ZOEK EEN CONCESSIEHOUDER

Vul uw postcode of gemeente in of zoek op een concessienaam om de dichtstbijzijnde Land Rover concessiehouder te vinden.

Voorbeeld Postcode : 3000

Invalid place name

dealer name validation error message?

Invalid country name

Please enter a valid location

DYNAMIC SEARCH

Locatie Bevestigen

##Location##

Wenst u een zoekopdracht op de locatie uit te voeren?

JA NEEN
EEN PROEFRIT AANVRAGEN

Uw concessiehouder geeft graag een antwoord op al uw vragen om de voor u ideale wagen te helpen kiezen.

EEN PROEFRIT AANVRAGEN
OVERZICHT ALLE CONCESSIEHOUDERS

Raadpleeg de volledige lijst met alle officiële Land Rover concessiehouders.

OVERZICHT CONCESSIEHOUDERS
ACCESSOIRES ZOEKEN

Uw concessiehouder kan u originele accessoires van Land Rover leveren, waarmee u uw wagen exact afstemt op uw manier van leven en wensen. Maak uw keuze uit de verschillende transportsystemen, velgen, extra designelementen, en nog veel meer.

ACCESSOIRES BEKIJKEN
ONDERHOUD & HERSTELLINGEN

Onze Erkende Servicecentra voldoen aan de strenge kwaliteits- en servicenormen van Land Rover, zodat u 100% kunt genieten van uw nieuwe wagen en de waarborg erop.

Op dit moment bevinden we ons in een tijdelijke overgangsfase van het modeljaar 2018 naar 2019 doorheen ons gamma. Aarzel niet om uw erkend concessiehouder aan te spreken om te weten te komen welke prijzen en gegevens gepubliceerd zijn voor welk model. Hij zal u bijstaan om de voor u meest geschikte oplossing te vinden in functie van uw persoonlijke behoeften. We danken u voor uw begrip.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.