BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

  • DESIGN

    Met zijn elegante daklijn, doorlopende taillelijn en accentlijsten aan de onderzijde van de flanken hebben wij het karakter van de Range Rover niet proberen te veranderen. Wij hebben de auto gewoon beter gemaakt, met een groot aantal innovatieve kenmerken zoals Pixel-laser LED-koplampen, die hem een nog sterkere uitstraling geven.

  • RAFFINEMENT

    Een absoluut eersteklas rijbeleving. Het prachtige en fraai afgewerkte interieur van de Range Rover is uitgevoerd met nieuwe voorzetels en zitplaatsen achterin, met het comfort van vier luxe zetels of de veelzijdigheid van vijf zitplaatsen. Over een grotere hoek verstelbare rugleuningen en diepere zitkussens van voorzetels en zitplaatsen achterin bieden nu nog meer zitcomfort.

  • TECHNOLOGIE

    De Range Rover biedt talrijke technologieën die zijn ontworpen voor een geraffineerde en communicatieve rijbeleving, van de aanraakgevoelige bedieningstoetsen op het stuurwiel die verborgen blijven totdat ze worden verlicht, tot de prachtig geïntegreerde 10" touchscreens van Touch Pro Duo.

ONTWERP

BEKIJK EXTERIEUR

Het vloeiende design is iconisch en zelfs nóg eigentijdser met een nieuw radiatorrooster, voorbumper en motorkap in combinatie met geïntegreerde uitlaten en markante, nieuwe LED-koplampen.

Please enable javascript on your browser.

IMPONERENDE UITSTRALING

Met zijn drie klassieke ontwerplijnen is de Range Rover onmiskenbaar. Het karakteristieke silhouet loopt subtiel af en is voorzien van fraaie rondingen. Het bekende ontwerpelement van het 'zwevende dak' wordt benadrukt door gebruik van nagenoeg vlak met de carrosserie liggende ruiten en dakstijlen in Gloss Black. Daarnaast accentueren deze details de gestroomlijnde en exclusieve vorm van de Range Rover.

UITZONDERLIJK GERAFFINEERD

De Range Rover met lange wielbasis is een wagen met schitterende technologie en een prachtige inrichting, en is meteen herkenbaar. Deze uitvoering is standaard uitgerust met een glazen panoramadak en is 200 mm langer voor een nóg luxueuzere interieurbeleving.

Please enable javascript on your browser.

INTERIEURDESIGN

Uitzonderlijk comfortabel, schitterend uitgerust en afgewerkt met een perfect oog voor detail. De details en nieuwe fineersoorten en interieurafwerkingen versterken het gevoel van verfijning van de Range Rover nog verder.

CLIQUEZ POUR INTERAGIR

TIK OM TE INTERACTEREN

COMFORT

Het nieuwe interieur van de Range Rover is ontworpen om het beste comfort in zijn klasse te bieden. In het gehele interieur zijn superieure materialen zoals Semi-aniline leder verwerkt, de zitplaatsen zijn breder geworden en de nieuwe, nog overzichtelijkere console heeft een intuïtief design gericht op gebruiksgemak.

HET SUMMUM VAN LUXE

De inzittenden van de Range Rover Long Wheelbase kunnen hun eigen oase van rust creëren. In vergelijking met de standaard wielbasis biedt deze uitvoering een nog hoger niveau van raffinement, waaronder 192 mm meer beenruimte, zodat de inzittenden over nog meer ruimte en comfort beschikken.

SPECIALE SERIES & SPECIAL VEHICLES (SV)​

RANGE ROVER FIFTY

De ongeëvenaarde combinatie van verfijnd design, raffinement en capaciteiten is onmiskenbaar. De Range Rover Fifty is verfraaid met unieke details in Satin Auric Atlas en unieke elementen als het handgemaakte ‘Fifty’-woordmerk op het 'commissioning' plaatje, gecombineerd met de tekst ‘1 of 1970’ – een herinnering aan hoe uniek dit model is.

