UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

EEN NIEUWE KIJK OP LEGENDARISCHE PRESTATIES EN LUXE

Al meer dan zeven decennia verlegt Land Rover de grenzen van wat mogelijk is.

Nu tilt elektrische energie de meest capabele en luxe-SUV's ter wereld naar nieuwe niveaus van duurzaamheid, alertheid en verfijning.

HOUD HET BUITENLEVEN MOOI

Ons nieuwe gamma plug-in hybride auto’s (PHEV) genereert elke kilometer weer nul uitlaatemissies in de EV-modus (Electric Vehicle) en beduidend lagere emissies in de hybride modus. Zo kunt u uw ecologische voetafdruk minimaliseren terwijl u de natuur in al haar pracht verkent.

EEN NIEUWE WERELD VAN RAFFINEMENT

Onze plug-in hybride auto’s (PHEV - Plug-in Hybrid Electric Vehicle) en semi-hybride auto’s (MHEV - Mild Hybrid Electric Vehicle) vervolledigen de legendarische Land Rover capaciteiten met het vrijwel geluidloze directe elektrisch vermogen en het verbeterde raffinement dat hiermee gepaard gaat.

VOLLEDIG ELEKTRISCHE RANGE ROVER

Eind 2023 maken we meer informatie bekend over de nieuwe volledig elektrische Range Rover. Schrijf u hier in om als eerste op de hoogte gehouden te worden. 

SOORTEN ELEKTRISCH VERMOGEN VAN LAND ROVER

PLUG-IN HYBRID (PHEV)

Een combinatie van een benzinemotor en een elektromotor. Schakel over van puur elektrisch woon-werkverkeer zonder uitlaatemissies naar een mix van benzine en elektrisch vermogen voor lagere emissies tijdens langere ritten. Het opladen van de elektrische kant van uw PHEV kan eenvoudig vanuit huis of op uw bestemming.

MILD HYBRID (MHEV)

Opladen is niet nodig. De semi-hybride modellen van Land Rover (MHEV - Mild Hybrid Electric Vehicle) worden ondersteund door een kleine elektromotor, die de efficiëntie en verfijning van de benzine- en dieselmotoren helpen verbeteren dankzij het hergebruiken van de energie die wordt teruggewonnen tijdens het vertragen en het regeneratief remmen.

LEVEN MET EEN LAND ROVER PHEV

THUIS OF ONDERWEG OPLADEN

Een thuislader is de handigste en voordeligste manier om elke dag volledig opgeladen te beginnen. Opladen onderweg is perfect om tijdig op te laden als u niet thuis bent.

COMPROMISLOZE CAPACITEITEN

Als u de gebaande paden verlaat, zult u merken dat elektriciteit direct vermogen biedt op de meest veeleisende terreinen en aan- en afloophoeken. En als het gaat om het doorwaden van water1 en uitzonderlijke bodemvrijheid, is er gewoon geen middenweg.

BESPAAR ELKE DAG WEER GELD

Een Land Rover PHEV kan u het hele jaar door helpen geld te besparen, van aanzienlijke belastingbesparingen tot lagere bedrijfskosten en gratis toegang tot lage emissiezones.

EEN VEEL SCHONERE MANIER OM VOORT TE BEWEGEN

Met nul uitlaatemissies in de EV-modus (Electric Vehicle) beschikt u over het vermogen om uw CO₂-voetafdruk te verminderen tijdens elke PHEV-rit.

LAND ROVER ELEKTRISCHE AUTO’S

Ontdek ons gamma oplaadbare hybrides (PHEV - Plug-in Hybrid Electric Vehicle) en semi-hybrides (MHEV - Mild Hybrid Electric Vehicle) die onze moderne visie op de capaciteiten en luxe van Land Rover weerspiegelen.

1Controleer altijd de route en de ontkomingsmogelijkheden voordat u gaat waden.