ONDERSTEUNT BEDRIJVEN WERELDWIJD

Ontdek ons breed gamma opvallende, capabele en veelzijdige auto's, in combinatie met de uitgebreide services die zijn ontworpen met het oog op gemoedsrust voor u en uw bedrijf.

SPECIALE KLANTEN

Wij bieden wereldwijd een uitgebreid gamma van uiterst capabele, luxueuze modellen. Wij voorzien hierbij in de wensen en eisen van diplomaten, ambassadepersoneel en Defensie, en klanten die een gepantserde wagen willen aanschaffen.

Blue Light Discovery on Mountain downhill

NOODDIENSTEN

Ons gamma Jaguar en Land Rover wagens wordt vertrouwd door hulpdiensten van over de hele wereld, en biedt u de terreinprestaties en toonaangevende capaciteiten om vol zelfvertrouwen op elke oproep te reageren.

Range Rover Discovery Sport in Red driving on road

VERKOOP AAN DEFENSIE

Als organisatie komt Defensie mogelijk in aanmerking voor speciale tarieven voor auto's uit het volledige Land Rover gamma.

Evoque Driving Onto The City Road

DIPLOMATIC SALES

Via Land Rover Diplomatic Sales bieden wij een programma prestigieuze modellen - om te voldoen aan de specifieke behoeftes van de diplomatieke gemeenschap.

Range Rover Discovery front

VERKOOP AAN AMBASSADES

Met onze verscheidenheid aan Land Rover modellen, die perfect zijn afgestemd op het ambassadeleven, is Land Rover in staat om wagenparken op maat te leveren voor overheden wereldwijd.

CONTACTEER ONS

Wilt u meer weten over hoe Jaguar en Land Rover modellen de uitstraling van uw bedrijf kunnen versterken, neem dan contact op met ons Fleet & Business Team.