Wist u dat de manier waarop u rijdt, waar u rijdt en hoe ver u rijdt een grote invloed kan hebben op de prestaties en efficiëntie van uw auto? Bij frequent woon-werkverkeer in een stedelijke omgeving haalt u doorgaans voordeel uit een ander type aandrijving dan wanneer u vaak op snelwegen of met een aanhangwagen rijdt.

Hier helpen we u om de juiste auto te vinden voor uw rijbehoeften.

AANDRIJFLIJNEN VAN LAND ROVER

Range Rover evoque charging at the phev station point

WAT IS EEN ELEKTRISCHE WAGEN?

Elektrische wagens worden aangedreven door een elektromotor die door een accu van stroom wordt voorzien. In plaats van dat u naar een tankstation moet rijden om te tanken, zorgt een thuislader ervoor dat uw wagen altijd is opgeladen. Onderweg profiteert u van DC-snelladen bij openbare laadstations.

Evoque parked on road side

WAT IS EEN ELECTRIC HYBRID (PHEV)?

Plug-in electric hybrids (PHEV) combineren een benzine- en elektromotor, wat betekent dat een thuislader optioneel is. Schakel om van puur elektrisch woon-werkverkeer met nul uitlaatuitstoot naar een mix van benzinemotor en elektrisch vermogen tijdens lange ritten.

Range Rover Discovery pulling a trailer

WAT IS EEN MILD HYBRID (MHEV)?

Mild hybrids (MHEV) hoeven niet te worden opgeladen en verhogen de efficiency van hun motoren door de energie die is verzameld bij gas loslaten en regeneratief remmen, opnieuw te gebruiken. Ze zijn veelzijdig en bieden opties voor veel verschillende rijstijlen.

 

HELP ME OM EEN KEUZE TE MAKEN

Beantwoord vijf korte vragen over uw rijgewoonten om te zien of u voor uw volgende auto het beste een plug-in hybride of semi-hybride kunt kiezen.

WORDT DE AUTO EIGENDOM VAN U OF VAN UW BEDRIJF?