Range Rover Velar with glass background

RANGE ROVER VELAR

AUTOBIOGRAPHY

Een onmiskenbare uitdrukking van doordachte elegantie.

Range Rover Velar with glass background

RANGE ROVER VELAR

DYNAMIC HSE

De beheerste aanwezigheid wordt benadrukt met een extra vleugje grandeur. ​

Range Rover Velar with glass background

RANGE ROVER VELAR

DYNAMIC SE

Visuele accentuering van de dynamische aanwezigheid.

Range Rover Velar with glass background

RANGE ROVER VELAR

S

De Range Rover Velar in zijn puurste vorm.

DOORDACHTE ELEGANTIE

"Een oase van rust met een stuurwiel"

VANITY FAIR ES

BAANBREKENDE INNOVATIE

Aangedreven door hybride technologie, verbeterd met de nieuwste functies op het gebied van welzijn en volledig geconnecteerde infotainment. De Range Rover Velar belichaamt onze visie voor de toekomst met een compromisloze benadering van innovatie.

ELEKTRISERENDE PRESTATIES

Met een volledig elektrische actieradius tot 65 km†† biedt de elektrische plug-in hybride (PHEV - Plug-in Hybrid Electric Vehicle) een efficiënt en moeiteloos rijgedrag. De accu kan met een snellader op gelijkstroom (DC - Direct Current) in 30 minuten van 0 tot 80% worden opgeladen.

INSPIRATIE

Deze zorgvuldig door onze ontwerpers geselecteerde en vakkundig geconfigureerde combinaties bieden de perfecte balans tussen moeiteloze elegantie en comfort. U hoeft alleen nog maar een keuze te maken.

ONTDEK DE RANGE ROVER VELAR

Range Rover Velar with glass background

MINIMALISTISCH DESIGN

Een weerspiegeling van moderniteit. Fascinerend in zijn eenvoud.

 Display shown of range rover velar

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIEËN

Vertrouwenwekkende technologie verbetert elke rit.

Range Rover velar of interior seat leathers

EIGENTIJDSE LUXE

Geavanceerd comfort zorgt voor nog meer Range Rover raffinement.

Parked Range Rover velar charging at the phev station point

ELEKTRISERENDE PRESTATIES

Fascinerende rijdynamiek en een meeslepende reeks capaciteiten.

††Bekijk WLTP-waarden

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstof- en energieverbruik, actieradius en CO2-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. Actieradiuswaarden voor voertuigen in elektrische modus (EV) worden bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

 

Oplaadtijden zijn afhankelijk van veel factoren, waaronder, maar niet beperkt tot: leeftijd, staat, temperatuur en laadstatus van de accu, de gebruikte laadplaatsen en -infrastructuur en de laadduur.

 

Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.

 

N.B.: bij het selecteren van een andere uitvoering kan bepaalde standaarduitrusting worden vervangen door andere uitrusting. Uitrusting kan ook verschillen afhankelijk van geselecteerde motor of transmissie.

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer informatie of configureer uw auto online.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.