UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

GRENZEN VERLEGGEN

Geavanceerde innovatie gecombineerd met wereldwijd toonaangevende technologieën in een SUV. Verbeterde prestaties zijn een understatement.

Range Rover sport vectors illustration

REVOLUTIONAIRE DYNAMIEK

Topprestaties worden geleverd in compromisloos comfort. Het 6D Dynamics luchtveringssysteem elimineert vrijwel volledig het overhellen en duiken. Deze wereldwijd toonaangevende technologie voor een SUV wordt gecombineerd met het geavanceerde onderstel van de Range Rover Sport SV EDITION ONE om zijn volledige dynamische potentieel te ontsluiten.

Extreme crop of the Wheel

ULTRALICHT MATERIAAL

Dit is het eerste productiemodel dat verkrijgbaar is met ultralichte 23” carbon velgen, die zorgen voor een gewichtsreductie van meer dan 40 procent in vergelijking met lichtmetalen velgen. De achterbanden zijn de breedste die ooit op een Range Rover zijn gemonteerd, waardoor vermogen moeiteloos wordt omgezet in tractie, terwijl de breedtes van de voorbanden zijn geoptimaliseerd voor een uiterst nauwkeurig rijgedrag.

L461_24MY_Brake

GEAVANCEERDE REMMEN

De speciaal ontworpen ‘Octyma’ remklauwen vooraan, de grootste ooit op een Range Rover, maximaliseren de remefficiëntie en minimaliseren slijtage. CCB-remschijven (Carbon Ceramic Brake) leveren superieure remprestaties, met verbeterde weerstand tegen hoge temperaturen, een langere levensduur en een totale gewichtsbesparing van 34 kg.

ONTGRENDEL HET MAXIMALE VERMOGEN VAN SV

Activeer de SV-modus met de verlichte knop op het stuurwiel. De auto maakt zichzelf klaar door 15 mm naar de grond te zakken. Voel nu de scherpere gasrespons, het sneller schakelen, het gewicht van de besturing in uw handen, en hoor de hogere intensiteit van het geluid uit de uitlaat.

KARAKTERISTIEK GELUID

Het actieve uitlaatsysteem biedt niet alleen een karakteristiek geluid dat kenmerkend is voor hoogwaardige SV-auto’s, maar garandeert ook een optimaal thermisch beheer dat essentieel is voor topprestaties. De vier uitlaatpijpen zijn voorzien van een roestvrijstalen afscherming met afwerking in Carbon Fibre.

KRACHTIG EN RESPONSIEF

Met de speciaal afgestelde 4.4 liter V8 Twin-Turbo benzinemotor van 635 pk maken we niet alleen onze krachtigste, maar ook onze snelste Range Rover ooit. De motor levert onmiddellijke respons met uitzonderlijke rijeigenschappen voor een efficiënter piekvermogen dan ooit tevoren.

DESIGN

MODERN COMFORT

Het lichtgewicht zetelontwerp combineert UltrafabricsTM en 3D gebreid textiel met nul afval voor echt eigentijds comfort en prestaties.  

VERMOGEN BINNEN HANDBEREIK

Breng prestaties binnen handbereik. Het stuurwiel is ontworpen met uitgesproken duimgrepen en innovatieve, doorschijnende schakelhendels met randverlichting voor een betere gevoelskwaliteit. Druk op de SV-modusknop om het werkelijke potentieel van de auto te ontgrendelen en de passagiersruimte in een rode gloed te laten baden.

VERFIJNDE DETAILS

Verfijning in elk detail. De Range Rover Sport SV EDITION ONE is afgewerkt in Black Ceramic bij belangrijke raakpunten, wat de soepele en diamantachtige gevoelskwaliteit van een luxehorloge uitstraalt.

KIES UW NIEUWE RANGE ROVER SPORT SV

De Range Rover Sport SV EDITION ONE is verkrijgbaar in drie onderscheidende kleuropties, elk met uniek logo op de middenconsole, frontsplitter, deurdrempelplaten en uitstapverlichting.  

L461_24MY

CARBON BRONZE MATTE

Een assertieve aanwezigheid. Verkrijgbaar in de exclusieve lakkleur Carbon Bronze Matte met motorkap in Carbon Fibre koetswerkkleur, 23” velgen in Carbon Fibre Satin Grey en een Cinder Grey/Ebony interieur in UltrafabricsTM.

Representation of Range Rover on blue background

OBSIDIAN BLACK GLOSS  

Verfijnde esthetiek. Verkrijgbaar in de lakkleur Obsidian Black Gloss met motorkap in Exposed Gloss Carbon Fibre, 23" velgen in Carbon Fibre Gloss en een Light Cloud/Ebony lederen interieur.

Representation of Range Rover on blue background

FLUX SILVER GLOSS

Zuivere, minimalistische aanpak. Verkrijgbaar in de lakkleur Flux Silver Gloss met motorkap in Exposed Gloss Carbon Fibre, 23" velgen in Forged Grey en een Rosewood/Ebony lederen interieur.

GRENSVERLEGGENDE INNOVATIE

De Range Rover Sport SV, geboren uit onze permanent zoektocht naar het uitzonderlijke, is een opwindende nieuwe uitdrukking van grensverleggende innovatie. 

GRENSVERLEGGENDE INNOVATIE

De Range Rover Sport SV, geboren uit onze permanent zoektocht naar het uitzonderlijke, is een opwindende nieuwe uitdrukking van grensverleggende innovatie. 

BLIJF ONTDEKKEN

RANGE ROVER SPORT EDITION ONE

Grensverleggende innovatie.

ONTDEK DE RANGE ROVER SPORT

Doorontwikkeld tot ongekende hoogten.

RANGE ROVER SPORT MODELLEN

Bekijk het volledige gamma.