UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

HET VERTROUWEN OM OVERAL NAARTOE TE GAAN

Waar het avontuur u ook heen leidt, het leven met een Land Rover plug-in hybride (PHEV - Plug-in Hybrid Electric Vehicle) is grenzeloos. Als u tijdens kortere ritten in de EV-modus (Electric Vehicle) rijdt en voor langere ritten overschakelt op uw benzinemotor, is geen enkele afstand ooit te ver.

HOE VER KAN IK RIJDEN IN DE EV-MODUS?

Ontdek het elektrische rijbereik van de nieuwste PHEV-familie van Land Rover.

NIEUWE RANGE ROVER PHEV

De ultieme Range Rover.
EV-actieradius tot 113 km.

NIEUWE RANGE ROVER SPORT PHEV

Intens, spectaculair, compromisloos.
EV-actieradius tot 113 km.

RANGE ROVER VELAR PHEV

De indrukwekkende, veelzijdige Range Rover.
EV-actieradius tot 53 km.

RANGE ROVER EVOQUE PHEV

De compacte Range Rover voor de stad.
EV-actieradius tot 62 km.

DISCOVERY SPORT PHEV

De veelzijdige, compacte SUV.
EV-actieradius tot 59 km.

DEFENDER PHEV

De meest capabele Land Rover.
EV-actieradius tot 43 km.

HOE KAN IK MIJN EV-ACTIERADIUS MAXIMALISEREN?

Ongeveer 20% van de geadverteerde EV-actieradius wordt gewoonlijk beïnvloed door de daadwerkelijke rijomstandigheden. Als u toegang hebt tot een thuislader zou de actieradius geen probleem hoeven vormen voor ritten in de buurt, er zijn echter wel enkele eenvoudige manieren waarop u uw EV-actieradius elke dag kunt maximaliseren.

VOORVERWARMING/-KOELING

Dankzij de voorverwarming/-koeling kunt u het interieur en de accu verwarmen of koelen terwijl uw Land Rover is aangesloten aan het elektriciteitsnetwerk. Zo wordt energie van het elektriciteitsnet gebruikt en blijft de energie in de accu behouden om de actieradius te maximaliseren.

RIJSNELHEID

Rijden in een gelijkmatig tempo – in plaats van vaak hard optrekken en remmen – zal helpen uw elektrische actieradius te vrijwaren.

ECO-MODUS

De Eco-modus is een eenvoudige manier om uw actieradius tijdens uw rit te optimaliseren. Hiermee worden enkele instellingen aangepast, waaronder de temperatuur in de passagiersruimte en de luchtrecirculatie, om energie te besparen en de actieradius te maximaliseren.

REGENERATIEF REMMEN

Zodra u in een PHEV uw voet van het gaspedaal haalt, remt het slimme systeem voor regeneratief remmen de auto af en wordt de teruggewonnen energie gebruikt om de actieradius te optimaliseren. Als u het rempedaal intrapt, wordt het teruggewonnen vermogen nog groter.

BLIJF ELEKTRISCH RIJDEN ONTDEKKEN

PHEV-ACCUTECHNOLOGIE

Begrijp de duurzame technologie achter de elektrische kant van onze PHEV's en hoe deze onze duurzame toekomst vormt.

EEN PHEV OPLADEN

Van laadtijden tot kostenbesparingen: leer alles wat u moet weten over het thuis of op uw bestemming opladen van uw PHEV.

Berekend volgens de WLTP-meetcyclus. De EV-actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute. De behaalde actieradius hangt o.m. af van factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de auto en de accu.