BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

  • DESIGN

    Met zijn elegante daklijn, doorlopende taillelijn en accentlijsten aan de onderzijde van de flanken hebben wij het karakter van de Range Rover niet proberen te veranderen. Wij hebben de auto gewoon beter gemaakt, met een groot aantal innovatieve kenmerken zoals Pixel-laser LED-koplampen, die hem een nog sterkere uitstraling geven.

  • RAFFINEMENT

    Een absoluut eersteklas rijbeleving. Het prachtige en fraai afgewerkte interieur van de Range Rover is uitgevoerd met nieuwe voorzetels en zitplaatsen achterin, met het comfort van vier luxe zetels of de veelzijdigheid van vijf zitplaatsen. Over een grotere hoek verstelbare rugleuningen en diepere zitkussens van voorzetels en zitplaatsen achterin bieden nu nog meer zitcomfort.

  • TECHNOLOGIE

    De Range Rover biedt talrijke technologieën die zijn ontworpen voor een geraffineerde en communicatieve rijbeleving, van de aanraakgevoelige bedieningstoetsen op het stuurwiel die verborgen blijven totdat ze worden verlicht, tot de prachtig geïntegreerde 10" touchscreens van Touch Pro Duo.

ONTWERP

BEKIJK EXTERIEUR

Het vloeiende design is iconisch en zelfs nóg eigentijdser met een nieuw radiatorrooster, voorbumper en motorkap in combinatie met geïntegreerde uitlaten en markante, nieuwe LED-koplampen.

Please enable javascript on your browser.
Please enable javascript on your browser.

INTERIEURDESIGN

Uitzonderlijk comfortabel, schitterend uitgerust en afgewerkt met een perfect oog voor detail. De details en nieuwe fineersoorten en interieurafwerkingen versterken het gevoel van verfijning van de Range Rover nog verder.

CLIQUEZ POUR INTERAGIR

TIK OM TE INTERACTEREN

SPECIALE SERIES & SPECIAL VEHICLES (SV)​

TECHNOLOGIE

VEELZIJDIGHEID

5 ZITPLAATSEN

900liter

Ga met uw vrienden of uw gezin een weekend weg met genoeg ruimte voor weekendtassen en koffers. Brutowaarde (‘vloeibaar’ volume) hierboven komt overeen met een bruikbare kofferruimte (‘vast’ of ‘droog’ volume) van 707 liter.

5 Seats

4 ZITPLAATSEN

1416liter

Gebruik vier zitplaatsen en creëer meer ruimte voor grote voorwerpen, zoals skitassen of een picknickmand. Brutowaarde (‘vloeibaar’ volume) hierboven komt overeen met een bruikbare kofferruimte (‘vast’ of ‘droog’ volume) van 1.102 liter.

4 Seats

3 ZITPLAATSEN

1674liter

Ook bij drie zitplaatsen hebt u genoeg bagageruimte die u naar eigen wens kunt indelen. Brutowaarde (‘vloeibaar’ volume) hierboven komt overeen met een bruikbare kofferruimte (‘vast’ of ‘droog’ volume) van 1.299 liter.

3 Seats

2 ZITPLAATSEN

2190liter

Met drie neergeklapte zitplaatsen is er in de bagageruimte zelfs plaats voor de grootste voorwerpen. Brutowaarde (‘vloeibaar’ volume) hierboven komt overeen met een bruikbare kofferruimte (‘vast’ of ‘droog’ volume) van 1.694 liter.

2 Seats

KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN TIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

De 'vloeibare' inhoud is de norm in de auto-industrie en wordt gemeten door de bagageruimte te vullen met vloeistof. De 'droge' of 'vaste' inhoud wordt gemeten met massieve blokken (200 x 50 x 100 mm) en geeft een indicatie van de hoeveelheid praktische bagageruimte in de auto.

PHEV-uitvoeringen en uitvoeringen met Executive Class Seating achterin hebben een kleinere bagageruimte. Uw Land Rover concessiehouder geeft u graag meer informatie.

CAPACITEITEN

PRESTATIES

KIES UW RANGE ROVER

Alle genoemde waarden zijn voorlopig gecertificeerde cijfers, in afwachting van definitieve homologatiecijfers. N.B.: CO2-uitstoot- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en banden. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard voorziene velgen.

De auto's van Jaguar Land Rover zijn sinds 2018 gehomologeerd volgens de WLTP ("World Harmonised Light Vehicle Test Procedure"), een nieuwe, meer realistische testprocedure om o.a. brandstofverbruik, CO2-uitstoot en elektrisch rijbereik van de auto te meten. De WLTP vervangt de vroegere Europese testprocedure NEDC ("New European Driving Cycle"). Bij de oude NEDC-testprocedure werd enkel rekening gehouden met de rolweerstand van de banden, niet met de opties en accessoires van de auto. De nieuwe WLTP houdt wel rekening met opties en bepaalde accessoires van de auto die invloed hebben op het gewicht en de stroomlijn. Hierdoor, alsook door de meer realistische testomstandigheden, liggen het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot, gemeten volgens WLTP, in veel gevallen hoger dan die gemeten volgens de NEDC. Om WLTP-gehomologeerde auto's in de overgangsperiode toch nog te kunnen vergelijken met NEDC-wagens, worden nog tot eind 2021 de WLTP-waarden omgerekend naar overeenstemmende NEDC-waarden ('gecorreleerde' NEDC). WLTP-cijfers vindt u in onze brochure en prijslijst terug.

Op basis van gekend en beslist beleid, blijft CO2-gebaseerde autofiscaliteit voor alle voertuigen in België berekend met de NEDC CO2-waarde tot en met 31 december 2020.


1Sleepvermogen beperkt tot 2.500 kg op de P400e

2Waden is alleen mogelijk wanneer de brandstofmotor is ingeschakeld.


De huidige zetels hebben nieuwe kussens en tussenlagen met zachter en soepeler leder om deze functies te optimaliseren. Raadpleeg uw Land Rover concessiehouder voor meer informatie.


InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Land Rover concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer details of configureer uw auto online.