voor uw Range Rover Velar verzekerd van onze meest geavanceerde en innovatieve technologieën tot nu toe.

 • DYNAMIC PACK

  Levert zowel on- als off-road het summum van comfort en capaciteiten. Het Dynamic Pack omvat All Terrain Progress Control, Configurable Dynamics, Adaptive Dynamics, Terrain Response 2 en de elektronisch gestuurde luchtvering.

EXTERIEUROPTIES

PANORAMADAK

U kunt kiezen uit een vast panoramadak of een uitvoering met schuif-/kanteldeel voor. Deze panoramadaken versterken het gevoel van ruimte in het interieur. Om het exterieur van uw wagen nog verder te personaliseren kunt u kiezen voor een dak in carrosseriekleur of in zwarte contrastkleur.

/

INTERIEUREIGENSCHAPPEN

 • L560

  INTERIEURAFWERKING

  Voor de Range Rover Velar zijn verschillende interieurafwerkingen beschikbaar, waaronder Carbon Fibre met Copper Wire Weave en Aluminium, Shadow aluminium en Argento Pinstripe High Gloss houtfineer. Deze komen prachtig tot hun recht boven de armsteunen in de portieren. Deze zijn er in verschillende tinten en uitvoeringen om het interieur nog meer karakter te geven.

 • L560

  ZETELS

  Voor de voorzetels is er, afhankelijk van de uitvoering, keuze uit 8-voudig manuele verstelbaarheid of 14-voudig of zelfs 20-voudig elektrisch verstelbare zetels, inclusief verschillende functies zoals geheugen- en massagefunctie, en koel-/verwarmbare voorzetels. Superieur comfort staat voorop.

 • L560

  INTERIEURKLEUREN

  Met de keuze voor uw interieurkleur geeft u nog meer uitdrukking aan uw individualiteit. Vintage Tan, Ebony, Eclipse, Light Oyster en Acorn zijn beschikbaar voor zowel zetels als accenten van de hemelbekleding.

 • L560

  INTERIEURPACKS

  Kies voor nog meer comfort en stijl in het fraai afgewerkte interieur van de Range Rover Velar met het Interior Upgrade Pack.

Velar

TECHNOLOGIE

Van verzonken aanraakgevoelige bedieningselementen op het stuurwiel tot twee 10” touchscreens, Head-Up Display en matrix-laser LED-koplampen met signature-dagrijverlichting, biedt de Range Rover Velar het allernieuwste op het gebied van design, innovatie en technologie.

ORIGINELE LAND ROVER ACCESSOIRES

 • PET PACKS

  PET PACKS

  Maak een keuze uit ons gamma diverse Pet Packs om ervoor te zorgen dat uw huisdier veilig, maar toch comfortabel kan meereizen, terwijl tevens het interieur van uw auto wordt beschermd.

 • EXTERIEURACCESSOIRES IN CARBON FIBRE

  Hoogwaardige achterspoiler, spiegelkappen en side vents voorspatborden in Carbon Fibre, voorzien van een twill-patroon en High Gloss afwerking versterken de performance-uitstraling en zorgen voor een van Carbon Fibre bekende gewichtsbesparing.

 • UITKLAPBARE TREEPLANKEN

  Deze intelligente, praktische treden maken het eenvoudiger om in- en uit te stappen. De treeplanken zijn opgeborgen onder de dorpels en klappen uit bij openen van de portieren of activering via de afstandsbediening. Ze worden automatisch opgeborgen wanneer de deur wordt gesloten. De treeplanken zijn gevoelig voor obstakels en klappen niet uit bij ingeschakelde offroad-rijhoogte of lage gearing. Voor toegang tot het dak kunnen de treeplanken ook handmatig worden uitgeklapt bij gesloten portieren. De uitklapbare treeplanken kunnen worden gecombineerd met spatlappen voor en zijn voorzien van een roestvaststalen afwerking met lasergeëtst woordmerk ‘Range Rover Velar’.

 • ACCESSOIRES CLICK-AND-GO-SYSTEEM

  Het Click and Go-programma is een multi-purpose accessoiressysteem voor achterpassagiers. De veelzijdige steunen van Click and Go Base wordt tussen de hoofdsteunbevestigingen aangebracht en kan worden uitgebreid met toevoegingen waaraan u tablets, tassen, shirts of jassen kunt hangen. Elke toevoeging is apart verkrijgbaar. De Click and Go Base is gemakkelijk afneembaar wanneer deze niet wordt gebruikt.