RANGE ROVER
WESTMINSTER

De vermaarde balans en schoonheid zijn ongeëvenaard in de Range Rover Westminster. Met de suède hemelbekleding, interieurafwerking in Kalahari houtfineer en een glazen panoramadak met schuif-/kanteldeel vooraan is er nog veel meer om van te genieten. Of ga nog een stapje verder met de Westminster Black.

RANGE ROVER
SVAUTOBIOGRAPHY
DYNAMIC STEALTH

De SVAutobiography Dynamic Stealth is verfraaid met unieke zwarte designkenmerken, zoals lak in Santorini Black met accenten in Narvik Black, en een Ebony interieur met Pimento stiknaden.

TECHNOLOGIE

TOUCH PRO DUO

Met standaard twee snel reagerende 10" HD-touchscreens kunt u via het Touch Pro Duo infotainmentsysteem belangrijke informatie bekijken en tegelijkertijd extra functies bedienen, voor nog meer flexibiliteit en een efficiënter gebruik.

INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

Het 12,3" HD Interactive Driver Display kan een enorme hoeveelheid informatie weergeven tijdens uw ritten, entertainment en actieve veiligheid, waaronder navigatie, telefoon en media.

VEELZIJDIGHEID

5 ZITPLAATSEN

Ga met uw vrienden of uw gezin een weekend weg met genoeg ruimte voor weekendtassen en koffers. Brutowaarde (‘vloeibaar’ volume) hierboven komt overeen met een bruikbare kofferruimte (‘vast’ of ‘droog’ volume) van 707 liter.

5 Seats

4 ZITPLAATSEN

Gebruik vier zitplaatsen en creëer meer ruimte voor grote voorwerpen, zoals skitassen of een picknickmand. Brutowaarde (‘vloeibaar’ volume) hierboven komt overeen met een bruikbare kofferruimte (‘vast’ of ‘droog’ volume) van 1.102 liter.

4 Seats

3 ZITPLAATSEN

Ook bij drie zitplaatsen hebt u genoeg bagageruimte die u naar eigen wens kunt indelen. Brutowaarde (‘vloeibaar’ volume) hierboven komt overeen met een bruikbare kofferruimte (‘vast’ of ‘droog’ volume) van 1.299 liter.

3 Seats

2 ZITPLAATSEN

Met drie neergeklapte zitplaatsen is er in de bagageruimte zelfs plaats voor de grootste voorwerpen. Brutowaarde (‘vloeibaar’ volume) hierboven komt overeen met een bruikbare kofferruimte (‘vast’ of ‘droog’ volume) van 1.694 liter.

2 Seats

De 'vloeibare' inhoud is de norm in de auto-industrie en wordt gemeten door de bagageruimte te vullen met vloeistof. De 'droge' of 'vaste' inhoud wordt gemeten met massieve blokken (200 x 50 x 100 mm) en geeft een indicatie van de hoeveelheid praktische bagageruimte in de auto.

PHEV-uitvoeringen en uitvoeringen met Executive Class Seating achterin hebben een kleinere bagageruimte. Uw Land Rover concessiehouder geeft u graag meer informatie.

CONVENIENCE FOLD

Op voertuigen met Executive Class Seating achterin, kunt u dankzij de functie 'Convenience Fold & Remote Intelligent Seat Fold' de zitplaatsen achterin configureren via het bovenste touchscreen.

CAPACITEITEN

AWD-VIERWIELAANDRIJVING

All Wheel Drive (AWD) maakt zelfverzekerd en nauwkeurig offroad-rijden mogelijk. Dankzij een zorgvuldig ontwikkeld programma technologieën is het rijgedrag van de Range Rover veilig en zelfverzekerd, en beschikt hij onder alle omstandigheden over de optimale tractie om u vlot en in alle comfort naar uw bestemming te brengen.

TREKKEN

Met een sleepvermogen tot 3.500 kg1 en door de integratie van speciale technologieën is de Range Rover ruim berekend op de meest veeleisende taken. Geniet van het gemak van de elektrisch uit-/inklapbare trekhaak, Advanced Tow Assist en Rear Height Adjust (opties).

