LAND ROVER EXPERIENCE – 4x4 STAGES

Tijdens de Land Rover Experience 4x4 Driving-stages leert u de kneepjes en de technieken van het alleterreinrijden. De cursussen combineren in een aangename sfeer theorie en praktijk en laten u kennis maken met de ware Land Rover-spirit.

Onze professionele instructeurs leggen u in detail de technieken uit van het alleterreinrijden, het correcte gebruik van een lier, sleeptechnieken, rijden in zand of het uitstippelen van offroadtrajecten. Op speciaal door ons aangelegde sites leert u hoe u uw voertuig op alle terreinen en in alle omstandigheden onder controle dient te houden. Een onontbeerlijke ervaring voor uw veiligheid en voor de veiligheid van uw passagiers!

LAND ROVER ADVENTURE – 4x4 REIZEN

U bent eigenaar van een Land Rover en u wenst terreinrijden en vrije tijd te combineren? U wil genieten van een korte trip en fraaie landschappen ontdekken om letterlijk de platgetrapte paadjes te verlaten? U wil er met een gerust hart, en zonder enige 4x4-ervaring, op uit trekken aan het stuur van uw eigen auto, met ervaren mensen rondom u?

Het Land Rover Experience Team verwacht u en heeft verschillende parcours voor u in petto volgens een all- informule. Prachtige tochten op een paar uur rijden van thuis, in schitterende natuurlandschappen die speciaal werden uitgezocht.

/
© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.