UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

CLOSE LABEL

BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

  • DESIGN

    Met zijn elegante daklijn, doorlopende taillelijn en accentlijsten aan de onderzijde van de flanken hebben wij het karakter van de Range Rover niet proberen te veranderen. Wij hebben de auto gewoon beter gemaakt, met een groot aantal innovatieve kenmerken zoals Pixel-laser LED-koplampen, die hem een nog sterkere uitstraling geven.

  • RAFFINEMENT

    Een absoluut eersteklas rijbeleving. Het prachtige en fraai afgewerkte interieur van de Range Rover is uitgevoerd met nieuwe voorzetels en zitplaatsen achterin, met het comfort van vier luxe zetels of de veelzijdigheid van vijf zitplaatsen. Over een grotere hoek verstelbare rugleuningen en diepere zitkussens van voorzetels en zitplaatsen achterin bieden nu nog meer zitcomfort.

  • TECHNOLOGIE

    De Range Rover biedt talrijke technologieën die zijn ontworpen voor een geraffineerde en communicatieve rijbeleving, van de aanraakgevoelige bedieningstoetsen op het stuurwiel die verborgen blijven totdat ze worden verlicht, tot de prachtig geïntegreerde 10" touchscreens van Touch Pro Duo.

ONTWERP

BEKIJK EXTERIEUR

Het vloeiende design is iconisch en zelfs nóg eigentijdser met een nieuw radiatorrooster, voorbumper en motorkap in combinatie met geïntegreerde uitlaten en markante, nieuwe LED-koplampen.

Please enable javascript on your browser.

IMPONERENDE UITSTRALING

Met zijn drie klassieke ontwerplijnen is de Range Rover onmiskenbaar. Het karakteristieke silhouet loopt subtiel af en is voorzien van fraaie rondingen. Het bekende ontwerpelement van het 'zwevende dak' wordt benadrukt door gebruik van nagenoeg vlak met de carrosserie liggende ruiten en dakstijlen in Gloss Black. Daarnaast accentueren deze details de gestroomlijnde en exclusieve vorm van de Range Rover.

UITZONDERLIJK GERAFFINEERD

De Range Rover met lange wielbasis is een wagen met schitterende technologie en een prachtige inrichting, en is meteen herkenbaar. Deze uitvoering is standaard uitgerust met een glazen panoramadak en is 200 mm langer voor een nóg luxueuzere interieurbeleving.

Please enable javascript on your browser.

INTERIEURDESIGN

Uitzonderlijk comfortabel, schitterend uitgerust en afgewerkt met een perfect oog voor detail. De details en nieuwe fineersoorten en interieurafwerkingen versterken het gevoel van verfijning van de Range Rover nog verder.

CLIQUEZ POUR INTERAGIR

TIK OM TE INTERACTEREN

COMFORT

Het nieuwe interieur van de Range Rover is ontworpen om het beste comfort in zijn klasse te bieden. In het gehele interieur zijn superieure materialen zoals Semi-aniline leder verwerkt, de zitplaatsen zijn breder geworden en de nieuwe, nog overzichtelijkere console heeft een intuïtief design gericht op gebruiksgemak.

HET SUMMUM VAN LUXE

De inzittenden van de Range Rover Long Wheelbase kunnen hun eigen oase van rust creëren. In vergelijking met de standaard wielbasis biedt deze uitvoering een nog hoger niveau van raffinement, waaronder 192 mm meer beenruimte, zodat de inzittenden over nog meer ruimte en comfort beschikken.

SPECIALE SERIES & SPECIAL VEHICLES (SV)​

RANGE ROVER
WESTMINSTER

De vermaarde balans en schoonheid zijn ongeëvenaard in de Range Rover Westminster. Met de suède hemelbekleding, interieurafwerking in Kalahari houtfineer en een glazen panoramadak met schuif-/kanteldeel vooraan is er nog veel meer om van te genieten. Of ga nog een stapje verder met de Westminster Black.

RANGE ROVER
SVAUTOBIOGRAPHY
DYNAMIC STEALTH

De SVAutobiography Dynamic Stealth is verfraaid met unieke zwarte designkenmerken, zoals lak in Santorini Black met accenten in Narvik Black, en een Ebony interieur met Pimento stiknaden.

TECHNOLOGIE

TOUCH PRO DUO

Met standaard twee snel reagerende 10" HD-touchscreens kunt u via het Touch Pro Duo infotainmentsysteem belangrijke informatie bekijken en tegelijkertijd extra functies bedienen, voor nog meer flexibiliteit en een efficiënter gebruik.

INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

Het 12,3" HD Interactive Driver Display kan een enorme hoeveelheid informatie weergeven tijdens uw ritten, entertainment en actieve veiligheid, waaronder navigatie, telefoon en media.

VEELZIJDIGHEID

5 ZITPLAATSEN

Ga met uw vrienden of uw gezin een weekend weg met genoeg ruimte voor weekendtassen en koffers. Brutowaarde (‘vloeibaar’ volume) hierboven komt overeen met een bruikbare kofferruimte (‘vast’ of ‘droog’ volume) van 707 liter.

5 Seats

4 ZITPLAATSEN

Gebruik vier zitplaatsen en creëer meer ruimte voor grote voorwerpen, zoals skitassen of een picknickmand. Brutowaarde (‘vloeibaar’ volume) hierboven komt overeen met een bruikbare kofferruimte (‘vast’ of ‘droog’ volume) van 1.102 liter.

