BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

speciale promoties

PROMOTIES EN FINANCIERINGEN

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

LAND ROVER SPECIAL OFFERS

Volg de weg naar onze speciale voorwaarden, met een klantenvoordeel tot € 8.600 en meer, afhankelijk van het gekozen model.

Discovery Sport PHEV

FINANCIERINGEN VOOR PARTICULIEREN

Land Rover Financial Services biedt twee financieringsproducten aan die specifiek voor Land Rover-eigenaars werden uitgewerkt om aan al uw persoonlijke behoeften te voldoen.

Range Rover Evoque PHEV

FINANCIERINGEN VOOR BEDRIJVEN

Land Rover Financial Services biedt verschillende leasing/renting formules aan die specifiek op maat van uw professionele behoeften inspelen. Land Rover Fleet & Business Leasing spitst zich toe op het aanbod inzake operationele leasing.

RR-Sport-offroad

VERZEKERINGSPRODUCTEN

Land Rover Insurance biedt tal van hoogwaardige verzekeringsproducten aan waaronder een BA en tal van omniumformules voor u en uw Land Rover. Een dekking die, net zoals onze voertuigen, steeds verder gaat.