BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

ONTWERP

TECHNOLOGIE

 • tbc

  INFOTAINMENT

  Ons InControl infotainmentsysteem Touch Pro Duo heeft een exclusieve uitstraling en onvergelijkbare prestaties. Touch Pro Duo biedt de meest intuïtieve en geavanceerde, geïntegreerde technologieën waarmee een schat aan informatie en entertainment wordt geboden, zodat u het meeste uit uw reis kunt halen.

 • tbc

  INNOVATIE

  Het motorengamma voor de Range Rover biedt geraffineerde en zuinige motoren met krachtige prestaties. Maak een keuze uit geavanceerde benzine- en dieselmotoren of selecteer de nieuwe plug-in hybride aandrijving (PHEV, Plug-in Hybrid Electric Vehicle), onze meest innovatieve aandrijflijn tot nu toe.

 • tbc

  GERAFFINEERDE PRESTATIES

  Diverse zorgvuldig ontwikkelde technologieën, zoals Terrain Response 2 met Dynamic-modus, zorgen voor een evenwichtig rijgedrag, ongeacht de weg- en overige omstandigheden.

 • tbc

  OFFROAD-CAPACITEITEN

  De Range Rover was de eerste auto die onder alle omstandigheden luxe en verfijning combineerde met wereldberoemde capaciteiten, en blijft ook tegenwoordig toonaangevend op dit gebied. Een combinatie van All Wheel Drive (AWD)-systemen en unieke, innovatieve all-terrain-technologieën verschaft de Range Rover zijn uitstekende offroad-capaciteiten.

 • tbc

  RIJHULPSYSTEMEN

  Van manoeuvreren in de stad tot het zorgen voor extra veiligheid voor u en uw passagiers is er een groot aantal standaard en als optie beschikbare technologieën beschikbaar in de Range Rover. Elke afzonderlijke functie is ontworpen om het plezier dat u aan uw auto beleeft nog verder te vergroten.

 • tbc

  COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

  Het interieur van de Range Rover is uitgerust met nieuwe voorzetels en zitplaatsen achterin, met het comfort van vier zitplaatsen of de veelzijdigheid van vijf zitplaatsen. Het comfort wordt verbeterd door een airconditioning met 4 zones (optie) en ionisatie van de interieurlucht. Het Meridian™ audiosysteem en de configureerbare sfeerverlichting versterken de ontspannende ambiance.

VEELZIJDIGHEID

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

CAPACITEITEN

PRESTATIES

DUURZAAMHEID

 • INTELLIGENT STOP/START-SYSTEEM

  Ons nieuwe MHEV-aandrijflijn (Mild Hybrid Electric Vehicle) wordt gezien als de volgende generatie van Stop/Start-technologie. Het systeem reduceert het brandstofverbruik en de CO2-emissies. Onze nieuwste PHEV-technologie (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) zorgt voor optimale prestaties en een minimaal brandstofverbruik.

 • tbc

  ALUMINIUM ARCHITECTUUR

  In de constructie van de Range Rover is gerecycled materiaal uit de carrosserieproductie verwerkt. Dit betekent betere prestaties en lagere CO2-emissies over de totale levensduur van de auto.

 • tbc

  LIFE CYCLE-FILOSOFIE

  Wij streven ernaar om auto's te produceren waarin meer duurzame materialen worden verwerkt, die minder afval produceren en die minder grond- en brandstoffen gebruiken. Daarom is de Range Rover zodanig ontworpen dat hij voor 85 procent recycleerbaar is en voor 95 procent kan worden teruggewonnen.

VEILIGHEIDSFUNCTIES

 • tbc

  ISOFIX

  ISOFIX-bevestigingspunten in de achterbank maken installeren van kinderzitjes heel eenvoudig. Ze zorgen tevens voor een stevige verbinding tussen het kinderzitje en de auto voor nog grotere veiligheid.

 • tbc

  AIRBAGS

  De Range Rover is uitgerust met een uitgebreid airbagsysteem voor bestuurder en passagiers, waarbij de airbags alle inzittenden een uitstekende bescherming bieden.

 • tbc

  VEILIGHEIDSGORDELS

  Gordelspanners zorgen voor extra bescherming en beperken bij een frontale botsing de voorwaartse beweging van de inzittenden.

 • tbc

  EMERGENCY BRAKING

  Emergency Braking vergroot uw gevoel van veiligheid en waarschuwt voor het mogelijke gevaar van een frontale botsing. Indien geen actie wordt ondernomen, remt het systeem zelf de auto af om de gevolgen van een mogelijke botsing te beperken.

 • tbc

  ELECTRONIC TRACTION CONTROL

  Het systeem optimaliseert de tractie en stabiliteit doordat het wielspin elimineert. Dit gebeurt door vermindering van het aandrijfkoppel naar het doorslippende wiel, zo nodig in combinatie met afremmen van het betreffende wiel.

 • tbc

  EMERGENCY BRAKE ASSIST

  Emergency Brake Assist voelt wanneer u het rempedaal snel, maar niet krachtig genoeg intrapt voor maximale remprestaties. Het verhoogt daarom de remdruk via de ABS-pomp, om ervoor te zorgen dat u sneller stopt.

1Als onderdeel van het Driver Assist Pack.
2In sommige landen alleen beschikbaar in combinatie met extra warmtewerende voorruit.
3Alleen beschikbaar i.c.m. V8-motoren.

De daadwerkelijke zetels hebben nieuwe kussens en tussenlagen met zachter en soepeler leder om deze kenmerken te optimaliseren. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer informatie.