EEN NIEUWE KIJK OP LEGENDARISCHE PRESTATIES EN LUXE

Al meer dan zeven decennia verlegt Land Rover de grenzen van wat mogelijk is.

Nu tilt elektrische energie de meest capabele en luxe-SUV's ter wereld naar nieuwe niveaus van duurzaamheid, alertheid en verfijning.

Range Rover Powered Charge Door with DC Charger Plugged in

NIEUWE ELEKTRISCHE RANGE ROVER

Een combinatie van precisie en vakmanschap met de gebruikelijke luxe van Range Rover biedt een vrijwel geluidloze, volledig elektrische aandrijving, geen uitlaatemissies en toegang tot de snelste openbare laadnetwerken.

Discovery driving on mountain road

ELEKTRISCH RIJDEN

Elektrische auto's produceren nul uitlaatemissies voor elke afgelegde kilometer. Onze nieuwe plug-in hybrides (PHEV - Plug-in Hybrid Electric Vehicle) zijn ontworpen om de emissies te verlagen met een combinatie van volledig elektrisch rijden en hybride rijden.

Parked Range Rover velar charging at the phev station point

EEN NIEUWE WERELD VAN RAFFINEMENT

Onze elektrische auto's (BEV), plug-in hybrides (PHEV) en semi-hybrides (MHEV) vervolledigen de legendarische Land Rover capaciteiten met vrijwel geluidloos en direct beschikbaar elektrisch vermogen, en met de grotere verfijning die hiermee gepaard gaat.

ELEKTRISCHE EN HYBRIDE ENERGIE VAN LAND ROVER

ELEKTRISCH

Elektrische auto's worden aangedreven door een elektromotor die door een accu van stroom wordt voorzien. In plaats van dat u naar een tankstation moet rijden om te tanken, zorgt een thuislader ervoor dat uw auto altijd opgeladen is. Onderweg profiteert u van snelladen op gelijkstroom (DC - Direct Current) aan openbare laadstations. Als u elektrisch rijdt, draagt u bij aan CO2-reductie en verkleint u uw CO2-voetafdruk.

Illustration of vector icons

ELECTRIC HYBRID (PHEV)

Een elektromotor en accu, ondersteund door een verbrandingsmotor. Rijd tijdens de meeste korte ritten volledig elektrisch zonder uitlaatemissies. Op langere ritten zorgt de combinatie van elektriciteit en brandstof voor extra zekerheid. Het opladen van de accu is eenvoudig, zowel thuis als op verplaatsing.

Illustration of vector icons

MILD HYBRID (MHEV)

De semi-hybride modellen van Land Rover (MHEV - Mild Hybrid Electric Vehicle) vergroten de efficiëntie en verfijning van de benzine- en dieselmotoren door de energie die wordt teruggewonnen tijdens het vertragen en het regeneratief remmen opnieuw te gebruiken. Omdat ze geen elektromotor hebben, kunnen ze niet uitsluitend op elektriciteit rijden en hoeven ze niet te worden opgeladen.

ELEKTRISCH RIJDEN

THUIS OF ONDERWEG OPLADEN

Een thuislader is de handigste en voordeligste manier om elke dag volledig opgeladen te beginnen. Opladen onderweg is perfect om tijdig op te laden als u niet thuis bent.

Defender Driving Through A Road Covered In Ice

CAPACITEITEN ON- EN OFFROAD

Als u de gebaande paden verlaat, zult u merken dat elektriciteit direct vermogen biedt op de meest veeleisende terreinen en aan- en afloophoeken. En als het gaat om het doorwaden van water1 en uitzonderlijke bodemvrijheid, is er gewoon geen middenweg.

Range Rover Sport Eiger grey satin on charging station

BESPARINGEN MET EEN EV

Elektrisch rijden kan u het hele jaar door helpen om financiële besparingen te realiseren, gaande van mogelijke fiscale voordelen, tot lagere gebruikerskosten en zelfs gratis toegang tot lage emissiezones (in bepaalde Europese steden).

The New Range Rover driving along a coastal road

HET BEGIN VAN EEN NIEUW TIJDPERK

Wij willen bijdragen aan een leefbare wereld voor iedereen. Met nul uitlaatemissies, is elektrisch rijden de toekomst van onze luxe SUV's.

LAND ROVER ELEKTRISCHE AUTO’S

Bekijk onze volledig elektrische en electric hybrid modellen, die onze visie van Land Rover capaciteiten en moderne luxe vertegenwoordigen.

1Controleer altijd de route en de ontkomingsmogelijkheden voordat u gaat waden.