CAPACITEITEN

CAPACITEITEN

AL MEER DAN 68 JAAR EEN ICOON

De Land Rover Defender was van bij het begin een wagen voor elk terrein en werd snel een van de meest herkenbare 4x4's ter wereld. Met zijn uithoudingsvermogen en terreincapaciteiten werd hij ingezet voor uitdagende expedities en humanitaire steun, en groeide hij op zeven continenten uit tot een legende.

CAPACITEITEN

CAPACITEITEN

TERREINCAPACITEITEN

De Land Rover Defender wordt omwille van zijn schitterende capaciteiten in alle omstandigheden en op de lastigste ondergrond gebruikt door hulpdiensten van over de hele wereld. De permanente vierwielaandrijving zorgt voor een vaste tred en extra veiligheid in modder en op rotspaden. Op de verharde weg heeft hij een zelfverzekerd karakter, dat hij combineert met overtuigende acceleraties.

CAPACITEITEN

CAPACITEITEN

PROFESSIONELE TREKKRACHT

Bij onze concessiehouders vindt u een breed aanbod aan accessoires, waaronder trek- en draagoplossingen. Bekijk het hele aanbod hieronder, of contacteer uw Land Rover concessiehouder.

/

ONMISKENBAAR LAND ROVER

De Land Rover Defender bleef 68 lang jaar steeds evolueren, maar behield zijn iconische look. Ongeacht de wielbasis.

UW DEFENDER JOURNEYS

Sinds 1948 heeft de Defender de meest onherbergzame gebieden ter wereld veroverd. Van epische avonturen tot memorabele momenten: vier de 68 iconische jaren van de Defender door uw Defender Journeys te delen en verhalen uit de hele wereld te ontdekken.
Component with schema "Ready To Go Bar" and view "ready-to-go-bar" and title "defender-nameplate-ready-to-go-bar" and ID "tcm:310-80460" on page "https://www.landrover.be/nl/defender/index.html"© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.