Als meest luxueuze uitvoering ooit werd deze wagen met precisie en zorg vervaardigd, met een exquise aandacht voor details als resultaat.

JOHN EDWARDS MANAGING DIRECTOR SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

EXTERIEUR

De SVAutobiography is ontworpen en ontwikkeld door Special Vehicle Operations (SVO), Land Rover's unieke centrum voor speciale uitvoeringen, luxueuze versies en performance-modellen. Ieder uniek afgestemd aspect straalt élégance en aandacht voor detail uit. Van het unieke radiatorrooster, speciale gerasterde 'RANGE ROVER' woordmerken op motorkap en achterklep, en de exclusieve SVAutobiography-logo op de achterklep. Ons meest luxueuze model straalt alles uit waar de Range Rover voor staat.

/

INTERIEUR

Het interieur van de SVAutobiography met lange wielbasis is het summum van verfijnd, exclusief en luxueus leven. De aandacht voor details komt tot uiting in alles wat u ziet en aanraakt. Van de middenconsole achterin, met koelruimte en elektrisch uitklapbare werktafeltjes, tot het unieke zetelontwerp met uitklapbare onderbeensteun, straalt de wagen zelfvertrouwen en kalme beheersing uit. Een gerasterde afwerking van interieurdetails, zoals de omlijsting van de Start/Stop-knop, de Drive Select draaiknop en verstelbare middenarmsteunen, en de bekerhouders in Satin Brushed aluminium dragen bij aan de exclusieve uitstraling. De contactsleutel heeft ook een gerasterde afwerking en ‘Autobiography’ inscriptie.

/

SPECIFIEKE UITRUSTING

RIBBELAFWERKING

Ook in het interieur is het ribbelthema aanwezig. Onder meer in de starttoets, de Drive Select-draaitoets, de regeltoets van de armsteunen, de pedalen en zelfs de afstandsbediening. Het geheel wordt aangevuld met een bekerhouder met gesatineerde, geborstelde afwerking, kleerhaken van massief aluminium met ribbelafwerking en een zetelrailafwerking van massief aluminium.

ZETELFUNCTIES

Executive Class Seating achteraan biedt het summum van reiscomfort. Deze twee individuele zitplaatsen beschikken onder meer over memoryfunctie, elektrisch verstelbare hoofdsteun, middenarmsteun, massagefunctie en elektrisch vertelbare rugleuning. De individuele zitplaatsen worden gescheiden door een elegante console met bedieningsschakelaars voor de zitplaatsen en ruimte voor een optioneel koelvak.

ELEKTRISCH UITKLAPBAAR TAFELTJE

De schitterend ingerichte zitruimte achteraan is voorzien van uitklapbare tafeltjes. Ze worden afgewerkt met leder in de kleur Ebony of met houtfineer. Om altijd over stroom te beschikken is een USB-oplaadpunt geïntegreerd.

MERIDIANTM CAR AUDIO

Experience an audio upgrade. Meridian is a world leader in high-performance car audio tech and has partnered with Land Rover to create car hifi designed to work perfectly with different acoustics and interior surfaces, delivering exceptional definition and crystal clear sound.

OVERZICHT MOTOREN

Motor
Acceleratie 0-100 km/u (s) Koppel (Nm) Topsnelheid (km/u) In de stad l/100 km
Buiten de stadl/100 km
Gecombineerdl/100 km
CO2 emissies g/km
TDV6 AUTOMAAT (4WD) 3.0 litres Diesel (211PK)met Stop/Start  CONFIGUREER
9,1
520
195
7,8
6,4
6,9
182

TDV6 AUTOMAAT (4WD) 3.0 Liter Diesel (258PK) met Stop/Start 8-VersnellingsbakCONFIGUREER

8,3

600 209
7,8
6,4
6,9
182

SDV6* AUTOMAAT (4WD) 3.0 Liter Hybrid Diesel (340PK) met Stop/Start 8-VersnellingsbakCONFIGUREER/a>


*Neem contact op met de plaatselijke Land Rover dealer voor meer informatie en verkrijgbaarheid.
**In combinatie met elektromotor.

7,2

700** 218
6,8
5,9
6,2
164

SDV8 AUTOMAAT (4WD) 4.4 Liter Diesel (339PK) met Stop/Start 8-VersnellingsbakCONFIGUREER

7,2
740 218
10,8
7,6
8,4
219

V8 SUPERCHARGED AUTOMAAT (4WD) 5.0 Liter Benzine (510PK) met Stop/Start 8-VersnellingsbakCONFIGUREER 

Topsnelheid van V8 Supercharged is 250 km/u in combinatie met 22" velgen.

5,5
625 225/250
18,3
9,8
12,8
299

TECHNOLOGIE

De state-of-the-art technologieën van de Range Rover houden alle inzittenden tijdens elke rit veilig, connected en entertained.

OPTIES EN ACCESSOIRES

Via het uitgebreide programma stijlvolle en praktische accessoires kunt u uw Range Rover nog beter op uw persoonlijke smaak afstemmen. Deze accessoires zijn robuust en veelzijdig, en bieden u de mogelijkheid uw wagen nog persoonlijker te maken.

TERUG

UW MODEL KIEZEN

RANGE ROVER

Kies uw versie

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.