Een gedurfde evolutie, helemaal anders dan elke andere Range Rover tot nog toe, maar nog altijd duidelijk herkenbaar als een Range Rover.

Gerry McGovern Design Director en Chief Creative Officer van Land Rover

CREËER UW EIGEN PERSOONLIJKE EVOQUE

De Range Rover Evoque laat zich uitgebreid personaliseren. Stem hem af op uw persoonlijke stijl dankzij een ruim gamma kleuren en keuzemogelijkheden.

DESIGN DAT HET VERSCHIL MAAKT

Door zijn eigentijdse design en unieke silhouet springt u er gegarandeerd uit in de stad.

EIGENTIJDS INTERIEUR MET COMFORT DOOR VAKMANSCHAP

Omgeef uzelf met eigentijds design. Maak uw keuze uit het assortiment leder met dubbele stiknaden en interieurafwerkingen in aluminium of hout voor een uiterst verfijnd interieur.

MEER DAN ALLEEN EEN MOOI UITERLIJK

De Range Rover Evoque staat zijn mannetje in lastige situaties en kan elk terrein en weer de baas. Een echte Land Rover in hart en nieren.

BEKROOND DESIGN

De oplopende gordellijn, de gespierde schouders en het schuin aflopende dak geven de Range Rover Evoque een capabele en atletische uitstraling. De unieke details bepaalt u zelf. Maak uw eigen persoonlijk keuze uit het assortiment lichtmetalen velgen, de diverse kleuren en interieurafwerkingen, en de verschillende bekledingen.

DOORDACHTE TOETSEN

De innoverende xenonkoplampen met ledsignatuur garanderen een helder zicht in alle omstandigheden en zetten de spectaculaire présence en look van de wagen in de verf. De slanke buitenspiegels zijn voorzien van richtingaanwijzers die pas zichtbaar worden wanneer ze ingeschakeld worden.

CREËER UW EIGEN PERSOONLIJKE RUIMTE

De kwaliteit van de materialen wordt in de verf gezet door de zuivere lijnen van de oppervlakken in het interieur. Personaliseer het interieur met uw favoriete texturen en kleurschema's in leder met dubbele stiknaden, interieurafwerkingen in aluminium of hout, en laat het interieur baden in het daglicht met het panoramische dak.

DYNAMISCH RIJPLEZIER

De Range Rover Evoque is klaar voor alles in de stad, in alle weersomstandigheden. Het Terrain Response®-systeem stelt de ophanging in om de rijervaring dynamischer te maken.

VOL VERTROUWEN OP HET TERREIN

Een stevige grip dankzij een rits elektronische systemen die de stabiliteit en tractie regelen, en altijd en in alle omstandigheden actief zijn. Maak uw keuze uit de programma's Gras/Grind/Sneeuw, Modder/Sporen of Zand van het Terrain Response®, terwijl de automatische afdalingsrem (Hill Descent Control, HDC) de hellingen voor haar rekening neemt. De bodemvrijheid is royaal en sensoren waarschuwen u voor te diep water.

RIJEFFICIËNTIE

Voor een zo hoog mogelijke brandstofefficiëntie en veelzijdigheid houdt Active Driveline continu uw rijstijl en de weg in de gaten om wanneer het kan en boven 35 km/m de vierwielaandrijving los te koppelen. Zodra door de omstandigheden extra tractie vereist is, schakelt het systeem in minder dan 300 milliseconden weer over op vierwielaandrijving.

SPECIFICATIES IN HET KORT

MAXIMALE LENGTE

4365mm

Breedte 2.090 mm, hoogte 1.635 mm. Met ingeklapte spiegels is de wagen 105 mm smaller.

HOOFDRUIMTE ACHTERAAN

1010mm

Van zetel tot dak met het optionele panoramische dak. Dankzij veel ruimte voor de passagiers achteraan rijdt iedereen comfortabel mee.

KOFFERRUIMTE

550liter

Voor de vijfdeurs, met de achterzetels rechtop. De Range Rover Evoque biedt veel ruimte voor zowel de vakantiebagage als sportuitrusting.

BRANDSTOFEFFICIËNTIE (IN DE STAD)

5.9l/100km

Met de eD4-motor in de stad. Met een gamma volledig van aluminium gemaakte benzine- en dieselmotoren haalt u veel kilometers uit een liter brandstof.

ALLE SPECIFICATIES BEKIJKEN

OPTIES

Niet alle getoonde uitrustingskenmerken zijn beschikbaar op alle versies van de Range Rover Evoque.

INTERIEUR

Diverse afwerkingen en bijzondere details om uw eigen persoonlijke ruimte te creëren.

EXTERIEUR

Stem hem af op uw persoonlijke stijl dankzij een ruim gamma kleuren en keuzemogelijkheden.

PACKS

Een assortiment aan opties om uw wagen nog sterker te personaliseren.

TECHNOLOGIE EN BEVEILIGING

Tal van intuïtieve technologieën binnen handbereik.

ENTERTAINMENT

Zo kunt u niet alleen vol vertrouwen rijden, u geniet ook van het nodige entertainment.

ACCESSOIRES

Haal het maximum uit elke dag.

ONTDEK HOE U UW WAGEN HELEMAAL DE UWE KUNT MAKEN

Kies bij aankoop opties voor uw heel eigen wagen en pas hem met accessoires van Land Rover aan uw levensstijl en behoeften aan wanneer u wilt.

ZIE OPTIES & ACCESSOIRES
TERUG

UW MODEL KIEZEN

BELANGRIJKSTE UITRUSTING

Kies de vijfdeurs voor een nog praktischer karakter.

BELANGRIJKSTE UITRUSTING

Kies de Coupé voor een sportiever profiel zonder verlies van toegankelijkheid.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070