ONTWERP

/
/
/

TECHNOLOGIE

/
/
/
INFOTAINMENT

Ons InControl infotainmentsysteem Touch Pro Duo heeft een exclusieve uitstraling en onvergelijkbare prestaties. Touch Pro Duo biedt de meest intuïtieve en geavanceerde, geïntegreerde technologieën waarmee een schat aan informatie en entertainment wordt geboden, zodat u het meeste uit uw reis kunt halen.

INNOVATIE

Het motorengamma voor de Range Rover biedt geraffineerde en zuinige motoren met krachtige prestaties. Maak een keuze uit geavanceerde benzine- en dieselmotoren of selecteer de nieuwe plug-in hybride aandrijving (PHEV, Plug-in Hybrid Electric Vehicle), onze meest innovatieve aandrijflijn tot nu toe.

GERAFFINEERDE PRESTATIES

Diverse zorgvuldig ontwikkelde technologieën, zoals Terrain Response 2 met Dynamic-modus, zorgen voor een evenwichtig rijgedrag, ongeacht de weg- en overige omstandigheden.

OFFROAD-CAPACITEITEN

De Range Rover was de eerste auto die onder alle omstandigheden luxe en verfijning combineerde met wereldberoemde capaciteiten, en blijft ook tegenwoordig toonaangevend op dit gebied. Een combinatie van All Wheel Drive (AWD)-systemen en unieke, innovatieve all-terrain-technologieën verschaft de Range Rover zijn uitstekende offroad-capaciteiten.

RIJHULPSYSTEMEN

Van manoeuvreren in de stad tot het zorgen voor extra veiligheid voor u en uw passagiers is er een groot aantal standaard en als optie beschikbare technologieën beschikbaar in de Range Rover. Elke afzonderlijke functie is ontworpen om het plezier dat u aan uw auto beleeft nog verder te vergroten.

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

Het interieur van de Range Rover is uitgerust met nieuwe voorzetels en zitplaatsen achterin, met het comfort van vier zitplaatsen of de veelzijdigheid van vijf zitplaatsen. Het comfort wordt verbeterd door een airconditioning met 4 zones (optie) en ionisatie van de interieurlucht. Het Meridian™ audiosysteem en de configureerbare sfeerverlichting versterken de ontspannende ambiance.

VEELZIJDIGHEID

/
/
/

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

/
/
/
/

CAPACITEITEN

/
/
/

PRESTATIES

/
/
/

DUURZAAMHEID

INTELLIGENT STOP/START-SYSTEEM

Alle motoren voor de Range Rover bieden laag CO2-technologieën. Het geavanceerde en intelligente Stop/Start-systeem reduceert het brandstofverbruik en de ECO-modus zorgt ervoor dat de Range Rover efficiënter rijdt, door automatisch een reeks maatregelen te nemen. Deze variëren van het versoepelen van de gaspedaalrespons en het schakelgedrag tot het uitschakelen van de verwarming van de buitenspiegels.

ALUMINIUM ARCHITECTUUR

In de constructie van de Range Rover is gerecycled materiaal uit de carrosserieproductie verwerkt. Dit betekent betere prestaties en lagere CO2-emissies over de totale levensduur van de auto.

LIFE CYCLE-FILOSOFIE

Wij streven ernaar om auto's te produceren waarin meer duurzame materialen worden verwerkt, die minder afval produceren en die minder grond- en brandstoffen gebruiken. Daarom is de Range Rover zodanig ontworpen dat hij voor 85 procent recycleerbaar is en voor 95 procent kan worden teruggewonnen.

VEILIGHEIDSFUNCTIES

ISOFIX

ISOFIX-bevestigingspunten in de achterbank maken installeren van kinderzitjes heel eenvoudig. Ze zorgen tevens voor een stevige verbinding tussen het kinderzitje en de auto voor nog grotere veiligheid.

AIRBAGS

De Range Rover is uitgerust met een uitgebreid airbagsysteem voor bestuurder en passagiers, waarbij de airbags alle inzittenden een uitstekende bescherming bieden.

VEILIGHEIDSGORDELS

Gordelspanners zorgen voor extra bescherming en beperken bij een frontale botsing de voorwaartse beweging van de inzittenden.

EMERGENCY BRAKING

Emergency Braking vergroot uw gevoel van veiligheid en waarschuwt voor het mogelijke gevaar van een frontale botsing. Indien geen actie wordt ondernomen, remt het systeem zelf de auto af om de gevolgen van een mogelijke botsing te beperken.

ELECTRONIC TRACTION CONTROL

Het systeem optimaliseert de tractie en stabiliteit doordat het wielspin elimineert. Dit gebeurt door vermindering van het aandrijfkoppel naar het doorslippende wiel, zo nodig in combinatie met afremmen van het betreffende wiel.

EMERGENCY BRAKE ASSIST

Emergency Brake Assist voelt wanneer u het rempedaal snel, maar niet krachtig genoeg intrapt voor maximale remprestaties. Het verhoogt daarom de remdruk via de ABS-pomp, om ervoor te zorgen dat u sneller stopt.

De daadwerkelijke zetels hebben nieuwe kussens en tussenlagen met zachter en soepeler leder om deze kenmerken te optimaliseren. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer informatie.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.