RECENTSTE NIEUWS

Publicatie: 22-04-2017

LAND ROVER DEFENDER PRALINES: OM VAN TE SMULLEN!

De Land Rover Defender is om van te smullen. Nu ook letterlijk: de Nederlandse chef-koks Sergio Herman en Jonnie Boer en hun Belgische collega’s Dominique Persoone, David Martin en Gert De Mangeleer maakten elk een eigen versie van de Land Rover Defender – van chocolade. Eet smakelijk!

LEES MEER

Publicatie: 20-03-2017

PROJECT HERO: NIEUWE LAND ROVER DISCOVERY MET BAANBREKENDE DRONETECHNOLOGIE OM HET RODE KRUIS LEVENS TE HELPEN REDDEN

• Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations ontwikkelt ‘Project Hero’ – een unieke versie van de nieuwe Land Rover Discovery voor het Oostenrijkse Rode Kruis
• Het Rode Kruis gaat een nieuwe zoek- en reddingsdrone testen, die op de nieuwe Discovery kan opstijgen en landen terwijl die in beweging is
• Baanbrekende zelfcentrerende dronetechnologie met magnetische verankering voor een betere communicatie en snellere respons van het Rode Kruis
• De inzet van de nieuwe Discovery is het recentste project in de 63-jarige samenwerking tussen Land Rover en het Rode Kruis

LEES VERDER
RANGE ROVER: GESCHIEDENIS

Van het allereerste top secret concept tot de eerste convertible - neem een kijkje in de rijke geschiedenis en de evolutie die Range Rover heeft gevormd tot wat het nu is.

LEES VERDER

Publicatie: 01-12-2016

ZUINIG RIJDEN MET EEN SUV, HET KAN

Wil u een krachtige SUV wagen kopen maar ook graag uw brandstofverbruik onder controle houden? Dan kunnen onze tips om zuinig te rijden u op weg helpen.

LEES VERDER

Publicatie: 29-11-2016

DE JUISTE OFFROAD BANDEN KOPEN VOOR UW SUV OF 4X4

De ideale offroad band zorgt niet alleen voor een uitstekende grip op elke ondergrond, hij biedt ook comfort en duurzaamheid en is liefst van al niet te duur.

LEES VERDER

Publicatie: 25-11-2016

INTRODUCTIE VAN NIEUWE SPOTIFY-APP VOOR IN DE WAGEN DOOR RICKY WILSON VAN DE KAISER CHIEFS EN RAPPER EXAMPLE

U kunt dankzij de introductie van een unieke Spotify-app voor in de wagen nu gebruikmaken van Spotify in Land Rover modellen met InControl Apps.

LEES HET HELE ARTIKEL

Publicatie: 07-10-2016

EEN DAG UIT HET LEVEN VAN DRIVE AGAINST MALARIA

Julia en David, die zich al jarenlang inzetten in de strijd tegen malaria, schreven ons onlangs een mooie brief, met een dag uit het leven van Drive Against Malaria.

MEER WETEN

Publicatie: 06-09-2016

ALL-NEW DISCOVERY

Land Rover heeft voor het eerst de All-New Discovery getoond, een grote SUV met zeven zitplaatsen, ontworpen voor absolute veelzijdigheid en capaciteit.

MEER WETEN

Publicatie: 10-08-2016

RANGE ROVER SVAutobiography DYNAMIC

De status van de Range Rover als de meest verfijnde SUV ter wereld wordt versterkt met de introductie van de Range Rover SVAutobiography Dynamic.

MEER WETEN

Publicatie: 10-08-2016

NOG MEER RAFFINEMENT, LUXE EN CAPACITEITEN VOOR DE RANGE ROVER

Alle uitvoeringen van de Range Rover hebben voor modeljaar 2017 een update gekregen van de beschikbare technologie

MEER WETEN

Publicatie: 09-08-2016

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN SUV EN EEN CROSSOVER?

Dat SUV de afkorting is van Sports Utility Vehicle wist u wellicht al, maar kent u ook het verschil tussen een SUV en een crossover? Hoewel beide autotypes in verschijning niet veel van elkaar verschillen, is er een duidelijke scheidingslijn in functionaliteit. Ontdek hier het verschil.

MEER WETEN

Publicatie: 09-08-2016

WAAROM JE VOOR DE RANGE ROVER EVOQUE CONVERTIBLE MOET KIEZEN

Een SUV die je toelaat het beste van de vier seizoenen te consumeren, op alle mogelijke ondergronden… De Range Rover Evoque Convertible is qua prestaties de volledige evenknie van z’n bejubelde overdekte voorganger, maar schenkt je nu een nog vrijer gevoel. Laat je bekoren door deze unieke SUV cabrio.

MEER WETEN

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.