RECENTSTE NIEUWS

Publicatie: 28-07-2015

WELKE AANHANGWAGEN MAG IK TREKKEN?

Ontdek hier welke aanhangwagen uw voertuig mag trekken, en hoe zwaar deze geladen mag zijn, rekening houdend met uw type rijbewijs.

MEER WETEN

Publicatie: 29-04-2015

PERSONALISEER UW EVOQUE OF DISCOVERY SPORT

Met de Lifestyle accessoirepacks voor de Discovery Sport en Range Rover Evoque kunt u uw wagen verder uitbouwen naar uw wensen.

VOLLEDIG ARTIKEL LEZEN

Publicatie: 27-04-2015

DISCOVERY SPORT EXECUTIVE LEASE CAR OF THE YEAR 2015

De Land Rover Discovery Sport werd door Alphabet Car Lease uitgeroepen tot Executive Lease Car of the Year tijdens een feestelijke uitreiking op donderdag 23 april.

VOLLEDIG ARTIKEL LEZEN

Publicatie: 14-02-2015

LAND ROVER GEEFT VIER VRIENDEN HET BESTE VALENTIJNSCADEAU OOIT

Dit jaar laat Land Rover zien wat Valentijn echt kan betekenen door een hartverwarmende advertentie op een veilingsite om te toveren tot het ultieme valentijnscadeau.

VOLLEDIG ARTIKEL LEZEN

Publicatie: 11-02-2015

JAGUAR EN LAND ROVER KONDIGEN PARTNERSCHAP AAN MET SPECTRE IN HET 24STE JAMES BOND-AVONTUUR

Jaguar Land Rover kondigt zijn line-up van voertuigen aan die een rol zullen spelen in SPECTRE, het 24ste James Bond-avontuur van de hand van Albert R. Broccoli’s EON Productions, Metro-Goldwyn-Mayer Studios, en Sony Pictures Entertainment.

VOLLEDIG ARTIKEL LEZEN

Publicatie: 27-01-2015

JAGUAR LAND ROVER ONTHULT NIEUW 'DRIVER MONITOR'-SYSTEEM, DAT DE WEGVEILIGHEID RADICAAL ZAL VERANDEREN.

Jaguar Land Rover onthulde deze week een baanbrekende nieuwe veiligheidstechnologie op de International Consumer Electronics Show in Las Vegas.

VOLLEDIG ARTIKEL LEZEN

Publicatie: 12-01-2015

LAND ROVER DISCOVERY SPORT VEILIGSTE IN ZIJN KLASSE

Met een maximale score van vijf sterren heeft EuroNCAP de Land Rover Discovery Sport uitgeroepen tot de veiligste SUV in zijn klasse.

VOLLEDIG ARTIKEL LEZEN

Publicatie: 04-11-2014

GROTE DAG VOOR BRITSE INDUSTRIE: JAGUAR LAND ROVER OPENT EIGEN MOTORENFABRIEK

Op 30 oktober vond de officiële opening plaats van het nieuwe Engine Manufacturing Centre van Jaguar Land Rover, een belangrijk moment in de geschiedenis van de onderneming.

VOLLEDIG ARTIKEL LEZEN

Publicatie: 17-10-2014

WAT IS DRIVE AGAINST MALARIA?

De Engelsman David Robertson bestrijdt sinds 1988 malaria in Afrika. In 1999 vond hij een partner in de Nederlandse tv-presentatrice Julia Samuël. Samen doorkruisen ze in een Land Rover Defender de armste Afrikaanse landen zoals Namibië, Angola, Soedan en Tsjaad om de bevolking te beschermen tegen malaria-epidemieën.

VOLLEDIG ARTIKEL LEZEN
DE BARBOUR FOR LAND ROVER COLLECTION

De Barbour for Land Rover Collection werd passend voorgesteld tijdens een dag vol plattelandsactiviteiten op het mythische Land Rover-landgoed Eastnor Castle en staat symbool voor al het goede van het Britse buitenleven.

VOLLEDIG ARTIKEL LEZEN

Publicatie: 27-06-2014

JAGUAR LAND ROVER RICHT KLANTGERICHT SPECIAL OPERATIONS TEAM OP

Een nieuwe bedrijfsafdeling, Jaguar Land Rover Special Operations, werd opgericht als antwoord op de toenemende verwachtingen van de uiterst kritische en enthousiaste klanten van vandaag.

VOLLEDIG ARTIKEL LEZEN

Publicatie: 26-06-2014

RANGE ROVER SPORT SVR PROTOTYPE KLAAR OM DE GOODWOOD-HEUVEL TE BESTORMEN

De snelste en krachtigste voor productie bestemde Land Rover ooit maakt dit jaar zijn debuut voor het publiek op het Goodwood Festival of Speed (27 tot 29 juni).

VOLLEDIG ARTIKEL LEZEN

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070