TECHNOLOGIE

INFOTAINMENT

INCONTROL TOUCH PRO

InControl Touch Pro onderhoudt uw belangrijke digitale contacten en verbindt u direct en veilig met uw wagen wanneer u ergens anders bent. Daarnaast biedt het u via het 10” touchscreen een wereld van entertainment.

BEKIJK INCONTROL
INCONTROL CONNECT PRO

U hebt de mogelijkheid de extra services, technologieën en apps van dit systeem toe te voegen voor nog meer connectivity en gebruiksgemak.

BEKIJK INCONTROL
INCONTROL PROTECT

Deze optie omvat SOS Emergency Call, Land Rover Optimised Assistance en de Remote Essential Smartphone App.

BEKIJK INCONTROL
INCONTROL PRO SERVICES

U hebt de mogelijkheid de extra services, technologieën en apps van InControl Connect Pro toe te voegen voor het beste in connectivity en gebruiksgemak. Met InControl Pro Services kunt u gebruikmaken van de volgende functies: Wi-Fi-hotspot, Route Planner App, Live Services, Commute Mode, Arrival Mode en Arrival Mode Parking.

BEKIJK INCONTROL
SPOTIFY VOOR INCONTROL APPS

De Spotify-app voor InControl Apps is beschikbaar met onze uitgebreide Connectivity-pakketten, InControl Connect en Connect Pro. Dankzij de app kunt u onderweg genieten van een bibliotheek met meer dan 30 miljoen nummers. Deze app is ontworpen en ontwikkeld door Land Rover in samenwerking met Spotify en is speciaal geoptimaliseerd voor het touchscreen in uw Range Rover – de app is net zo eenvoudig en prettig in gebruik als de Spotify-smartphone-app. U kunt zoeken op en bladeren door nummers, stations en aanbevelingen, afspeellijsten aanmaken en genieten van volledige toegang tot uw bibliotheek met offline nummers.

BEKIJK INCONTROL APPS
INNOVATIE
/

PRESTATIES

ADAPTIVE DYNAMICS

Met Adaptive Dynamics glijden de kilometers bijna ongemerkt voorbij. Het systeem evalueert tot 500 keer per seconde de bewegingen van de wagen en reageert direct op commando’s van de bestuurder of veranderingen in het wegoppervlak. Het resultaat is een nog grotere controle en minder bewegingen van het koetswerk, voor een evenwichtig, vlak rijgedrag.

PROEFRIT AANVRAGEN
DYNAMIC RESPONSE (ACTIEVE ANTIROLCONTROLE)

Dynamic Response verbetert de handling van de wagen en uw comfort, door overhellen van het koetswerk in bochten te reduceren. Het nieuwste tweekanaals systeem is in staat om voor- en achteras onafhankelijk van elkaar te regelen. Op deze wijze kan het worden afgestemd om een grotere wendbaarheid bij lagere snelheid te combineren met meer stabiliteit bij hoge snelheid en meer stuurprecisie. Deze functie verbetert ook de off-road-capaciteiten.

PROEFRIT AANVRAGEN
V8 BENZINEMOTOR

De V8-motor heeft een compacte en lichte constructie, helemaal uit aluminium, met een toonaangevend lage interne wrijving. De motor is voorzien van een uiterst geavanceerde motorsturing van Bosch. Deze stuurt onder meer de directe hogedruk-brandstofinspuiting aan, met geavanceerde, centraal geplaatste, multigats, spray-guided injectoren.

PROEFRIT AANVRAGEN
8-TRAPS AUTOMATISCHE TRANSMISSIE

Alle benzine- en dieselmotoren zijn gecombineerd met de geavanceerde, elektronisch gestuurde ZF 8-traps automatische transmissie. Deze is afgestemd door de Land Rover ingenieurs voor een zijdezacht schakelgedrag in combinatie met een extreem snelle respons. Met acht nauw gespatieerde overbrengingsverhoudingen verlopen schakelhandelingen nagenoeg onmerkbaar, waarbij elke schakeling in slechts 200 milliseconden wordt voltooid.

