BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

We zetten ons in om onze activiteiten op een verantwoorde en duurzame manier uit te breiden zodat we een meerwaarde kunnen bieden voor onze klanten, onze onderneming en de economie als geheel.

DR RALF SPETH

IMPACT OVER DE HELE LEVENSCYCLUS

Om de totale milieu-impact van onze producten en activiteiten terug te dringen, gebruiken we de levenscyclusanalyse om onze toekomstige ontwikkelingen en producten te kiezen.

AFVAL ALS WAARDEVOLLE GRONDSTOFBRON

Het afval en waterverbruik terugschroeven. We erkennen ook steeds meer de waarde van onze grondstoffen en zoeken dan ook naar innovatieve manieren om ze te hergebruiken of te recycleren.

ONZE KOOLSTOFVOETAFDRUK REDUCEREN

We investeren voortdurend in nieuwe manieren om onze koolstofvoetafdruk terug te dringen terwijl we de emissies van al onze productieactiviteiten tegen 2020 met 30 procent proberen te verlagen.

OPPORTUNITEITEN CREËREN VOOR 12 MILJOEN MENSEN

We ondersteunen lokale en wereldwijde gemeenschappen met humanitaire hulp en gezondheid, onderwijs, design, technologie en talent, en milieu- en behoudsprojecten via ons programma '2020 Global Corporate Social Responsibility'.

MILIEUVERANTWOORDELIJKHEID

MILIEUVERANTWOORDELIJKHEID

DUURZAME PRODUCTIE

We ontwikkelen niet alleen overal ter wereld duurzame productieactiviteiten, maar zorgen er ook voor dat onze vestigingen aan de hoogste wereldwijde normen voldoen door voortdurend nieuwe methoden te zoeken om de efficiëntie te maximaliseren en de afvalberg terug te dringen. We hebben ook heel wat vooruitgang geboekt in het beperken van het watergebruik, het energieverbruik en de hoeveelheid stortafval.

MILIEUVERANTWOORDELIJKHEID

MILIEUVERANTWOORDELIJKHEID

LAGERE EMISSIES

Hoe bouw je meer voertuigen en reduceer je tegelijk de uitstoot? Dat is een uitdaging die we blijven aangaan door op alle vlakken wijzigingen aan te brengen, van onze productieprocessen en logistiek tot miljardeninvesteringen in nieuwe producten, vestigingen en onderzoek en ontwikkeling. Lees er alles over in ons Duurzaamheidsverslag.

MILIEUVERANTWOORDELIJKHEID

MILIEUVERANTWOORDELIJKHEID

EMISSIES COMPENSEREN

We compenseren 100 procent van de emissies die vrijkomen tijdens onze productieactiviteiten en gebruiken koolstoffinancieringen om te investeren in lokale projecten over de hele wereld. Zo droegen we bij tot de verspreiding van de innovatieve LifeStraw-waterfilters voor meer dan 1,2 miljoen mensen in het westen van Kenia, zodat ze het water niet langer hoeven te koken om het drinkbaar te maken.

/
Mindshare NTB

ONZE LEVENSCYCLUSBENADERING

De waardevolle inzichten van onze Levenscyclusanalyse hebben ons geholpen de meest duurzame Land Rover-generatie ooit te creëren.

Mindshare TBC

EEN LAAG GEWICHT

Door het koetswerk en de onderdelen van een auto lichter te maken, maken we onze wagens ook efficiënter, zonder daarbij te raken aan de prestaties die onze klanten verwachten.

Mindshare TBC

MEER DUURZAME MATERIALEN GEBRUIKEN

Als verantwoordelijke onderneming hebben we ons als doel gesteld om duurzame materialen te gebruiken zoals natuurlijk rubber, gerecycleerd aluminium en plastic.

NIEUWE DIESEL, BENZINE OF PHEV?

