LAND ROVER EIGENAARS WANNEER U EEN LAND ROVER-EIGENAAR WORDT, ONTVANGT U VAN ONS EEN AANTAL BIJZONDERE VOORDELEN

ERKENDE WERKPLAATSEN

Alleen de erkende werkplaatsen van Land Rover voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen en zorgen dat uw nieuwe wagen en garantie ten volle beschermd zijn.

MEER INFO
PECHVERHELPING

In het onwaarschijnlijke geval dat uw wagen pech of een ongeval krijgt, komen opgeleide technici ter plaatse. Indien nodig organiseren en betalen we elke voortzetting van de reis.

MEER INFO
ACCESSOIRES

Personaliseer uw Land Rover met een brede waaier aan accessoires die speciaal voor uw model werden ontwikkeld en volgens dezelfde hoge normen werden gebouwd als uw wagen.

ACCESSOIRES ZOEKEN
ONDERHOUDSBEURTEN

Een regelmatig onderhoud is cruciaal voor de goede werking van uw auto. Bekijk de tabel met de onderhoudsintervallen.

ONDERHOUDSINTERVALLEN

ACCESSOIRES

Met het gamma hoogwaardige accessoires haalt u het
maximum uit uw Land Rover

INTERIEUR

U kunt uw Land Rover op elk moment uitrusten met originele accessoires om een gepersonaliseerde omgeving te creëren. Het assortiment omvat de meest uiteenlopende artikelen, van hoogwaardige tapijten tot deurdrempelplaten.

ACCESSOIRES ZOEKEN
EXTERIEUR

Accentueer de look van uw wagen met het assortiment accessoires, van uitschuifbare zijtreden en zijdelingse beschermbuizen tot een roestvrijstalen bodembescherming voor- en achteraan.

ACCESSOIRES ZOEKEN
VERVOEREN & TREKKEN

Kies gespecialiseerde vervoersaccessoires zoals dakimperialen die aansluiten bij uw levensstijl, en benut het sleepvermogen van uw Land Rover optimaal met de juiste uitrusting.

ACCESSOIRES ZOEKEN
VELGEN & ACCESSOIRES

Personaliseer uw Land Rover met lichtmetalen velgen. Er zijn diverse modellen beschikbaar, in verschillende maten en afwerkingen. Zet ze extra in de verf met gestileerde ventieldoppen.

ACCESSOIRES ZOEKEN

VELGEN & BANDEN

De originele lichtmetalen velgen van Land Rover werden getest om ook buiten de normale rijomstandigheden optimaal te presteren en zijn bestand tegen extreme situaties op de meest uiteenlopende terreinen. Banden worden beschouwd als een cruciaal element voor het design en de technologie van een wagen omdat ze het vermogen overbrengen op de weg.

/
WAT U MAG VERWACHTEN

Technici gebruiken diagnose-uitrusting die de mechanische en elektronische systemen van de wagen uitlezen en vervangen defecte onderdelen door originele Land Rover-onderdelen.

WANNEER HET WERK GEDAAN IS

De prijzen op de factuur zijn transparant en uw wagen wordt indien van toepassing hersteld onder garantie. Alle originele onderdelen zijn eveneens gedekt en uw servicefiche wordt bijgewerkt.

ORIGINELE ONDERDELEN

De originele onderdelen van Land Rover werden speciaal voor uw wagen ontwikkeld en bieden tal van voordelen die de levensduur van uw Land Rover zullen verhogen.

CASTROL OLIE

Om aan de jongste specificaties te voldoen en optimale prestaties te verzekeren, beveelt Land Rover enkel olie van het type Castrol EDGE Professional aan voor uw wagen, de meest performante olie ooit van het merk.

UW TECHNOLOGIE UPGRADEN

MAAK VERBINDING MET BLUETOOTH®

Land Rover biedt Bluetooth®-connectiviteit, een systeem waarmee u compatibele mobiele telefoons kunt aansluiten op een goedgekeurde mobiele-telefoonset. Zo kunt u de hoofdfuncties van uw smartphone bedienen terwijl hij gewoon in uw jas of tas blijft zitten. De telefoon bedienen kan via de hoofdeenheid van het audiosysteem, het aanraakscherm, de toetsen op het stuurwiel en de spraakbediening 'Land Rover Voice Control'.

BLUETOOTH COMPATIBELE GSM'S
NAVIGATIE & KAARTEN

Wanneer uw satellietnavigatiesysteem meer dan een jaar oud is, krijgt u van Land Rover een navigatie-update die mogelijke wijzigingen op de weg zo accuraat mogelijk weergeeft. Elk jaar worden duizenden nieuwe Points of Interest toegevoegd om belangrijke bezienswaardigheden in de kijker te zetten. Ook de functies 'kortste' en 'snelste' route zullen ongetwijfeld hun nut bewijzen.

UPDATE UW NAVIGATIESYSTEEM

GIDSEN & HANDLEIDINGEN WIST U DAT U GEBRUIKERSHANDLEIDINGEN EN TECHNISCHE INFORMATIE OVER HUIDIGE EN VROEGERE LAND ROVERS GEWOON KUNT DOWNLOADEN? U VINDT ER OOK EEN BREDE WAAIER AAN INSTRUCTIEVIDEO'S DIE U HELPEN OM DE UITRUSTING VAN UW WAGEN OPTIMAAL TE BENUTTEN.

TERUGNAME & RECYCLAGE

In het kader van ons milieuengagement ontwikkelden we een compleet recyclageprogramma, inclusief richtlijnen voor gemakkelijk te recycleren designs, een meer doorgedreven gebruik van gerecycleerde materialen en een daling van het gebruik van gevaarlijke materialen.

/

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.