PROEFRIT AANVRAGEN

CAPACITEITEN

ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

All Terrain Progress Control (ATPC) is een state-of-the-art systeem dat de bestuurder in staat stelt om een constante snelheid aan te houden onder uitdagende omstandigheden. Het systeem werkt als een snelheidsregelaar voor lage snelheden tussen 2 en 30 km/h, waarbij de bestuurder zich volledig kan concentreren op het sturen en het vinden van een pad tussen obstakels door.

LOW TRACTION LAUNCH

De Range Rover beschikt over een specifieke wegrij-functie, waarmee de wagen soepel en gemakkelijk vanuit stilstand kan optrekken, zelfs op moeilijke ondergrond met weinig grip, zoals ijs, sneeuw of nat gras.

GRADIENT RELEASE CONTROL

Gradient Release Control is ontworpen om te voorkomen dat de wagen ongecontroleerd met grote snelheid wegrijdt op een steile afdaling, wanneer de bestuurder per ongeluk het rempedaal loslaat.

TERRAIN RESPONSE

Met zijn volledig aluminium koetswerk en pure Land Rover capaciteiten biedt de wagen ongelooflijke off-road-prestaties. Ons unieke Terrain Response 2-systeem analyseert zelf de actuele rijomstandigheden en kiest automatisch de instellingen voor optimaal rijgedrag en maximale tractie door de respons van motor, transmissie, centraal differentieel en onderstelregelsystemen aan te passen aan de eigenschappen van de betreffende ondergrond.

HILL DESCENT CONTROL

Aanvullend op Terrain Response profiteert de Range Rover nog van een uniek pakket 4x4-technologie die hem maximaal laat presteren en maximaal veilig maakt, zoals Hill Descent Control (HDC). Hill Descent Control helpt de bestuurder bij het gecontroleerd afdalen van moeilijke hellingen door een constante afdaalsnelheid aan te houden en de wielen individueel af te remmen.

WADE SENSING

Wade Sensing (optie) maakt gebruik van sensoren in de buitenspiegels om de bestuurder extra informatie te verstrekken tijdens inrijden van en rijden door water. Wade Sensing waarschuwt de bestuurder wanneer het water te diep is of wordt. Een visuele weergave op het touchscreen verschaft real-time waad-informatie, inclusief de diepte van het water in verhouding tot de wagen en de maximum doorwaaddiepte.

ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

All Terrain Progress Control (ATPC) is een state-of-the-art systeem dat de bestuurder in staat stelt om een constante snelheid aan te houden onder uitdagende omstandigheden. Het systeem werkt als een snelheidsregelaar voor lage snelheden tussen 2 en 30 km/h, waarbij de bestuurder zich volledig kan concentreren op het sturen en het vinden van een pad tussen obstakels door.

RIJHULPSYSTEMEN

LANE KEEP ASSIST EN SLAPERIGHEIDSDETECTIE

Lane Keep Assist detecteert of uw wagen onbedoeld buiten de eigen rijstrook komt en stuurt u subtiel terug. De slaperigheidsdetectie weet wanneer u te vermoeid geraakt om te blijven rijden en waarschuwt u als het tijd is voor een pauze.

SNELHEIDSREGELAAR MET AFSTANDSBEWARING EN FILEASSISTENT

Bij rijden op de snelweg of in langzaam rijdend en stilstaand verkeer, zal dit systeem, dat is uitgerust met intelligente noodremhulp, uw wagen op een veilige afstand tot uw voorligger houden als die afremt of stopt. Wanneer uw voorligger versnelt, doet uw Range Rover dat ook.

AUTONOOM NOODSTOPSYSTEEM

Als het een mogelijke aanrijding detecteert en u reageert niet, dan zal het zelf de remmen activeren om de mogelijke impact te beperken. Als het een aanrijding verwacht en u onderneemt zelf niets, dan zal het de remmen activeren om de mogelijke impact te beperken.

