De 5.0 liter V8 SVAutobiography Dynamic Edition bouwt verder op de met de World Car Design of the Year 2018 bekroonde Velar en tilt raffinement en prestaties naar een nog hoger niveau.

Michael Van Der Sande, Managing Director, Special Vehicle Operations

DESIGN

/
/

SPECIFIEKE UITRUSTING

LICHTMETALEN VELGEN

Het ontwerp van de standaard 21” gesmede lichtmetalen velgen draagt bij aan de optimale precisie en wendbaarheid van de auto. 22” lichtmetalen velgen zijn als optie beschikbaar in twee afwerkingen.

LUXUEUZE ZETELS

Voor het summum van luxe zijn de voorzetels bekleed met Diamond Quilted geperforeerd Windsor leder en zijn ze 20-voudig elektrisch verstelbaar en standaard koel-/verwarmbaar. Ze zijn bovendien uitgerust met geheugen- en massagefunctie. De zitplaatsen achterin zijn verwarmbaar en hebben een verstelbare rugleuning voor ultiem zitcomfort.

MODERNE AMBIANCE

Van schakelhendels in aluminium tot een gerasterde afwerking op de transmissiekeuzeknop en bedieningsknoppen, elk detail van deze uitvoering is ontworpen voor ongekende niveaus van luxe en verfijning.

CAPACITEITEN

Land Rover en capaciteiten zijn altijd al nauw met elkaar verbonden geweest. De Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition vormt hierop geen uitzondering. Dankzij zijn precisietechnologieën bent u zelfverzekerd op alles berekend: van gras, grind en sneeuw tot modder, sporen en zand.

VARIABLE VALVE ACTIVE EXHAUST SYSTEM

De Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition is uitgerust met een Variable Valve Active Exhaust System. Het lichtgewicht systeem wordt gestuurd door geavanceerde 'Fluid Dynamic’-software en zorgt zowel voor opwindende prestaties als voor het kenmerkende motorgeluid van de auto.

RIJDYNAMIEK

Deze auto biedt het absolute summum van dynamische prestaties, met uitstekende capaciteiten op de weg en offroad. All Wheel Drive en Intelligent Driveline Dynamics werken samen om tractie te optimaliseren en brandstofverbruik te reduceren.

PRESTATIES

/
/
/

RAFFINEMENT

/

MOTOREN IN HET KORT

Motor Acceleratie0-100 km/h
in seconden
Topsnelheid km/h Maximum koppelNm Brandstofverbruik
(gecombineerd) l/100km  

CO2-uitstoot g/km 
 
V8 SUPERCHARGED (5.0 V8 BENZINE 550 pk) Achttraps automatische transmissie CONFIGURATOR 4,5 274 680 Vanaf 11,8* Vanaf 270*

TECHNOLOGIE

De Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition biedt talrijke technologieën die zijn ontworpen voor een geraffineerde en communicatieve rijbeleving, van de aanraakgevoelige bedieningstoetsen op het stuurwiel die verborgen blijven totdat ze worden verlicht door de bediening ervan, tot de prachtig geïntegreerde 10" touchscreens van Touch Pro Duo.

CONTACT

Via ons SVO Bespoke Team bieden wij klanten de mogelijkheid om hun wensen werkelijkheid te laten worden en een absoluut unieke auto te creëren.

*De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.