RANGE ROVER

Vanaf € 104.800

De ultieme Range Rover.

ROVER SPORT

Vanaf € 69.800

De meest dynamische Range Rover.

RANGE ROVER VELAR

Vanaf € 58.550

De avant-garde Range Rover.

NIEUWE RANGE ROVER EVOQUE

Vanaf € 39.250

Tijd om een statement te maken.

DISCOVERY

Vanaf € 59.600

Vindingrijk ontwerp in onze meest veelzijdige en capabele SUV.

NIEUWE DISCOVERY SPORT

Vanaf € 38.250

De veelzijdige, compacte SUV.

Lente Condities

LENTECONDITIES

Above & Beyond : Land Rover gaat steeds verder, en dat zit in ons DNA gegoten. Ook op het vlak van uitrusting. Onze lentecondities bieden u meer uitrusting, voor minder. Eens te meer overtreft Land Rover zichzelf en geniet u van een klantenvoordeel tot meer dan € 9.000 afhankelijk van het gekozen model.

DISCOVERY SPORT ULTIMATE EDITION

De Discovery Sport is de SUV bij uitstek die uitblinkt door veelzijdigheid. Met zijn compacte buitenafmetingen, ruim interieur, ingenieuze technologieën, all-roundcapaciteiten en verleidelijke design, is hij uw dagelijkse metgezel, waar hij u ook brengt, welke taak u hem ook toevertrouwt. Ontdek de Discovery Sport Ultimate Edition, beschikbaar aan een nettoprijs vanaf € 31.990, goed voor een voordeel tot € 8.027.

NIEUWE RANGE ROVER EVOQUE

De nieuwe Range Rover Evoque is beschikbaar vanaf € 309/maand in financiële renting. Spreek uw Land Rover concessiehouder aan voor meer informatie.

HET RECENTSTE LAND ROVER NIEUWS

Benieuwd over het reilen en zeilen bij Land Rover? Lees onze recentste nieuwsberichten en ontdek zo meer in detail wat in en rond ons merk gebeurt.

NIEUWE DIESEL, BENZINE OF PHEV?

Of u nu regelmatig rijdt in stadsverkeer met vaak starten en stoppen of langere ritten op de snelweg maakt, met deze vijf vragen kunt u snel een weloverwogen beslissing nemen over uw volgende auto.

LAND ROVER APPROVED

LAND ROVER APPROVED, TIJDELIJK MET 3 JAAR GARANTIE

Met een tweedehandswagen van Land Rover Approved hebt u de zekerheid dat uw wagen grondig werd gecontroleerd, onderhouden en goedgekeurd. Ontdek ons tijdelijk aanbod met 3 jaar garantie en Land Rover Assistance.

LAND ROVER APPROVED, EEN BEWUSTE KWALITEITSBELOFTE

Bekijk het aanbod aan gecertificeerde Land Rover tweedehandswagens. Land Rover Approved werd ontwikkeld om u dezelfde kwaliteit, service en tevredenheid te garanderen als wanneer u een nieuwe wagen koopt.

ONTDEK LAND ROVER

LAND ROVER DEFENDER

Binnenkort beschikbaar.

LAND ROVER COLLECTION

Ontdek ons origineel gamma kleding- en geschenkencollectie.

VACATURES

Op zoek naar een professionele uitdaging binnen Jaguar Land Rover? Ontdek hier wat onze merken u te bieden hebben.

Zoek een concessiehouder bij u in de buurt voor de aankoop van een wagen, deskundig advies en ondersteuning

UW DICHTSTBIJZIJNDE CONCESSIEHOUDER ZOEKEN

Wendt u tot uw concessiehouder voor de aankoop van uw nieuwe wagen, voor het onderhoud van uw huidige wagen, voor advies of voor bijkomende accessoires.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.