BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

"De 5.0 liter V8 SVAutobiography Dynamic bouwt verder op de met de World Car Design of the Year 2018 bekroonde Velar en tilt raffinement en prestaties naar een nog hoger niveau."

Michael Van Der Sande, Managing Director, Special Vehicle Operations

DESIGN

SPECIFIEKE UITRUSTING

 • LICHTMETALEN VELGEN

  Het ontwerp van de standaard 21” gesmede lichtmetalen velgen draagt bij aan de optimale precisie en wendbaarheid van de auto. 22” lichtmetalen velgen zijn als optie beschikbaar in twee afwerkingen.

 • LUXUEUZE ZETELS

  Voor het summum van luxe zijn de voorzetels bekleed met Diamond Quilted geperforeerd Windsor leder en zijn ze 20-voudig elektrisch verstelbaar en standaard koel-/verwarmbaar. Ze zijn bovendien uitgerust met geheugen- en massagefunctie. De zitplaatsen achterin zijn verwarmbaar en hebben een verstelbare rugleuning voor ultiem zitcomfort.

 • MODERNE AMBIANCE

  Van schakelhendels in aluminium tot een gerasterde afwerking op de transmissiekeuzeknop en bedieningsknoppen, elk detail van deze uitvoering is ontworpen voor ongekende niveaus van luxe en verfijning.

 • CAPACITEITEN

  Land Rover en capaciteiten zijn altijd al nauw met elkaar verbonden geweest. De Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition vormt hierop geen uitzondering. Dankzij zijn precisietechnologieën bent u zelfverzekerd op alles berekend: van gras, grind en sneeuw tot modder, sporen en zand.

 • VARIABLE VALVE ACTIVE EXHAUST SYSTEM

  De Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition is uitgerust met een Variable Valve Active Exhaust System. Het lichtgewicht systeem wordt gestuurd door geavanceerde 'Fluid Dynamic’-software en zorgt zowel voor opwindende prestaties als voor het kenmerkende motorgeluid van de auto.

 • RIJDYNAMIEK

  Deze auto biedt het absolute summum van dynamische prestaties, met uitstekende capaciteiten op de weg en offroad. All Wheel Drive en Intelligent Driveline Dynamics werken samen om tractie te optimaliseren en brandstofverbruik te reduceren.

PRESTATIES

RAFFINEMENT

MOTOREN IN HET KORT

Motor Acceleratie0-100km/h
in seconden
Topsnelheid km/h Maximum koppelNm Brandstofverbruik
gecombineerde cyclus l/100km  

CO2-uitstoot gecombineerde cyclus g/km 
 
5.0 V8 SUPERCHARGED (5.0 liter benzine V8 Supercharged 550 pk)
Achttrapsautomaat
CONFIGURATOR
4,5 274 680 11,8* 270*

TECHNOLOGIE

De Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition biedt talrijke technologieën die zijn ontworpen voor een geraffineerde en communicatieve rijbeleving, van de aanraakgevoelige bedieningstoetsen op het stuurwiel die verborgen blijven totdat ze worden verlicht, tot de prachtig geïntegreerde 10" touchscreens van Touch Pro Duo.

CONTACT

Neem voor meer informatie contact op met een Land Rover concessiehouder of bel rechtstreeks met het SVO begeleidingsteam via +44 (0)203 601 1544.

*De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-uitstoot- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties.