PERSONALISEER UW AUTO

Met de keuze uit een grote variatie aan accessoires, kunt u uw auto personaliseren voor nog meer luxe of extra stijl, bescherming of gebruiksgemak.

KLAAR VOOR HET AVONTUUR

KLAAR VOOR HET AVONTUUR

PRACTICALITY PACK - DISCOVERY SPORT

Het nieuwe Practicality Pack sluit naadloos aan op de doelbewuste en vastberaden uitstraling van de Land Rover Discovery Sport. Het pack omvat functionele accessoires die het u mogelijk maken de capaciteiten van uw wagen optimaal te benutten. Bovendien benadrukken de accessoires het unieke design en de dynamische styling van uw wagen.

Het Practicality Pack omvat:

- DWARSDRAGERS
- ROOF RAILS – BLACK
- AFWERKING MONTAGEPUNTEN ROOF RAILS – BLACK
- SKI-/SNOWBOARDDRAGER

/

PERSONALISEER UW LAND ROVER

Overloop ons uitgebreid gamma aan accessoires en kies zelf uw favoriete interieur- en exterieurupgrades om uw Land Rover te voorzien van alle essentiële extra's.

Op dit moment bevinden we ons in een tijdelijke overgangsfase van het modeljaar 2018 naar 2019 doorheen ons gamma. Aarzel niet om uw erkend concessiehouder aan te spreken om te weten te komen welke prijzen en gegevens gepubliceerd zijn voor welk model. Hij zal u bijstaan om de voor u meest geschikte oplossing te vinden in functie van uw persoonlijke behoeften. We danken u voor uw begrip.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.