4 Seats

3 ZITPLAATSEN

Ook bij drie zitplaatsen hebt u genoeg bagageruimte die u naar eigen wens kunt indelen. Brutowaarde (‘vloeibaar’ volume) hierboven komt overeen met een bruikbare kofferruimte (‘vast’ of ‘droog’ volume) van 1.299 liter.

3 Seats

2 ZITPLAATSEN

Met drie neergeklapte zitplaatsen is er in de bagageruimte zelfs plaats voor de grootste voorwerpen. Brutowaarde (‘vloeibaar’ volume) hierboven komt overeen met een bruikbare kofferruimte (‘vast’ of ‘droog’ volume) van 1.694 liter.

2 Seats

De 'vloeibare' inhoud is de norm in de auto-industrie en wordt gemeten door de bagageruimte te vullen met vloeistof. De 'droge' of 'vaste' inhoud wordt gemeten met massieve blokken (200 x 50 x 100 mm) en geeft een indicatie van de hoeveelheid praktische bagageruimte in de auto.

PHEV-uitvoeringen en uitvoeringen met Executive Class Seating achterin hebben een kleinere bagageruimte. Uw Land Rover concessiehouder geeft u graag meer informatie.

CONVENIENCE FOLD

Op voertuigen met Executive Class Seating achterin, kunt u dankzij de functie 'Convenience Fold & Remote Intelligent Seat Fold' de zitplaatsen achterin configureren via het bovenste touchscreen.

CAPACITEITEN

AWD-VIERWIELAANDRIJVING

All Wheel Drive (AWD) maakt zelfverzekerd en nauwkeurig offroad-rijden mogelijk. Dankzij een zorgvuldig ontwikkeld programma technologieën is het rijgedrag van de Range Rover veilig en zelfverzekerd, en beschikt hij onder alle omstandigheden over de optimale tractie om u vlot en in alle comfort naar uw bestemming te brengen.

TREKKEN

Met een sleepvermogen tot 3.500 kg1 en door de integratie van speciale technologieën is de Range Rover ruim berekend op de meest veeleisende taken. Geniet van het gemak van de elektrisch uit-/inklapbare trekhaak, Advanced Tow Assist en Rear Height Adjust (opties).

DOORWAADDIEPTE

De Range Rover is berekend op een maximum doorwaaddiepte2 van 900 mm. Onze optionele Wade Sensing-functie gebruikt sensoren in de buitenspiegels die u informeren wanneer de waterdiepte de maximum doorwaaddiepte van de auto nadert. Dit systeem biedt real-time informatie en is vooral handig bij rijden in het donker.

PRESTATIES

PHEV

Onze meest innovatieve aandrijflijn ooit. De Range Rover PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) heeft een geavanceerde Ingenium-benzinemotor en een elektromotor. Het gecombineerde vermogen bedraagt 404 pk en stuwt de auto van 0-100 km/u in 6,4 seconden, met een CO2-uitstoot van slechts 75 g/km††.

MOTOREN

Van kracht en puur rijplezier tot laag brandstofverbruik en verfijning, zijn er verschillende motoren beschikbaar voor de Range Rover, en elk van deze motoren is geoptimaliseerd voor specifieke kenmerken, zodat ze samen voldoen aan alle wensen. Alle motoren zijn uitgerust met Stop/Start-technologie en Smart Regenerative Charging.

ALUMINIUM CARROSSERIE

De zelfdragende aluminium carrosserie maakt de Range Rover tot een van de sterkste en lichtste auto's in zijn soort. Het gebruik van extra sterk aluminium in de carrosseriestructuur zorgt voor een minimale vervorming van de veiligheidskooi in geval van een botsing.

ONS GAMMA HYBRIDE, BENZINE OF EURO 6 DIESEL SUV'S

Of u nu regelmatig rijdt in stadsverkeer met vaak starten en stoppen of langere ritten op de snelweg maakt, met deze vijf vragen kunt u snel een weloverwogen beslissing nemen over uw volgende auto.

Range Rover in nature frontal shot.

KIES UW RANGE ROVER

LAND ROVER ACCESSOIRES

U kunt uw Range Rover op elk moment verder individualiseren door originele Land Rover accessoires toe te voegen. Stem uw auto af op uw wensen en behoeften. Hiervoor zijn stijlvolle, robuuste en veelzijdige accessoires beschikbaar die zijn ontworpen, getest en geproduceerd volgens dezelfde stringente eisen als die gelden voor de originele uitrusting.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstof- en energieverbruik, actieradius en CO2-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. Actieradiuswaarden voor voertuigen in elektrische modus (EV) worden bepaald met een productiemodel over een standaardroute.


1Sleepvermogen beperkt tot 2.500 kg op de P400e.

2Waden is alleen mogelijk wanneer de brandstofmotor is ingeschakeld.


De huidige zetels hebben nieuwe kussens en tussenlagen met zachter en soepeler leder om deze functies te optimaliseren. Raadpleeg uw Land Rover concessiehouder voor meer informatie.


InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Land Rover concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer details of configureer uw auto online.

Het bekijken van video’s, die in dit gedeelte van onze website worden weergegeven, vereist het gebruik van cookies. Als u deze inhoud wilt bekijken, moet u uw cookievoorkeuren aanpassen om toestemming te geven voor de volgende soorten cookies:
  • FUNCTIONELE COOKIES