BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

WELKOM BIJ FLEET & BUSINESS

OM TEGEMOET TE KOMEN AAN DE WENSEN VAN BESTUURDERS VAN BEDRIJFSWAGENS, FLEET MANAGERS EN KMO’S

ONDERSTEUNT BEDRIJVEN WERELDWIJD

Ontdek ons breed gamma opvallende, capabele en veelzijdige auto's, in combinatie met de uitgebreide services die zijn ontworpen met het oog op gemoedsrust voor u en uw bedrijf.

ONZE AANPAK

Land Rover staat voor het allerbeste op het gebied van engineering en design en biedt een reeks auto's voor organisaties van welke grootte dan ook. Onze expertise en wereldwijde aanwezigheid maken dat wij ons op de perfecte plaats bevinden om u te helpen te voldoen aan uw Fleet & Business-behoeften, waar ter wereld u zich ook bevindt.

TWEE ICONISCHE MERKEN

Ons uitgebreid gamma binnen Land Rover zowel als Jaguar kan eenvoudig worden beheerd onder één handige wagenparkovereenkomst. Ons breed aanbod aan modellen zorgt ervoor dat wij aan de behoeften van al onze klanten tegemoet kunnen komen, van de bestuurder van de bedrijfswagen tot de wagenparkbeheerder.

Two Iconic Brands - Jaguar and Land Rover

ONZE DIENSTEN EN CENTRA

Zorg dat uw Land Rover de maximale zorg en bescherming krijgt met ons speciaal ontwikkelde gamma producten en diensten.

Land Rover - Service Centres

SPECIALE KLANTEN

Wij bieden wereldwijd een uitgebreid gamma van uiterst capabele, luxueuze modellen. Wij voorzien hierbij in de wensen en eisen van diplomaten, ambassadepersoneel en Defensie, en klanten die een gepantserde wagen willen aanschaffen.

 • NOODDIENSTEN

  Ons gamma Jaguar en Land Rover wagens wordt vertrouwd door hulpdiensten van over de hele wereld, en biedt u de terreinprestaties en toonaangevende capaciteiten om vol zelfvertrouwen op elke oproep te reageren.

 • VERKOOP AAN DEFENSIE

  Als organisatie komt Defensie mogelijk in aanmerking voor speciale tarieven voor auto's uit het volledige Land Rover gamma.

 • VERKOOP AAN DIPLOMATEN

  Via Land Rover Diplomatic Sales bieden wij een gamma prestigieuze modellen - om te voldoen aan de specifieke behoeftes van de diplomatieke gemeenschap.

 • VERKOOP AAN AMBASSADES

  Met onze verscheidenheid aan Land Rover modellen, die perfect zijn afgestemd op het ambassadeleven, is Land Rover in staat om wagenparken op maat te leveren voor overheden wereldwijd.

 • VERKOOP GEPANTSERDE AUTO'S

  Ons toonaangevende niveau van bescherming, verfijning en capaciteiten manifesteert zich in Land Rover's gepantserde uitvoeringen zoals de Range Rover Sentinel, gebouwd bij Special Vehicle Operations.

CONTACTEER ONS

Voor vragen met betrekking tot uw bedrijfs- of wagenparkvereisten, kunt u contact opnemen met een lid van ons team.

Contact Us