INTERNATIONALE NORMEN

INTERNATIONALE NORMEN

Deze pagina biedt informatie en bijstand voor erkende herstellers die aan Land Rover wagens werken.

NORMEN

Een kopie van onze normen kan u schriftelijk aanvragen bij Deborah Colchester, Jaguar Land Rover, Abbey Road, Whitley, Coventry, CV3 4LF, UK.

ONDERHOUD EN REPARATIE

Over onderhoudsinformatie

Dit gedeelte van de website is bestemd om alle reparatiebedrijven toegang te geven tot de technische informatie, gereedschappen, diagnoseapparatuur, onderdelen en training die noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van verschillende onderhouds- en reparatietaken bij Land Rover wagens om deze volgens de oorspronkelijke Land Rover specificaties te onderhouden.

Technische informatie

Voordat er aan Land Rover wagens gewerkt wordt, dient de hersteller voldoende opgeleide monteurs in dienst te nemen en deze van de nodige gereedschappen, apparatuur en informatie te voorzien.

Op de GTR website www.LandRovertechinfo.com treft u technische informatie, speciale gereedschappen, diagnoseapparatuur en trainingsmateriaal aan. De informatie is noodzakelijk voor het uitvoeren van verscheidene onderhouds- en reparatietaken aan Land Rover wagens om deze volgens de oorspronkelijke Land Rover specificatie te onderhouden.

Technische training

Het bieden van een hoogwaardige service is de enige manier waarop u gelijke tred kunt houden met nieuwe productontwikkelingen en verbeteringen op het gebied van autotechnologie. Het is belangrijk dat u training volgt om uw competenties op te voeren, indien u van plan bent om Land Rover producten te onderhouden of repareren.

Medewerkers van onafhankelijke reparateurs zijn ook welkom op de trainingscursussen op de Europese Service Training Centres.

Speciale gereedschappen

Er is speciaal gereedschap dat bestemd is voor het op efficiënte en veilige wijze uitvoeren van bepaalde onderhouds- en reparatietaken bij Land Rover wagens.

Diagnoseapparatuur

Alle Land Rover-diagnoseapparatuur is ontwikkeld voor gebruik door voldoende gekwalificeerde automonteurs met het vereiste niveau aan technische training.

Het diagnosegereedschap IDS is beschikbaar om een correct en accuraat onderhoud van Land Rover wagens te kunnen garanderen.

Onderdelen

Land Rover-klanten verlangen onderhoud volgens de specificaties tegen redelijke kosten en met behoud van de oorspronkelijke kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties van hun wagen.

Wij adviseren u daarom voor alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uitsluitend originele Land Rover-onderdelen te gebruiken.

CONTACT

Voor meer informatie schrijft u naar Deborah Colchester, Jaguar Land Rover, Abbey Road, Whitley, Coventry, CV3 4LF, UK.

Op dit moment bevinden we ons in een tijdelijke overgangsfase van het modeljaar 2018 naar 2019 doorheen ons gamma. Aarzel niet om uw erkend concessiehouder aan te spreken om te weten te komen welke prijzen en gegevens gepubliceerd zijn voor welk model. Hij zal u bijstaan om de voor u meest geschikte oplossing te vinden in functie van uw persoonlijke behoeften. We danken u voor uw begrip.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.