DOORWAADDIEPTE

De Range Rover is berekend op een maximum doorwaaddiepte2 van 900 mm. Onze optionele Wade Sensing-functie gebruikt sensoren in de buitenspiegels die u informeren wanneer de waterdiepte de maximum doorwaaddiepte van de auto nadert. Dit systeem biedt real-time informatie en is vooral handig bij rijden in het donker.

PRESTATIES

PHEV

Onze meest innovatieve aandrijflijn ooit. De Range Rover PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) heeft een geavanceerde Ingenium-benzinemotor en een elektromotor. Het gecombineerde vermogen bedraagt 404 pk en stuwt de auto van 0-100 km/u in 6,4 seconden, met een CO2-uitstoot van slechts 75 g/km.

MOTOREN

Van kracht en puur rijplezier tot laag brandstofverbruik en verfijning, zijn er verschillende motoren beschikbaar voor de Range Rover, en elk van deze motoren is geoptimaliseerd voor specifieke kenmerken, zodat ze samen voldoen aan alle wensen. Alle motoren zijn uitgerust met Stop/Start-technologie en Smart Regenerative Charging.

ALUMINIUM CARROSSERIE

De zelfdragende aluminium carrosserie maakt de Range Rover tot een van de sterkste en lichtste auto's in zijn soort. Het gebruik van extra sterk aluminium in de carrosseriestructuur zorgt voor een minimale vervorming van de veiligheidskooi in geval van een botsing.

ONS GAMMA HYBRIDE, BENZINE OF EURO 6 DIESEL SUV'S

Of u nu regelmatig rijdt in stadsverkeer met vaak starten en stoppen of langere ritten op de snelweg maakt, met deze vijf vragen kunt u snel een weloverwogen beslissing nemen over uw volgende auto.

Range Rover in nature frontal shot.

KIES UW RANGE ROVER

LAND ROVER ACCESSOIRES

U kunt uw Range Rover op elk moment verder individualiseren door originele Land Rover accessoires toe te voegen. Stem uw auto af op uw wensen en behoeften. Hiervoor zijn stijlvolle, robuuste en veelzijdige accessoires beschikbaar die zijn ontworpen, getest en geproduceerd volgens dezelfde stringente eisen als die gelden voor de originele uitrusting.

Alle genoemde waarden zijn voorlopig gecertificeerde cijfers, in afwachting van definitieve homologatiecijfers. N.B.: CO2-uitstoot- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en banden. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard voorziene velgen.

De auto's van Jaguar Land Rover zijn sinds 2018 gehomologeerd volgens de WLTP ("World Harmonised Light Vehicle Test Procedure"), een nieuwe, meer realistische testprocedure om o.a. brandstofverbruik, CO2-uitstoot en elektrisch rijbereik van de auto te meten. De WLTP vervangt de vroegere Europese testprocedure NEDC ("New European Driving Cycle"). Bij de oude NEDC-testprocedure werd enkel rekening gehouden met de rolweerstand van de banden, niet met de opties en accessoires van de auto. De nieuwe WLTP houdt wel rekening met opties en bepaalde accessoires van de auto die invloed hebben op het gewicht en de stroomlijn. Hierdoor, alsook door de meer realistische testomstandigheden, liggen het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot, gemeten volgens WLTP, in veel gevallen hoger dan die gemeten volgens de NEDC. Om WLTP-gehomologeerde auto's in de overgangsperiode toch nog te kunnen vergelijken met NEDC-wagens, worden nog tot eind 2021 de WLTP-waarden omgerekend naar overeenstemmende NEDC-waarden ('gecorreleerde' NEDC). WLTP-cijfers vindt u in onze brochure en prijslijst terug.

Op basis van gekend en beslist beleid, blijft CO2-gebaseerde autofiscaliteit voor alle voertuigen in België berekend met de NEDC CO2-waarde tot en met 31 december 2020.


1Sleepvermogen beperkt tot 2.500 kg op de P400e

2Waden is alleen mogelijk wanneer de brandstofmotor is ingeschakeld.


De huidige zetels hebben nieuwe kussens en tussenlagen met zachter en soepeler leder om deze functies te optimaliseren. Raadpleeg uw Land Rover concessiehouder voor meer informatie.


InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Land Rover concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer details of configureer uw auto online.