Een gedurfde evolutie, helemaal anders dan elke andere Range Rover tot nog toe, maar nog altijd duidelijk herkenbaar als een Range Rover.

Gerry McGovern Design Director en Chief Creative Officer van Land Rover
CREËER UW PERSOONLIJKE EVOQUE

De Range Rover Evoque laat zich uitgebreid personaliseren. Stem hem af op uw persoonlijke stijl dankzij een ruim gamma kleuren en keuzemogelijkheden.

DESIGN DAT HET VERSCHIL MAAKT

Door zijn eigentijdse design en unieke silhouet springt u er gegarandeerd uit in de stad.

EIGENTIJDS INTERIEUR MET COMFORT DOOR VAKMANSCHAP

Leder met dubbele stiknaden en diverse aluminium- en houtafwerkingen helpen u om uw ideale ruimte te creëren. Voorzetels met massagefunctie en klimaatregeling zijn als optie verkrijgbaar en de verbeterde sfeerverlichting zorgt voor de gewenste stemming.

MEER DAN ALLEEN EEN MOOI UITERLIJK

De Range Rover Evoque biedt elk terrein en alle weersomstandigheden vol vertrouwen het hoofd en beperkt bovendien het brandstofverbruik via de E-capability oplossing die beschikbaar is op de modellen met tweewiel – of vierwielaandrijving.

DESIGN

DESIGN

BEKROOND DESIGN

De oplopende gordellijn, de gespierde schouders en het schuin aflopende dak geven de Range Rover Evoque een capabele en atletische uitstraling. De unieke details bepaalt u zelf. Maak uw persoonlijk keuze uit het assortiment lichtmetalen velgen, de diverse kleuren en interieurafwerkingen en de verschillende bekledingen.

DESIGN

DESIGN

DOORDACHTE TOETSEN

De optionele adaptieve 'full led'-koplampen combineren een opvallende stijl met uiterst praktische afwerking. De grondverlichting in de buitenspiegels projecteert een verlicht Range Rover Evoque-pictogram op de grond om uw weg te verlichten.

DESIGN

DESIGN

CREËER UW EIGEN PERSOONLIJKE RUIMTE

De kwaliteit van de materialen wordt in de verf gezet door de zuivere lijnen van de interieuroppervlakken. Personaliseer het interieur met uw favoriete texturen en kleurschema's in leder met dubbele stiknaden, sierelementen in aluminium of hout, en laat het interieur baden in het daglicht met het panoramische dak.

/

CAPACITEIT

CAPACITEIT

DYNAMISCH RIJPLEZIER

De Range Rover Evoque kan alle uitdagingen in de stad aan, ongeacht de weersomstandigheden. Het Adaptive Dynamics-systeem stelt de ophanging af met het oog op een dynamischere rijervaring.

CAPACITEIT

CAPACITEIT

VOL VERTROUWEN OP HET TERREIN

Een stevige grip dankzij verschillende elektronische systemen die de stabiliteit en tractie regelen, ongeacht de ondergrond en de omstandigheden. Maak uw keuze uit de programma's Gras/Grind/Sneeuw, Modder/Sporen of Zand van het Terrain Response®, terwijl de automatische afdalingsrem (Hill Descent Control, HDC) de hellingen voor haar rekening neemt. De bodemvrijheid is royaal en sensoren waarschuwen u voor te diep water.

CAPACITEIT

CAPACITEIT

INTUÏTIEF RIJDEN

Active Driveline houdt uw rijstijl en de weg continu in de gaten om de vierwielaandrijving vanaf 35 km/u los te koppelen wanneer de omstandigheden het toelaten. Zodra de omstandigheden extra tractie vereisen, schakelt het systeem in minder dan 200 milliseconden weer over op vierwielaandrijving. Een ander hulpmiddel bij lage snelheden is All Terrain Progress Control, dat u ondersteunt wanneer de tractie het laat afweten bij lage snelheden.

/

SPECIFICATIES IN HET KORT

MAXIMALE LENGTE

437.1cm

Breedte 209 cm, hoogte 163,5 cm. Met ingeklapte spiegels is de wagen 10,5 cm smaller.

HOOFDRUIMTE ACHTERAAN

101cm

Van zetel tot dak met het optionele panoramische dak. Dankzij de overvloedige ruimte voor de achterpassagiers rijdt iedereen comfortabel mee.

KOFFERRUIMTE

575liter

Voor de vijfdeurs, met de achterzetels rechtop. De Range Rover Evoque biedt veel ruimte voor zowel vakantiebagage als sportuitrusting.

BRANDSTOFVERBRUIK (GECOMBINEERD)

4.3l/100km

Met de eD4-motor (gemengde cyclus). Met een gamma volledig van aluminium gemaakte benzine- en dieselmotoren haalt u heel wat kilometers uit een liter brandstof.

OPTIES

Niet alle getoonde uitrustingskenmerken zijn beschikbaar op alle versies van de Range Rover Evoque.

INTERIEUR

Diverse afwerkingen en bijzondere details om uw eigen persoonlijke ruimte te creëren.

EXTERIEUR

Stem hem af op uw persoonlijke stijl dankzij een ruim gamma kleuren en keuzemogelijkheden.

PACKS

Een assortiment aan opties om uw wagen nog sterker te personaliseren.

TECHNOLOGIE & BEVEILIGING

Tal van intuïtieve technologieën binnen handbereik.

ENTERTAINMENT

Zo kunt u niet alleen vol vertrouwen rijden, u geniet ook van het nodige entertainment.

ACCESSOIRES

Haal het maximum uit elke dag.

ONTDEK HOE U UW WAGEN HELEMAAL DE UWE KUNT MAKEN

Kies bij aankoop opties voor uw heel eigen wagen en pas hem met accessoires van Land Rover aan uw levensstijl en behoeften aan wanneer u wilt.

TERUG

UW MODEL KIEZEN

RANGE ROVER EVOQUE

Kies de vijfdeurs voor een nog praktischer karakter

RANGE ROVER EVOQUE

Kies de Coupé voor een sportiever profiel zonder verlies van toegankelijkheid

RANGE ROVER EVOQUE

Kies de Coupé voor een sportiever profiel zonder verlies van toegankelijkheid

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.