BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

tbc

RANGE ROVER
SVAutobiography DYNAMIC

ONTWORPEN VOOR LUXE EN PRESTATIES

VANAF

 182.500

CO2-UITSTOOT gecombineerde cyclus (g/km)

Vanaf 298

BRANDSTOFVERBRUIK gecombineerde cyclus (l/100 km)

Vanaf 13,1

De SVAutobiography Dynamic is onze meest wendbare en dynamische Range Rover ooit, met een krachtige V8-motor voor een duizelingwekkend vermogen van 565 pk.

MICHAEL VAN DER SANDE

PRESTATIES

ONTWERP

SPECIFIEKE UITRUSTINGEN

 • tbc

  LICHTMETALEN VELGEN

  De SVAutobiography Dynamic is standaard uitgerust met 21" '5-Split Spoke' lichtmetalen velgen 'Style 5005' in Dark Grey. 22" '5-Split Spoke' lichtmetalen velgen 'Style 5087' in Diamond Turned & Dark Grey Contrast Finish als optie.

 • tbc

  PRESTATIES

  De 5.0 liter Supercharged V8-motor met 565 pk combineert ongeëvenaard raffinement met het allerhoogste vermogen uit de geschiedenis van de Range Rover. De aluminium benzinemotor heeft een nieuwe afstemming gekregen en produceert nu 565 pk en 700 Nm, waarbij het maximum koppel beschikbaar is tussen 6.000 en 6.500 toeren.

 • tbc

  RIJDYNAMIEK

  De unieke configuratie van de wielophanging van de SVAutobiography Dynamic is speciaal afgestemd op het hogere motorvermogen van 565 pk.

 • tbc

  KOETSWERKDESIGN

  De exclusieve styling van de SVAutobiography omvat een reeks unieke kenmerken in Graphite Atlas, waaronder het radiatorrooster en de vent blades in Graphite Atlas met inzetten in Bright Chrome.

 • tbc

  LUXUEUZE ZETELS

  24-voudig verstelbare en koel-/verwarmbare voorzetels met 'Hot Stone'-massagefunctie en Executive Class Comfort-Plus Seating achterin, met zetelbekleding met Diamond Quilted stiknaden. Beschikbaar in vier kleurenthema's.

 • tbc

  INTERIEURAFWERKING

  Het gevoel van raffinement wordt versterkt door details als de rasterafwerking van de Start-/Stopknop en de pedalen, en door de interieurafwerking in Steel Weave Carbon Fibre.

MOTOREN IN HET KORT

Motor Acceleratie 0-100 km/h
in seconden
Topsnelheid km/h Maximum koppel Nm Verbruik (gecombineerde cyclus) l/100 km
CO2-emissies g/km
V8 SUPERCHARGED (565 PK) CILINDERINHOUD & TRANSMISSIE 5.0 liter benzine
Achttraps automatische transmissie
CONFIGURATOR
5,5 250* 700 Vanaf 13,1 Vanaf 298
 
 
*Op voertuigen met 22" velgen. Op voertuigen met 20" of 21" velgen bedraagt de topsnelheid 225 km/h.
tbc

CONFIGUREER UW WAGEN

Kies de combinatie die perfect past bij uw persoonlijke stijl.

tbc

ORIGINELE
LAND ROVER
ACCESSOIRES

Stijlvol, stoer en praktisch, maak uw Range Rover
nog persoonlijker met een uitgebreid programm
a accessoires voor interieur en exterieur.

KIES UW MODEL

UW MODEL KIEZEN

tbc
tbc
tbc
tbc

CHOISIR VOTRE MODÈLE

tbc
tbc

**Afbeelding kan verschillen van de recentste specificaties
N.B.:alle eigenschappen zijn afhankelijk van gekozen motor en markt.
De hier vermelde waarden zijn berekend volgens NEDC 2.0 op basis van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'omstandigheden kunnen verschillen. CO2-uitstoot en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties.