De Range Rover Sentinel werd met grote vakkennis ontwikkeld om zijn inzittenden een toonaangevende bescherming te bieden bij extreme aanvallen, maar hij behoudt tegelijk alle luxe, verfijning en terreincapaciteiten van de Range Rover.

JOHN EDWARDS MANAGING DIRECTOR SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

PURE PRESTATIES

BALLISTISCHE BESCHERMING

Dit mobiele fort is bestand tegen de meest gewelddadige en doelgerichte bedreigingen waaronder pantserdoorborende brandmunitie van 7,62 mm. Deze uitzonderlijke wagen biedt een zijdelingse bescherming tegen springladingen tot 15 kg trinitrotolueen (TNT) en is bestand tegen de ontploffing van DM51-granaten onder de wagen en boven het dak.

/

RUNFLAT-BANDEN

De Sentinel, die volledig werd ontwikkeld door SVO, is uitegrust met runflat-banden gemonteerd op speciale tweedelige 20" lichtmetalen velgen. Zo kan de wagen ook met een lekke band blijven rijden. Daardoor kan de Range Rover Sentinel zich zelfs bij de zwaarste aanvallen uit de voeten maken dankzij zijn 340 pk sterke 3.0 liter supercharged V6-benzinemotor, die gekoppeld wordt aan een specifiek afgestelde 8-trapsautomaat van ZF. Geventileerde schijfremmen van 380 mm vooraan en 365 mm achteraan, beide voorzien van remblokken met hoge dichtheid, leveren bovendien een indrukwekkende remkracht wanneer die nodig is.

/

ONGEËVENAARD RAFFINEMENT

Ondanks de uitzonderlijke veiligheid die de bepantsering en de systemen voor de bescherming van de inzittenden bieden, blijft de Range Rover Sentinel in elk opzicht een Range Rover. Hij biedt hetzelfde uitzonderlijke niveau van rijcomfort en luxe als elke andere Range Rover Autobiography. Klanten kunnen ook voor de Sentinel een keuze maken uit een zeer uitgebreid palet koetswerkkleuren, en de kleurschema's Ebony, Ivory en Dark Cherry voor het interieur, indien gewenst gecombineerd met een lederen hemelbekleding. Een gamma opties op maat is verkrijgbaar op aanvraag.

/

TECHNOLOGIE

De state-of-the-art technologieën van de Range Rover houden alle inzittenden tijdens elke rit veilig, connected en entertained.

OPTIES EN ACCESSOIRES

Via het uitgebreide programma stijlvolle en praktische accessoires kunt u uw Range Rover nog beter op uw persoonlijke smaak afstemmen. Deze accessoires zijn robuust en veelzijdig, en bieden u de mogelijkheid uw wagen nog persoonlijker te maken.

TERUG

UW MODEL KIEZEN

RANGE ROVER

Kies uw versie

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.