We schrijven 1947. Een man schetst de silhouet van een wagen in het zand van een strand in Wales. De auto in kwestie is de Land Rover. Robuust en onverschrokken herschrijft hij de geschiedenis door elk terrein het hoofd te bieden en overal ter wereld fans te verzamelen.

Decennia van innovaties hebben ons Above and Beyond gebracht. We overwonnen onbekend terrein zonder uit het oog te verliezen waar we waren begonnen: het unieke huwelijk van terreinkwaliteiten en evenwicht dat elke Land Rover onderscheidt.

ONS ERFGOED

Door een wagen te scheppen die ongeacht het terrein een totaal vertrouwen inboezemt, creëerden we een nieuwe generatie van avonturiers.

ONS VAKMANSCHAP

Neem een kijkje achter de schermen en ontdek hoe onze ervaren vaklui (zowel technisch als traditioneel) elk detail tot in de puntjes verzorgen om de Land Rover tot leven te brengen.

ONZE AVONTUREN

Onze recordexpedities bewijzen het: als u naar het onbekende vertrekt, is enkel een Land Rover goed genoeg.

ONZE TOEKOMST

Reizen naar onbekende terreinen zijn altijd opwindend en dat zal ook in de toekomst zo blijven. Wij beschouwen innovaties als onze manier om het terrein van morgen in kaart te brengen.

ONS VAKMANSCHAP

REIS LICHT

Kracht hoeft niet zwaar te zijn. We leggen ons toe op de productie van efficiëntere koetswerken in aluminium omdat we er zeker van zijn dat 'verlichte' ideeën altijd de meeste duurzame zijn.

INNERLIJKE SCHOONHEID

Land Rover wordt al jarenlang in verband gebracht met de vrije natuur, maar we zijn ook geobsedeerd door de ervaring binnenin onze wagens. Enkel de fijnste natuurlijke materialen en de meest capabele vaklui zijn goed genoeg.

MOTORRUIMTE

Onze motoren zijn een product van hun omgeving. Neem een kijkje onder de motorkap van een Land Rover en ervaar het epicentrum van expertise dat elk van onze wagens kenmerkt.

VIRTUELE REALITEIT

Onze 3D-ontwerpruimten en onze programma's op basis van virtuele realiteit laten de ontwerpers plaatsnemen in de wagen nog voor deze gebouwd is.

ONZE AVONTUREN

STERK ALS ZIJDE

Ambitie gelooft, actie bewijst. Toen ons team 's werelds eerste hybride-expeditie langs een van de meest epische routes uit de geschiedenis aanvatte, geloofden we dat onze nieuwe Range Rover zich zou onderscheiden. Nu hebben we 16.800 kilometer aan bewijs.