ERKENDE WERKPLAATSEN

Alleen de erkende werkplaatsen van Land Rover voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen en zorgen dat uw nieuwe wagen en garantie ten volle beschermd zijn.

PECHVERHELPING

In het onwaarschijnlijke geval dat uw wagen pech of een ongeval krijgt, komen opgeleide technici ter plaatse. Indien nodig organiseren en betalen we elke voortzetting van de reis.

ACCESSOIRES

Personaliseer uw Land Rover met een brede waaier aan accessoires die speciaal voor uw model werden ontwikkeld en volgens dezelfde hoge normen werden gebouwd als uw wagen.

ONDERHOUDSBEURTEN

Een regelmatig onderhoud is cruciaal voor de goede werking van uw auto.

Range Rover Sport Interior Accessories

INTERIEUR

U kunt uw Land Rover op elk moment uitrusten met originele accessoires om een gepersonaliseerde omgeving te creëren. Het assortiment omvat de meest uiteenlopende artikelen, van hoogwaardige tapijten tot deurdrempelplaten.

EXTERIEUR

Accentueer de look van uw wagen met het assortiment accessoires, van uitschuifbare zijtreden en zijdelingse beschermbuizen tot een roestvrijstalen bodembescherming voor- en achteraan.

The tow bar mounted cycle carrier on Range Rover Sport

VERVOEREN & TREKKEN

Kies gespecialiseerde vervoersaccessoires zoals dakimperialen die aansluiten bij uw levensstijl, en benut het sleepvermogen van uw Land Rover optimaal met de juiste uitrusting.

Pet accessories in Range Rover Sport

ACCESSOIRES

Personaliseer uw Land Rover met een uitgebreid gamma accessoires, specifiek ontworpen voor uw wagen. U vindt ook een geweldige keuze aan accessoires, van kinderzitjes tot bagageruimtebescherming, die perfect zijn voor uw familie of huisdieren.

WAARBORG & TERUGROEPACTIES

Evoque side view

WAARBORG

Elke Land Rover wordt geleverd met de volgende garanties: 5 jaar of 150.000 km, 3 jaar lakgarantie en zes jaar anti-corrosiegarantie (perforatie). Om in aanmerking te komen voor de garantie, dient u uw wagen volgens de aanbevelingen te laten onderhouden.

Range Rover Defender Front View

WAARBORG OP ONDERDELEN

Wanneer een origineel Land Rover-onderdeel wordt gebruikt op uw wagen, geniet het 12 maanden waarborg tegen productiefouten.

Range Rover alloy wheels

TERUGROEPACTIE

Het gebeurt zelden, maar als een Land Rover naar de garage moet komen voor een terugroepactie, worden de eigenaars duidelijk geïnformeerd en geadviseerd over de te treffen acties.

UW TECHNOLOGIE UPGRADEN

GPS Screen in Car

MAAK VERBINDING MET BLUETOOTH®

Land Rover biedt Bluetooth®-connectiviteit, een systeem waarmee u compatibele mobiele telefoons kunt aansluiten op een goedgekeurde mobiele-telefoonset. Zo kunt u de hoofdfuncties van uw smartphone bedienen terwijl hij gewoon in uw jas of tas blijft zitten. De telefoon bedienen kan via de hoofdeenheid van het audiosysteem, het aanraakscherm, de toetsen op het stuurwiel en de spraakbediening 'Land Rover Voice Control'.

GPS Screen in car

NAVIGATIE & KAARTEN

Wanneer uw satellietnavigatiesysteem meer dan een jaar oud is, krijgt u van Land Rover een navigatie-update die mogelijke wijzigingen op de weg zo accuraat mogelijk weergeeft. Elk jaar worden duizenden nieuwe Points of Interest toegevoegd om belangrijke bezienswaardigheden in de kijker te zetten. Ook de functies 'kortste' en 'snelste' route zullen ongetwijfeld hun nut bewijzen.

HANDLEIDINGEN EN INSTRUCTIEBOEKJES

Range Rover front clear view from driver seat

RESCUE SHEETS

De Rescue Sheets geven aan de hulpdiensten de nodige informatie om een in een zwaar ongeval betrokken Land Rover op een zo veilig mogelijke manier te ontmantelen, teneinde geknelde inzittenden zo optimaal en zo snel mogelijk te bevrijden en te hulp te komen.

Range Rover front grille close up

HANDLEIDINGEN EN INSTRUCTIEBOEKJES

Wist u dat u instructieboekjes en technische informatie kunt downloaden voor huidige en oudere Land Rovers? Ook is er een uitgebreid programma instructievideo's beschikbaar om u te helpen het meeste uit de verschillende functies en systemen van uw auto te halen.

Apple App Store badge

IGUIDE VOOR APPLE

De iGuide-app is een virtuele handleiding en digitaal instructieboekje voor uw nieuwe auto. De app biedt digitale content via uw Apple-apparaat, waarmee u de eigenschappen, functies en capaciteiten van uw auto kunt leren kennen.

Google Play badge

IGUIDE VOOR ANDROID

De iGuide-app is een virtuele handleiding en digitaal instructieboekje voor uw nieuwe auto. De app biedt digitale content via uw Android-apparaat, waarmee u de eigenschappen, functies en capaciteiten van uw auto kunt leren kennen.