RANGE ROVER
SVAutobiography DYNAMIC

ONTWORPEN VOOR LUXE EN PRESTATIES

VANAF

179.300

CO2-EMISSIES g/km

Vanaf 298

BRANDSTOFVERBRUIK (Gecombineerd) l/100 km

Vanaf 13,1

De SVAutobiography Dynamic is onze meest wendbare en dynamische Range Rover ooit, met een krachtige V8-motor voor een duizelingwekkend vermogen van 565 pk.

MICHAEL VAN DER SANDE MANAGING DIRECTOR – SPECIAL OPERATIONS

PRESTATIES

/

DESIGN

/

SPECIFIEKE UITRUSTINGEN

LICHTMETALEN VELGEN

De SVAutobiography Dynamic is standaard uitgerust met 21" '5-Split Spoke' lichtmetalen velgen 'Style 5005' in Dark Grey. 22" '5-Split Spoke' lichtmetalen velgen 'Style 5087' in Diamond Turned & Dark Grey Contrast Finish als optie.

PRESTATIES

De 5.0 liter Supercharged V8-motor met 565 pk combineert ongeëvenaard raffinement met het allerhoogste vermogen uit de geschiedenis van de Range Rover. De aluminium benzinemotor heeft een nieuwe afstemming gekregen en produceert nu 565 pk en 700 Nm, waarbij het maximum koppel beschikbaar is tussen 6.000 en 6.500 toeren.

RIJDYNAMIEK

De unieke configuratie van de wielophanging van de SVAutobiography Dynamic is speciaal afgestemd op het hogere motorvermogen van 565 pk.

KOETSWERKDESIGN

De exclusieve styling van de SVAutobiography omvat een reeks unieke kenmerken in Graphite Atlas, waaronder het radiatorrooster en de vent blades in Graphite Atlas met inzetten in Bright Chrome.

LUXUEUZE ZETELS

24-voudig verstelbare en koel-/verwarmbare voorzetels met 'Hot Stone'-massagefunctie en Executive Class Comfort-Plus Seating achterin, met zetelbekleding met Diamond Quilted stiknaden. Beschikbaar in vier kleurenthema's.

INTERIEURAFWERKING

Het gevoel van raffinement wordt versterkt door details als de rasterafwerking van de Start-/Stopknop en de pedalen, en door de interieurafwerking in Steel Weave Carbon Fibre.

MOTOREN IN HET KORT

Motor Acceleratie 0-100 km/h
in seconden
Topsnelheid km/h Maximum koppel Nm Verbruik (gecombineerde cyclus) l/100 km
CO2-emissies g/km
V8 SUPERCHARGED (565 PK) CILINDERINHOUD & TRANSMISSIE 5.0 liter benzine
Achttraps automatische transmissie
CONFIGURATOR
5,4 250* 700 Vanaf 13,1 Vanaf 298
 
 

Alle vermelde waarden zijn voor standaard wielbasis.
*Op voertuigen met 22" velgen. Op voertuigen met 20" of 21" velgen bedraagt de topsnelheid 225 km/h.

CONFIGUREER UW WAGEN

Kies de combinatie die perfect past bij uw persoonlijke stijl.

LAND ROVER GEAR
- ACCESSOIRES

Stijlvol, stoer en praktisch, maak uw Range Rover nog persoonlijker met een uitgebreid programma accessoires voor interieur en exterieur.

UW MODEL KIEZEN

UW MODEL KIEZEN

*Afbeelding kan verschillen van de recentste specificaties
N.B.: alle eigenschappen zijn afhankelijk van gekozen motor en markt.
De daadwerkelijke zetels hebben nieuwe kussens en tussenlagen met zachter en soepeler leder om deze kenmerken te optimaliseren. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer informatie.
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie-en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.