OPTIES EN ACCESSOIRES

EXTERIEUROPTIES

EXTERIEUR
/

EXTERIEUR

EXTERIEUR

CONTRASTEREND DAK

De drie klassieke lijnen, meer bepaald de onderste dorpellijn, de zwevende daklijn en de doorlopende gordellijn, geven de Range Rover zijn onmiskenbare vorm. Een contrasterend dak in Black of Silver levert een sterke bijdrage aan een individuele uitstraling.

/
EXTERIEUR
/

EXTERIEUR

EXTERIEUR

SVO PREMIUM PALET

Uw Range Rover kan nog verder worden gepersonaliseerd met één van de speciale lakken uit ons SVO Premium Palet.

/

EXTERIEUR

EXTERIEUR

OPVALLENDE VELGEN

Uit alles wat wij doen, spreekt aandacht voor detail. Daarom hebt u de keuze uit een programma lichtmetalen velgen in unieke stijlen, kleuren en afwerkingen. Een programma elegante aanvullingen die zijn ontworpen om het individuele karakter van uw Range Rover nog verder te versterken.

/

OPTIEPACKS

OPTIEPACKS
/

OPTIEPACKS

OPTIEPACKS

BLACK DESIGN PACK

Dit geeft de vormgeving van de wagen een assertievere uitstraling. Bepaalde elementen, zoals de exterieurdetails, vent blades en de voorbumper worden geaccentueerd in Santorini Black Gloss. De motorkap en achterklep zijn voorzien van het 'RANGE ROVER' woordmerk in glanzend zwart

/

OPTIEPACKS

OPTIEPACKS

DARK ATLAS DESIGN PACK

U kunt het gedistingeerde uiterlijk van uw Range Rover verder verfraaien met het Dark Atlas Exterior Accent Pack. Dit omvat een grille met omlijsting in glanzend zwart, raster en lamellen in Atlas, de accentlijst in voorbumper in Dark Atlas en de vent blades en buitenste luchtinlaten voorbumper in Dark Atlas.

/

TECHNOLOGIE

De state-of-the-art technologieën van de Range Rover houden alle inzittenden tijdens elke rit veilig, connected en entertained.

ACCESSOIRES

EXTERIEURACCESSOIRES

Verfraai de uitstraling van uw wagen met originele Land Rover accessoires, inclusief treeplanken en dorpelbeschermers en roestvaststalen bodembeschermplaten vóór en achter.

INTERIEURACCESSOIRES

U kunt op elk moment originele accessoires aan uw wagen toevoegen. Creëer met premium vloermatten of gepersonaliseerde dorpellijsten uw ideale ambiance.

TRANSPORT EN SLEPEN

Speciale accessoires waarmee u meer in en op uw wagen kunt meenemen, maken het leven eenvoudiger. Daar kunt u nog diverse trekhaken en bijbehorende accessoires aan toevoegen, waarmee u het trekgewicht van uw Range Rover optimaal kunt benutten.

VELGEN & ACCESSOIRES

Er zijn lichtmetalen velgen in vele maten en stijlen verkrijgbaar. U kunt zo de perfecte combinatie kiezen en de velgen verder verfraaien met stijlvolle ventieldopjes.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.