Bij Range Rover geven wij vastberaden vorm aan de toekomst. Nu ons hele gamma beschikbaar is als plug-in hybride (PHEV), versnelt onze elektrificatie met de komst van de volledig elektrische Range Rover en Range Rover Sport in 2024. Uw concessiehouder verwelkomt u met open armen en verstrekt u graag meer informatie over onze speciale aanbiedingen.

RANGE ROVER EVOQUE

Inspired by the city.

  • Financiële renting vanaf € 399 / maand*

RANGE ROVER VELAR

Doordachte elegantie.

  • Financiële renting vanaf € 539 / maand*

RANGE ROVER SPORT

Intens, spectaculair, compromisloos.

  • Financiële renting vanaf € 799 / maand*

RANGE ROVER

Ongeëvenaard raffinement en luxe.

 

ELEKTRIFICATIE EN FISCALE VOORDELEN

• De Range Rover en de Range Rover Sport worden binnenkort beschikbaar in een volledig elektrische versie. U kunt zich vanaf eind 2023 op de wachtlijst inschrijven. Om de wachttijd voor de eerste leveringen te overbruggen, kunnen wij u een bijzonder aantrekkelijke aanbieding uitwerken voor één van de huidige fiscaalvriendelijke Range Rover-modellen. Aarzel niet om uw concessiehouder aan te spreken voor meer informatie.

• Voor een bestelling na 1 juli 2023 blijft de maximale fiscale aftrekbaarheid van uw Range Rover PHEV-model gehandhaafd op 100% in 2023 en 2024. Daarna daalt deze met 25% per jaar. Dit betekent dat de gemiddelde aftrekbaarheid de komende jaren voordelig blijft, en dan zeker tot de komst van de volledig elektrische Range Rover en Range Rover Sport. Het aantrekkelijke voordeel van alle aard op plug-in hybrides blijft ongewijzigd.

5 JAAR GARANTIE

Elke nieuwe Range Rover besteld vanaf 1 september 2023 geniet van een fabrieksgarantie van 5 jaar / 150.000 km (eerst bereikte limiet). In veel gevallen bestrijkt deze periode exact de gehele duur van uw financiering in financiële renting. Goed voor absolute gemoedsrust, in welke omstandigheden dan ook.

FISCALE VOORDELEN

Uw concessiehouder zal u uitgebreid adviseren over de belastingvoordelen van onze verschillende geëlektrificeerde modellen. Klik op onderstaande link indien u nu al meer te weten wilt komen.

STOCKWAGENS

Bekijk ons aanbod snel leverbare nieuwe wagens. Of kies voor een recente tweedehandsauto met het 'Approved' kwaliteitslabel.

*Enkel bestemd voor professionele doeleinden. Tarieven zijn excl. btw en houden geen rekening met afleverkosten. Acties geldig tot 30/06/2024.