ONZE MODELLEN

RANGE ROVER

Vanaf € 104.800

De ultieme Range Rover.

ROVER SPORT

Vanaf € 67.600

De meest dynamische Range Rover.

RANGE ROVER VELAR

Vanaf € 56.950

De avant-garde Range Rover.

RANGE ROVER EVOQUE

Vanaf € 36.830

Een echte Range Rover in compact formaat. Vanaf nu ook beschikbaar als cabriolet.

DISCOVERY

Vanaf € 57.800

Vindingrijk ontwerp in onze meest veelzijdige en capabele SUV.

DISCOVERY SPORT

Vanaf € 36.200

De avontuurlijke en veelzijdige compacte SUV.

SPECIALE CONDITIES

Above & Beyond : Land Rover gaat steeds verder, en dat zit in ons DNA gegoten. Ook op het vlak van uitrusting. Ontdek nu de Above & Beyond Deals: ze bieden u meer uitrusting, voor minder. Eens te meer overtreft Land Rover zichzelf en geniet u van een klantenvoordeel tot € 6.300 afhankelijk van het gekozen model.

LAND ROVER ABOVE & BEYOND DEALS

Above & Beyond : Land Rover gaat steeds verder, en dat zit in ons DNA gegoten. Ook op het vlak van uitrusting. Ontdek nu de Above & Beyond Deals: ze bieden u meer uitrusting, voor minder. Eens te meer overtreft Land Rover zichzelf en geniet u van een klantenvoordeel tot € 6.300 afhankelijk van het gekozen model.

LAND ROVER ABOVE & BEYOND DEALS
PLUG-IN HYBRID

Als efficiënte nieuwe Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV) maken zowel de Range Rover als de Range Rover Sport indruk met hun fluisterstille aandrijflijn, onze zuinigste ooit. Klaar om alweer geschiedenis te schrijven. In de stad en in de natuur.

PHEV: MEER WETEN
HET RECENTSTE LAND ROVER NIEUWS

Benieuwd over het reilen en zeilen bij Land Rover? Lees onze recentste nieuwsberichten en ontdek zo meer in detail wat in en rond ons merk gebeurt.

LEES NIEUWSBERICHTEN
BENZINE OF DIESEL

In ons motorengamma vindt u altijd een optie die past bij uw werk en lifestyle. We helpen u graag bij deze soms moeilijke keuze.

MEER WETEN

FLEET & BUSINESS

Een Land Rover als bedrijfswagen? Ontdek onze interessante operationele leasingtarieven.

LAND ROVER APPROVED

LAND ROVER APPROVED, INCLUSIEF 4 JAAR GARANTIE I.P.V. 2 (TIJDELIJKE ACTIE)

Met een tweedehandswagen van Land Rover Approved hebt u de zekerheid dat uw wagen grondig werd gecontroleerd, onderhouden en goedgekeurd. Ontdek ons aanbod.

MEER OVER LAND ROVER APPROVED
LAND ROVER APPROVED, EEN BEWUSTE KWALITEITSBELOFTE

Bekijk het aanbod aan gecertificeerde Land Rover tweedehandswagens. Land Rover Approved werd ontwikkeld om u dezelfde kwaliteit, service en tevredenheid te garanderen als wanneer u een nieuwe wagen koopt.

VIND UW WAGEN

ONTDEK LAND ROVER

LAND ROVER COLLECTION

Ontdek ons origineel gamma kleding- en geschenkencollectie.

DOWNLOAD DE BROCHURE
VACATURES

Op zoek naar een professionele uitdaging binnen Jaguar Land Rover? Ontdek hier wat onze merken u te bieden hebben.

MEER WETEN
RANGE ROVER SV COUPÉ

Range Rover SV Coupé zal ongetwijfeld alle aandacht opeisen en zijn status als auto voor verzamelaars waarmaken. Meer weten en op de hoogte blijven? Volg de link hieronder.

MEER WETEN
RANGE ROVER SPORT DRAGON CHALLENGE

99 bochten, 999 treden, één berg. De Range Rover Sport bewijst alweer zijn waaier aan capaciteiten en waagt zich aan een nooit eerder geziene en duizelingwekkende beklimming naar de poorten van de hemel.

MEER WETEN

UW DICHTSTBIJZIJNDE CONCESSIEHOUDER ZOEKEN

Wendt u tot uw concessiehouder voor de aankoop van uw nieuwe wagen, voor het onderhoud van uw huidige wagen, voor advies of voor bijkomende accessoires.

Op dit moment bevinden we ons in een tijdelijke overgangsfase van het modeljaar 2018 naar 2019 doorheen ons gamma. Aarzel niet om uw erkend concessiehouder aan te spreken om te weten te komen welke prijzen en gegevens gepubliceerd zijn voor welk model. Hij zal u bijstaan om de voor u meest geschikte oplossing te vinden in functie van uw persoonlijke behoeften. We danken u voor uw begrip.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.