BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

RECENTSTE NIEUWS

Publicatie: 15-02-2021

AVONTUURLIJKE LAND ROVER DEFENDER WORKS V8 TROPHY VIERT EXPEDITIE-ERFGOED MET UNIEKE ERVARING

Land Rover Classic bouwt 25 gereviseerde exemplaren van de Defender Works V8 Trophy voor een avontuurlijk evenement aan Eastnor Castle in 2021

Publicatie: 26-01-2021

LICHTER, SNELLER, VERDER: HET BAANBREKENDE, GEAVANCEERDE COMPOSIETPROJECT VAN JAGUAR LAND ROVER

Het Tucana-consortium zal Jaguar Land Rover helpen om toekomstige elektrische auto’s verder te laten rijden door geavanceerde composietmaterialen zoals koolstofvezel te ontwikkelen. Dit onderzoek zal bijdragen tot een groter emissievrij rijbereik, sterkere prestaties en een dynamischere rijervaring.

Publicatie: 06-01-2021

DE WEDDENSCHAP: NIEUW ‘LAND ROVER X ELLIOT BROWN’-HORLOGE INSPIREERT RACE VAN RECORDHOUDER TEGEN DE DEFENDER

Het nieuwe horloge ‘Land Rover x Elliot Brown Holton Professional’ heeft zijn robuustheid bewezen in een unieke race.

Publicatie: 05-01-2021

EURO NCAP GEEFT MEERMAALS BEKROONDE NIEUWE LAND ROVER DEFENDER 110 VIJF STERREN VOOR VEILIGHEID

De meermaals bekroonde nieuwe Land Rover Defender 110* mag alweer een vijfsterrenscore toevoegen aan zijn palmares, dit keer van de veiligheidsexperts van EuroNCAP. Land Rovers meest capabele en duurzame model ooit kreeg de maximale vijfsterrenscore in de laatste reeks van testresultaten.

Publicatie: 04-01-2021

AUTOWERELD VERKIEST LAND ROVER DEFENDER TOT AUTO VAN HET JAAR

De nieuwe Land Rover Defender mag alweer een prachtige onderscheiding toevoegen aan zijn palmares: in de felbevochten jaarlijkse AutoWereld Wagen van het Jaar verkiezing behaalde hij de overwinning.

Publicatie: 10-12-2020

PIVI PRO-INFOTAINMENTSYSTEEM VAN JAGUAR LAND ROVER WINT AUTOBEST AWARD

Het nieuwe Pivi Pro-infotainmentsysteem van Jaguar Land Rover is erkend door de prestigieuze jury van AUTOBEST. