Als onze meest luxueze uitvoering tot nu toe, wordt deze uitvoering gebouwd met uiterst zorgvuldige precisie, met als resultaat een superieure aandacht voor detail.

JOHN EDWARDS MANAGING DIRECTOR, SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

DESIGN

/
/

PRESTATIES

/
/

SPECIFIEKE UITRUSTINGEN

ELEKTRISCH SLUITBARE ACHTERPORTIEREN

De elektrisch sluitbare achterportieren zijn gemakkelijk te bedienen met toetsen op de middenconsole achterin en maken deze uitvoering nog unieker. Het automatische mechanisme sluit de portieren soepel vanuit volledig geopende stand.

EXECUTIVE CLASS COMFORT-PLUS

Executive Class Comfort-Plus Seating achterin biedt het summum van luxe voor passagiers. Deze twee individuele zitplaatsen achterin beschikken onder meer over geheugenfunctie, elektrisch verstelbare hoofdsteunen, middenconsole met armsteun, verstelbare zitting, massagefunctie en elektrisch verstelbare rugleuning.

BERGVAK MET EXTRA KOELFUNCTIE

Met een druk op de knop gaat het schuifdeksel met afwerking in houtfineer open om het bergvak met extra koelfunctie te onthullen. In het bergvak met extra koelfunctie kunt u twee flessen van 75 cl of vier van 60 cl plus twee glazen gekoeld bewaren.

GERASTERDE AFWERKING

Door het gehele interieur zijn details met gerasterde afwerking te vinden. Deze subtiele, maar kenmerkende afwerking is te vinden op de omlijsting van de Start/Stop-knop, op de transmissieselectieknop, op de bedieningsknoppen van de verstelbare armsteunen, op de pedalen en zelfs op de afstandsbediening.

MERIDIAN AUDIOSYSTEEM

Het Meridian™ Surround Sound audiosysteem biedt Meridian Trifield-technologie en heeft 29 luidsprekers en een tweekanaals subwoofer, perfect verdeeld over het interieur om alle inzittenden een audiobeleving van concertkwaliteit te bieden.

EXCLUSIEVE ZETELBEKLEDING

Kies voor ultiem comfort met zetelbekleding in geperforeerd semi-aniline leder met Diamond Quilted stiknaden of Poltrona Frau leder. Deze zetelbekledingen zijn beschikbaar in vijf kleurenthema's en zijn exclusief voor de SVAutobiography.

MOTOREN IN HET KORT

Motor Acceleratie 0-100 km/h
in seconden
Topsnelheid km/h Maximum koppel Nm Verbruik (gecombineerde cyclus) l/100 km
CO2-emissies g/km
SDV6 (275 PK) CILINDERINHOUD & TRANSMISSIE 3.0 liter diesel
Achttraps automatische transmissie
CONFIGURATOR
8,0 209 625 Vanaf 7,6 Vanaf 201
SDV8 (339 PK) CILINDERINHOUD & TRANSMISSIE 4.4 liter diesel Achttraps automatische transmissie CONFIGURATOR 7,7 217 740 Vanaf 9,2 Vanaf 244
P400e (404 PK) CILINDERINHOUD & TRANSMISSIE 2.0 liter benzine (Plug-In Hybrid) Achttraps automatische transmissie CONFIGURATOR 6,9 220 640 Vanaf 3,2 Vanaf 73
V8 SUPERCHARGED (565 PK) CILINDERINHOUD & TRANSMISSIE 5.0 liter benzine Achttraps automatische transmissie CONFIGURATOR 5,5 250* 700 Vanaf 13,6 Vanaf 309
 
 

*Op voertuigen met 22" velgen. Op voertuigen met 20" of 21" velgen bedraagt de topsnelheid 225/km/h.

CONFIGUREER UW WAGEN

Kies de combinatie die perfect past bij uw persoonlijke stijl.

LAND ROVER GEAR
- ACCESSOIRES

Stijlvol, stoer en praktisch, maak uw Range Rover nog persoonlijker met een uitgebreid programma accessoires voor interieur en exterieur.

Range Rover

UW MODEL KIEZEN

Range Rover

UW MODEL KIEZEN

*Afbeelding kan verschillen van de recentste specificaties
N.B.: alle eigenschappen zijn afhankelijk van gekozen motor en markt.
De daadwerkelijke zetels hebben nieuwe kussens en tussenlagen met zachter en soepeler leder om deze kenmerken te optimaliseren. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer informatie.
Alle cijfers zijn doelen van de fabrikant en zullen uiteindelijk nog worden bevestigd voordat de productie van start gaat. Opmerking: CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen.

Op dit moment bevinden we ons in een tijdelijke overgangsfase van het modeljaar 2018 naar 2019 doorheen ons gamma. Aarzel niet om uw erkend concessiehouder aan te spreken om te weten te komen welke prijzen en gegevens gepubliceerd zijn voor welk model. Hij zal u bijstaan om de voor u meest geschikte oplossing te vinden in functie van uw persoonlijke behoeften. We danken u voor uw begrip.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.