LAND ROVER APPROVED, GECERTIFICEERDE DIRECTIE- EN TWEEDEHANDSWAGENS

Elk voertuig dat het 'Land Rover'-logo draagt, is ontworpen om moeiteloos over 's werelds zwaarste offroad-trajecten te rijden. Dat betekent dat ons Approved programma tot het uiterste moet gaan om te garanderen dat al onze voertuigen opgewassen blijven tegen die uitdaging, hoe zwaar u hen ook op de proef stelt. Uw Approved voertuig van Land Rover is zo smetteloos als u zou verwachten. Om te garanderen dat het voertuig de concessiehouder in de best mogelijke staat verlaat, is er een Approved belofte aan de klant. Die geeft u absolute gemoedsrust en staat garant voor een beheerst en competent voertuig.

 

Het certificaat Land Rover Approved wordt uitsluitend toegekend aan jonge Land Rover tweedehandswagens, niet ouder dan 84 maanden, met minder dan 150.000 km op de teller en welke voldoen aan de door Land Rover vastgestelde kwaliteitseisen.

ONZE APPROVED BELOFTE, STANDAARD MET 2 JAAR GARANTIE EN LAND ROVER ASSISTANCE

Onze Approved belofte, waarover u hieronder alles kan ontdekken, biedt onder meer 2 jaar garantie, inclusief Land Rover Assistance. En daar stopt het niet: voertuigen die het Approved label dragen, beantwoorden aan strenge kwaliteitsstandaarden.

 

Onze Approved belofte kort samengevat:

- 2 jaar garantie

- 2 jaar bijstand Land Rover Assistance

- 165 gecontroleerde inspectiepunten

- Reconditionering door Land Rover getrainde technici

- Originele Land Rover onderdelen

- Gecontroleerde historiek en herkomst

- Uitgevoerde rijtest door Land Rover getrainde technici

 

Aarzel niet om een Land Rover concessiehouder te contacteren voor meer informatie.

APPROVED KENMERKEN

 VEHICLE_CLEANSING_LR

TWEE JAAR LAND ROVER GARANTIE

Deze uitgebreide dekking komt overeen met de garantie op nieuwe auto's, waarbij enkel gebruikgemaakt wordt van originele Land Rover onderdelen. Ze dekt reparaties voor plotse en onverwachte mechanische of elektrische defecten en het werk wordt uitgevoerd door onze gekwalificeerde technici. Niets minder. De garantie dekt u twee jaar en er kan aanspraak op worden gemaakt nadat we de relevante informatie ontvangen hebben.

Enkel beschikbaar via een erkende Land Rover concessiehouder.

Defender running on icy road

2 JAAR PECHVERHELPING 24/7

Land Rover Assistance werd in het leven geroepen voor uw gemoedsrust en om u een perfecte service te bieden, mocht u die ooit nodig hebben. Ze dekt mogelijke gebeurtenissen als immobilisatie door pech of een ongeval, maar ook kleinere problemen zoals een lekke band of verloren sleutels. Uw voertuig is 24 uur per dag, elke dag van het jaar gedekt voor de volledige duur van de garantieperiode. U kunt gerust zijn: als u veilig thuis wilt geraken, bijkomende reisplanning of logies nodig hebt, of als uw voertuig weggesleept moet worden, dat is allemaal inbegrepen.

Enkel beschikbaar via een erkende Land Rover concessiehouder.

A person checking car in Land Rover Service center

165 INSPECTIEPUNTEN

Er is een checklist van 165 inspectiepunten die minutieus gevolgd moet worden. Dat garandeert dat uw voertuig elektrisch en mechanisch in optimale staat verkeert en dat het koetswerk smetteloos is. Met behulp van de recentste technologieën, instrumenten en diagnostische werktuigen voeren onze technici deze keuringen uiterst nauwgezet uit. De inspectie omvat steeds de lak, het interieur, een volledige revisie van de motor, een wegtest en een finale keuring, waarna het voertuig persoonlijk wordt goedgekeurd door één van onze Land Rover technici. Alle voertuigen moeten alle 165 controles doorstaan om Land Rover Approved te worden.

Man giving briefing around machine

ONZE TECHNICI

Het vergt een bepaald persoonlijkheidstype om het niveau van professionaliteit, competentie en oog voor detail te kunnen bieden dat we verwachten. Eventuele herstellingswerken worden uitgevoerd door getrainde Land Rover technici met specifieke instrumenten, diagnostische werktuigen en originele Land Rover onderdelen. We werken altijd met de meest veeleisende standaarden.

Red Range Rover

OORSPRONG EN ONDERHOUDSHISTORIE

Elk voertuig wordt gecontroleerd en er wordt een door de concessiehouder gecontroleerde kilometerstand en onderhoudshistorie afgeleverd. Er zal steeds zo veel mogelijk informatie worden verschaft over de kilometerstand. Hierdoor kunt u veilig de weg op en kunt u erop vertrouwen dat uw nieuwe Approved voertuig een volledige historie heeft en de prestaties levert die u ervan verwacht.

Range Rover driving on mountain runway road

WEGTEST

Voertuigen ondergaan een wegtest, waarbij onze technici de unieke prestaties van elk voertuig beoordelen. De ophanging, trillingen, remsystemen, motorprestaties, de transmissie en negen andere specifieke aspecten worden gecontroleerd om te garanderen dat het voertuig optimaal presteert. Op basis van dergelijke strenge testen kan de kwaliteit van uw Approved voertuig gegarandeerd worden.

Approved logo

ONAFHANKELIJKE INSPECTIE

Om aan de hoge standaarden die we onszelf en onze concessiehouders opleggen te blijven voldoen, worden onze diensten, faciliteiten en personeelsleden door een onafhankelijke instantie geïnspecteerd. Dat omvat alle aspecten van het Approved programma vanuit het oogpunt van de klant, inclusief faciliteiten voor de voertuigen zelf. Door een beroep te doen op een onafhankelijke instantie om onze standaarden te controleren, kunnen we steeds presteren volgens ons motto om voortdurend 'Above and Beyond' te gaan.