ONZE MODELLEN

NIEUWE RANGE ROVER

Vanaf € 101.000

De ultieme Range Rover.

NIEUWE ROVER SPORT

Vanaf €65.200

De meest dynamische Range Rover.

NIEUWE RANGE ROVER VELAR

Vanaf €57.300

De avant-garde Range Rover.

RANGE ROVER EVOQUE

Vanaf €36.550

Een echte Range Rover in compact formaat. Vanaf nu ook beschikbaar als cabriolet.

DISCOVERY

Vanaf € 53.200

Vindingrijk ontwerp in onze meest veelzijdige en capabele SUV.

DISCOVERY SPORT

Vanaf €35.100

De avontuurlijke en veelzijdige compacte SUV.

SALONCONDITIES

Onze luxueuze en dynamische SUV’s werden ontworpen om het stadsleven te veranderen, net als onze Urban Series, verkrijgbaar op Range Rover Evoque en Discovery Sport. België is dan ook voor 98% verstedelijkt. Wij pakken uit met onze wildste kant. En u?

URBAN SERIES

Hoog tijd om uw wild kantje te tonen in de stad. Beschikbaar op Range Rover Evoque en Discovery Sport zullen de Urban Series u bekoren met een klantenvoordeel tot respectievelijk € 5.649 en € 6.107. Waar wacht u nog op?

ONTDEK ONZE SALONCONDITIES
PLUG-IN HYBRID

Als efficiënte nieuwe Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV) maken zowel de Range Rover als de Range Rover Sport indruk met hun fluisterstille aandrijflijn, onze zuinigste ooit. Klaar om alweer geschiedenis te schrijven. In de stad en in de natuur.

PHEV: MEER WETEN
HET RECENTSTE LAND ROVER NIEUWS

Benieuwd over het reilen en zeilen bij Land Rover? Lees onze recentste nieuwsberichten en ontdek zo meer in detail wat in en rond ons merk gebeurt.

LEES NIEUWSBERICHTEN
SPOTIFY VOOR LAND ROVER

Ontdek de nieuwe Spotify-app voor InControl. Deze app is ontworpen en geoptimaliseerd in samenwerking met Spotify en brengt de volledige Spotify-ervaring naar uw Land Rover.

MEER WETEN

FLEET & BUSINESS

Een Land Rover als bedrijfswagen? Ontdek onze interessante operationele leasingtarieven.

LAND ROVER APPROVED

LAND ROVER APPROVED, INCLUSIEF 2 JAAR GARANTIE

Met een tweedehandswagen van Land Rover Approved hebt u de zekerheid dat uw wagen grondig werd gecontroleerd, onderhouden en goedgekeurd. Ontdek ons aanbod.

MEER OVER LAND ROVER APPROVED
LAND ROVER APPROVED, EEN BEWUSTE KWALITEITSBELOFTE

Bekijk het aanbod aan gecertificeerde Land Rover tweedehandswagens. Land Rover Approved werd ontwikkeld om u dezelfde kwaliteit, service en tevredenheid te garanderen als wanneer u een nieuwe wagen koopt.

VIND UW WAGEN

ONTDEK LAND ROVER

LAND ROVER COLLECTION

Ontdek onze kleding- en geschenkencollectie voor 2017.

DOWNLOAD DE BROCHURE
45 JAAR BRITS DESIGN

De Range Rover viert 45 jaar luxe, design en innovatie.

MEER WETEN
RANGE ROVER: GESCHIEDENIS

Van het allereerste top secret concept tot de eerste convertible - neem een kijkje in de rijke geschiedenis en de evolutie die Range Rover heeft gevormd tot wat het nu is.

MEER WETEN
RANGE ROVER SPORT DOWNHILL CHALLENGE

De Range Rover Sport is de ultieme luxueuze prestatie-SUV en de allereerste seriewagen die zich op deze geduchte skipiste waagt.
De super-SUV, bestuurd door vermaard race- en stuntpiloot Ben Collins, legde het verraderlijke 14,9 km lange afdalingsparcours van Mürren in Zwitserland af in 21 min 36 sec.

MEER WETEN

UW DICHTSTBIJZIJNDE CONCESSIEHOUDER ZOEKEN

Wendt u tot uw concessiehouder voor de aankoop van uw nieuwe wagen, voor het onderhoud van uw huidige wagen, voor advies of voor bijkomende accessoires.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.