LAND ROVER EXPERIENCE – 4x4 STAGES

Tijdens de Land Rover Experience 4x4 Driving-stages leert u de kneepjes en de technieken van het alleterreinrijden. De cursussen combineren in een aangename sfeer theorie en praktijk en laten u kennis maken met de ware Land Rover-spirit.

Onze professionele instructeurs leggen u in detail de technieken uit van het alleterreinrijden, het correcte gebruik van een lier, sleeptechnieken, rijden in zand of het uitstippelen van offroadtrajecten. Op speciaal door ons aangelegde sites leert u hoe u uw voertuig op alle terreinen en in alle omstandigheden onder controle dient te houden. Een onontbeerlijke ervaring voor uw veiligheid en voor de veiligheid van uw passagiers!

LAND ROVER ADVENTURE – 4x4 REIZEN

U bent eigenaar van een Land Rover en u wenst terreinrijden en vrije tijd te combineren? U wil genieten van een korte trip en fraaie landschappen ontdekken om letterlijk de platgetrapte paadjes te verlaten? U wil er met een gerust hart, en zonder enige 4x4-ervaring, op uit trekken aan het stuur van uw eigen auto, met ervaren mensen rondom u?

Het Land Rover Experience Team verwacht u en heeft verschillende parcours voor u in petto volgens een all- informule. Prachtige tochten op een paar uur rijden van thuis, in schitterende natuurlandschappen die speciaal werden uitgezocht.

/

LAND ROVER AMBASSADEURS

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070