BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

LAND ROVER IN TIJDEN VAN COVID-19

Above & Beyond: ons merk heeft zich altijd laten leiden door het feit dat wij onszelf kunnen overtreffen. Onze veerkracht en doorzettingsvermogen zijn nooit eerder zo toepasselijk geweest. Onze wereldwijde gemeenschap zal al het mogelijke doen om de samenleving te helpen, met de passie en capaciteiten waar Land Rover zo trots op is. De hele wereld beleeft een ongekende situatie, maar samen komen wij hier doorheen.
Overigens blijft Land Rover voor u beschikbaar, wat uw concrete behoefte ook is. Sinds 1 december zijn de Land Rover showrooms opnieuw open, uiteraard met integraal respect voor de uitgevaardigde maatregelen.

BLIJF VERBONDEN MET LAND ROVER

Ontvang live alle nieuwste updates van Land Rover.

Content is not available without Javascript
LAND-ROVER-21MY-range

LAND ROVER STOCKAANBOD

Vind hier de rechtstreekse weg naar het ruime aanbod van onmiddellijk leverbare stockauto’s. De Land Rover van uw dromen was nog nooit zo dichtbij.

LAND ROVER SPECIAL OFFERS Signpost

LAND ROVER SPECIAL OFFERS IN DE SCHIJNWERPERS

Geniet van een klantenvoordeel tot meer dan € 10.000 afhankelijk van het gekozen model.

ONZE FAMILIES

ONZE MODELLEN

 • HET RECENTSTE LAND ROVER NIEUWS

  Benieuwd over het reilen en zeilen bij Land Rover? Lees onze recentste nieuwsberichten en ontdek zo meer in detail wat in en rond ons merk gebeurt.

 • ONS GAMMA HYBRIDE, BENZINE OF EURO 6 DIESEL SUV'S

  Of u nu regelmatig rijdt in stadsverkeer met vaak starten en stoppen of langere ritten op de snelweg maakt, met deze vijf vragen kunt u snel een weloverwogen beslissing nemen over uw volgende auto.

LAND ROVER APPROVED

LAND ROVER APPROVED, STANDAARD MET 2 JAAR GARANTIE

Met een tweedehandswagen van Land Rover Approved hebt u de zekerheid dat uw wagen grondig werd gecontroleerd, onderhouden en goedgekeurd. Ontdek onze strenge kwaliteitsstandaarden en kies uit een ruim aanbod.

LAND ROVER APPROVED, EEN BEWUSTE KWALITEITSBELOFTE

Bekijk het aanbod aan gecertificeerde Land Rover tweedehandswagens. Land Rover Approved werd ontwikkeld om u dezelfde kwaliteit, service en tevredenheid te garanderen als wanneer u een nieuwe wagen koopt.

ONTDEK LAND ROVER

 • LAND ROVER COLLECTION

  Ontdek ons origineel gamma kleding- en geschenkencollectie.

 • DE WINTER WORDT UW VOLGENDE AVONTUUR

  Optimaal voorbereid voor het koudste seizoen.

 • ONS HYBRIDE GAMMA

  PHEV voortaan beschikbaar op het quasi volledige land rover gamma

 • LAND ROVER ACCESSOIRES

  Verbeter het uiterlijk en de capaciteiten van uw auto met ons assortiment robuuste en veelzijdige Land Rover accessoires.

 • VACATURES

  Op zoek naar een professionele uitdaging binnen Jaguar Land Rover? Ontdek hier wat onze merken u te bieden hebben.

 • LAND ROVER STOCKVOERTUIGEN

  Vind hier een ruim aanbod aan Land Rover stockvoertuigen en geniet van aantrekkelijke stockvoorwaarden.

Zoek een concessiehouder bij u in de buurt voor de aankoop van een wagen, deskundig advies en ondersteuning

UW DICHTSTBIJZIJNDE CONCESSIEHOUDER ZOEKEN

Wendt u tot uw concessiehouder voor de aankoop van uw nieuwe wagen, voor het onderhoud van uw huidige wagen, voor advies of voor bijkomende accessoires.