SPECIFIEKE UITRUSTING

CONFIGUREERBARE SFEERVERLICHTING

De sfeerverlichting in het interieur kan worden afgestemd op de persoonlijke voorkeuren. Met tien kleuren en een eenvoudig instelbare helderheid creëert u de gewenste sfeer.

TERRAIN RESPONSE 2

Ons unieke Terrain Response 2-systeem1) analyseert zelf de actuele rijomstandigheden en kiest automatisch de instellingen voor optimaal rijgedrag en maximale tractie door de respons van motor, transmissie, centraal differentieel en onderstelregelsystemen aan te passen aan de eigenschappen van de betreffende ondergrond.

MERIDIANTM SURROUND SOUND AUDIOSYSTEEM

Dit 825 W audiosysteem heeft 16 kanalen en 18 luidsprekers, inclusief een tweekanaals subwoofer, die optimaal over het interieur zijn verdeeld. Het audiosysteem biedt ook Meridian Trifield-technologie om voor alle inzittenden een muziekbeleving van concertzaal-kwaliteit te creëren.

ADAPTIEVE XENON KOPLAMPEN

Adaptieve Xenon koplampen draaien mee met de besturing om het wegverloop te volgen, terwijl vaste bochtverlichting in scherpe bochten het gebied direct naast de wagen verlicht voor grotere veiligheid en meer zelfvertrouwen voor de bestuurder bij rijden in het donker.

OVERZICHT MOTOREN

Motor 
Acceleratie 0-100 km/u (s) Koppel (Nm) Topsnelheid (km/u) In de stad l/100 km
Buiten de stadl/100 km
Gecombineerdl/100 km
CO2 emissies g/km

SDV6* AUTOMAAT (4WD) 3.0 Liter Hybrid Diesel (340PK) met Stop/Start 8-Versnellingsbak CONFIGUREER


*Neem contact op met de plaatselijke Land Rover dealer voor meer informatie en verkrijgbaarheid.
**In combinatie met elektromotor.
6,9
700** 218
6,8
5,9
6,2
164

TECHNOLOGIE

De state-of-the-art technologieën van de Range Rover houden alle inzittenden tijdens elke rit veilig, connected en entertained.

OPTIES EN ACCESSOIRES

Via het uitgebreide programma stijlvolle en praktische accessoires kunt u uw Range Rover nog beter op uw persoonlijke smaak afstemmen. Deze accessoires zijn robuust en veelzijdig, en bieden u de mogelijkheid uw wagen nog persoonlijker te maken.

TERUG

UW MODEL KIEZEN

RANGE ROVER

Kies uw versie

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.