Of u nu regelmatig rijdt in stadsverkeer met vaak starten en stoppen of langere ritten op de snelweg maakt, met deze vijf vragen kunt u snel een weloverwogen beslissing nemen over uw volgende auto.

SOCIALE VERANTWOORDELIJKHEID

SOCIALE VERANTWOORDELIJKHEID

DEALER NETWERK VACATURES

Onze verantwoordelijkheid reikt verder dan enkel en alleen binnen ons eigen bedrijf. Ook bij onze concessiehouders willen we namelijk de werkgelegenheid promoten. Bij Jaguar Land Rover focussen we op onze klanten. Op welke locatie u ook werkt, het moet altijd uw ambitie zijn om iedereen de uitstekende service te bieden die van onze merken verwacht wordt. In ruil daarvoor krijgt u een carrière om trots op te zijn. Via e-mail kunt u ons uw spontane sollicitatie en cv doorsturen. We bespreken uw kandidatuur met onze Jaguar Land Rover verdelers. Mogelijk is dit voor u de start van een geweldige carrière bij Jaguar Land Rover.

SOCIALE VERANTWOORDELIJKHEID

SOCIALE VERANTWOORDELIJKHEID

DE INGENIEURS VAN MORGEN INSPIREREN

We stellen alles in het werk om de volgende generatie ingenieurs de middelen en vaardigheden te geven om een nieuwe golf van innovaties op gang te brengen. Tot nog toe namen al meer dan 200.000 kinderen deel aan ons programma 'Inspiring Tomorrow’s Engineers'. We geven getalenteerde jongeren bovendien de kans om deel te nemen aan ons meermaals bekroonde programma voor leercontracten. Deze zetten heel wat jonge mensen aan om een carrière in de autosector (design, engineering en technologie) te overwegen. Stagiaires worden verloond terwijl ze dingen aanleren en bovendien de opportuniteit krijgen om in te gaan op sensationele jobaanbiedingen overal ter wereld.

SOCIALE VERANTWOORDELIJKHEID

SOCIALE VERANTWOORDELIJKHEID

KWETSBARE MENSEN BEREIKEN

Land Rover werkt samen met Rode Kruisverenigingen overal ter wereld, en dat voor de meest uiteenlopende projecten, van rampbewustzijn tot hulp aan mensen met economische moeilijkheden. Zo werkt Land Rover samen met het Britse Rode Kruis om dag na dag praktische hulp te bieden aan kwetsbare mensen in geïsoleerde gemeenschappen die met ernstige moeilijkheden worden geconfronteerd, en dat in het bijzonder na een verblijf in het ziekenhuis.

SOCIALE VERANTWOORDELIJKHEID

SOCIALE VERANTWOORDELIJKHEID

LEEUWBESTENDIGE BOMA'S

Een boma is een hek gemaakt van lokaal beschikbare materialen en wordt gebruikt om mensen en vee te beschermen tegen leeuwen en andere roofdieren. Tegelijk worden de leeuwen beschermd tegen veehouders die anders op hen zouden jagen. We werken ook samen met de Born Free Foundation om boma's te helpen plaatsen in het Keniaanse natuurpark Amboseli National Park, om zo ongeveer 2.500 mensen en 32.500 dieren te beschermen.

/

ONZE PARTNERS

Mindshare

INTERNATIONALE FEDERATIE VAN RODE KRUIS- EN RODE HALVE MAANVERENIGINGEN

Sinds 1954 werken we samen met het Rode Kruis door de vereniging te helpen de meest afgelegen gebieden te bereiken.

Mindshare

DE BORN FREE FOUNDATION

Land Rover en Born Free werken samen om wilde dieren en hun habitat te beschermen.

TBC

ROYAL GEOGRAPHICAL SOCIETY (MET IBG)

Land Rover ondersteunt al 25 jaar lang de Royal Geographical Society (met IBG) door hulpverlenings- en expeditieactiviteiten te financieren, met onder meer de Land Rover-subsidie.