DODEHOEKMONITOR MET VERKEERSDETECTIE BIJ ACHTERUITRIJDEN

De dodehoekmonitor waarschuwt de bestuurder voor voertuigen die zich in de dode hoek bevinden of deze snel naderen, middels een klein waarschuwingslampje in de betreffende buitenspiegel. Verkeersdetectie bij achteruitrijden waarschuwt u tijdens achteruitrijden via visuele en akoestische signalen voor gevaren die uw wagen van links of rechts naderen, zodat u weet wat er zich achter u bevindt, zelfs wanneer het zich is belemmerd.

PARKEERHULPSYSTEMEN

Ons Park Assist-systeem maakt zowel fileparkeren als parkeren in haaks op de rijbaan gelegen parkeerplekken gemakkelijker door uw wagen in een geschikte parkeerplek te parkeren. U hoeft alleen maar de juiste versnelling te kiezen en de snelheid van de wagen te controleren. Park Assist helpt u ook bij het verlaten van een parkeerplaats. Zo parkeert u steeds zonder stress. Visuele signalen en geluidssignalen gidsen u door de manoeuvres.

OMGEVINGSCAMERASYSTEEM

Op het touchscreen ziet u een 360° aanzicht van de directe omgeving van de wagen. Dit helpt bij verschillende manoeuvres, van het parkeren langs een stoeprand tot het manoeuvreren in krappe plekken en op kruisingen.

LANE KEEP ASSIST EN SLAPERIGHEIDSDETECTIE

Lane Keep Assist detecteert of uw wagen onbedoeld buiten de eigen rijstrook komt en stuurt u subtiel terug. De slaperigheidsdetectie weet wanneer u te vermoeid geraakt om te blijven rijden en waarschuwt u als het tijd is voor een pauze.

COMFORT EN GEMAK

KOEL-/VERWARMBARE VOORZETELS EN ACHTERBANK

Iedereen in de wagen kan zelfs in extreme weersomstandigheden met maximaal comfort rijden dankzij de koel-/verwarmbare voorzetels en achterbank. Dit innovatieve systeem biedt koeltechnologie voor warme, plakkerige dagen en comfortabele warmte op barre, koude ochtenden.

CONFIGUREER
HEAD-UP DISPLAY

Het Head-Up Display is een optie die voor het rijden belangrijke informatie, zoals snelheid, versnelling en navigatie-instructies, direct in het gezichtsveld van de bestuurder projecteert op de voorruit, zodat u uw aandacht bij weg en verkeer kunt houden en minder wordt afgeleid. Het innovatieve lasersysteem is beter bestand tegen het fenomeen ‘wash-out’, het effect dat zonnestraling heeft op goedkopere led-systemen. De functie kan worden in- of uitgeschakeld, afhankelijk van de voorkeur van de bestuurder.

CONFIGUREER
KLIMAATREGELING

Om te zorgen dat de temperatuur in het interieur op het perfecte niveau blijft, ongeacht de weersomstandigheden, is de Range Rover uitgerust met een klimaatregeling met toonaangevende technologie. Dit systeem is het resultaat van een enorm zwaar ontwikkelingsprogramma, waarbij het onder real-world omstandigheden is getest bij temperaturen variërend van -40 tot 50 °C.

CONFIGUREER
SOFT DOOR CLOSE: SLUITBEKRACHTIGING VOOR DE DEUREN

Begin en eindig uw reizen stiller met Soft Door Close. Deze optie regelt het sluiten van de deuren tijdens de laatste 6 mm.

CONFIGUREER
/
/
/

Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de gekozen motorisatie. Raadpleeg de Land Rover website of een Land Rover concessiehouder voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.

* Het aantal luidsprekers, de uitvoering en het aantal Watt is afhankelijk van welke Land Rover u kiest. De afbeelding toont de Range Rover. Uw dealer geeft u graag meer informatie. De getoonde Land Rover dient alleen ter illustratie. De positie van de luidsprekers kan per model en uitvoering verschillen.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.