PERSONALISEER UW AUTO

Met de keuze uit een grote variatie aan accessoires, kunt u uw auto personaliseren voor nog meer luxe of extra stijl, bescherming of gebruiksgemak.

ONGEACHT HET WEER

ONGEACHT HET WEER

WINTER PACK

Het avontuur wacht op niemand - en al helemaal niet op goed weer. Het Winter Pack, met functionele accessoires, is ontworpen om de elementen te trotseren, zodat u het hele jaar door alles uit uw Land Rover kunt halen.

/

MEER COMFORT. MEER GEBRUIKSGEMAK.

MEER COMFORT. MEER GEBRUIKSGEMAK.

FUNCTIONALITY PACK

Het Functionality Pack, met praktische lifestyleaccessoires, maakt de dagelijkse ritten nóg aangenamer. Voor mensen die vaak onderweg zijn, brengt dit pack het comfort van thuis naar het interieur van uw Land Rover.

/

VOEG EEN PERSOONLIJK ACCENT TOE

VOEG EEN PERSOONLIJK ACCENT TOE

LIFESTYLE

Onze Lifestyle accessoires bieden alles wat u nodig heeft om de styling of veelzijdigheid van uw interieur in de kijker te zetten. Zo zijn er voor onze verschillende modellen onder meer sportpedaalkappen, schakelhendels in aluminium, een aan de hoofdsteun te bevestigen kleerhanger, een dorpellijst voor de bagageruimte en metalen deurdrempelplaten.

/

PERSONALISEER UW LAND ROVER

Overloop ons uitgebreid gamma aan accessoires en kies zelf uw favoriete interieur- en exterieurupgrades om uw Land Rover te voorzien van alle essentiële extra's.

Op dit moment bevinden we ons in een tijdelijke overgangsfase van het modeljaar 2018 naar 2019 doorheen ons gamma. Aarzel niet om uw erkend concessiehouder aan te spreken om te weten te komen welke prijzen en gegevens gepubliceerd zijn voor welk model. Hij zal u bijstaan om de voor u meest geschikte oplossing te vinden in functie van uw persoonlijke behoeften. We danken u voor uw begrip.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.