RANGE ROVER

Vanaf € 104.800

De ultieme Range Rover.

ROVER SPORT

Vanaf € 67.600

De meest dynamische Range Rover.

RANGE ROVER VELAR

Vanaf € 56.950

De avant-garde Range Rover.

NIEUWE RANGE ROVER EVOQUE

Vanaf € 38.600

Tijd om een statement te maken

DISCOVERY

Vanaf € 57.800

Vindingrijk ontwerp in onze meest veelzijdige en capabele SUV.

DISCOVERY SPORT

Vanaf € 36.200

De avontuurlijke en veelzijdige compacte SUV.

LENTECONDITIES

Above & Beyond : Land Rover gaat steeds verder, en dat zit in ons DNA gegoten. Ook op het vlak van uitrusting. Ontdek nu de Above & Beyond Deals: ze bieden u meer uitrusting, voor minder. Eens te meer overtreft Land Rover zichzelf en geniet u van een klantenvoordeel tot meer dan € 9.000 afhankelijk van het gekozen model.

EVOQUE ULTIMATE EDITION

De Range Rover Evoque is de grondlegger van de compacte premium SUV markt en sloeg de wereld met verstomming door op een mum van tijd uit te groeien tot een wereldwijd icoon met ongekend succes: een echte Range Rover in compact formaat, met vooruitstrevend design, all-round capaciteiten, raffinement van de bovenste plank en innovatieve technologie. Zijn opvolger werd recent aangekondigd, daarom is de huidige generatie nu verkrijgbaar als ‘Ultimate Edition’ aan een nettoprijs vanaf € 31.320, goed voor een klantenvoordeel tot € 8.018.

DISCOVERY SPORT ULTIMATE EDITION

De Discovery Sport is de SUV bij uitstek die uitblinkt door veelzijdigheid. Met zijn compacte buitenafmetingen, ruim interieur, ingenieuze technologieën, all-roundcapaciteiten en verleidelijke design, is hij uw dagelijkse metgezel, waar hij u ook brengt, welke taak u hem ook toevertrouwt. Ontdek de Discovery Sport Ultimate Edition, beschikbaar aan een nettoprijs vanaf € 31.990, goed voor een voordeel tot € 8.027.

HET RECENTSTE LAND ROVER NIEUWS

Benieuwd over het reilen en zeilen bij Land Rover? Lees onze recentste nieuwsberichten en ontdek zo meer in detail wat in en rond ons merk gebeurt.

NIEUWE DIESEL, BENZINE OF PHEV?

Of u nu regelmatig rijdt in stadsverkeer met vaak starten en stoppen of langere ritten op de snelweg maakt, met deze vijf vragen kunt u snel een weloverwogen beslissing nemen over uw volgende auto.

FLEET & BUSINESS

Een Land Rover als bedrijfswagen? Ontdek onze interessante operationele leasingtarieven.

LAND ROVER APPROVED

LAND ROVER APPROVED, INCLUSIEF 2 JAAR GARANTIE

Met een tweedehandswagen van Land Rover Approved hebt u de zekerheid dat uw wagen grondig werd gecontroleerd, onderhouden en goedgekeurd. Ontdek ons aanbod.

MEER OVER LAND ROVER APPROVED

LAND ROVER APPROVED, EEN BEWUSTE KWALITEITSBELOFTE

Bekijk het aanbod aan gecertificeerde Land Rover tweedehandswagens. Land Rover Approved werd ontwikkeld om u dezelfde kwaliteit, service en tevredenheid te garanderen als wanneer u een nieuwe wagen koopt.

VIND UW WAGEN

ONTDEK LAND ROVER

LAND ROVER COLLECTION

Ontdek ons origineel gamma kleding- en geschenkencollectie.

DOWNLOAD DE BROCHURE

VACATURES

Op zoek naar een professionele uitdaging binnen Jaguar Land Rover? Ontdek hier wat onze merken u te bieden hebben.

MEER WETEN

RANGE ROVER SPORT DRAGON CHALLENGE

99 bochten, 999 treden, één berg. De Range Rover Sport bewijst alweer zijn waaier aan capaciteiten en waagt zich aan een nooit eerder geziene en duizelingwekkende beklimming naar de poorten van de hemel.

MEER WETEN

UW DICHTSTBIJZIJNDE CONCESSIEHOUDER ZOEKEN

Wendt u tot uw concessiehouder voor de aankoop van uw nieuwe wagen, voor het onderhoud van uw huidige wagen, voor advies of voor bijkomende accessoires.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.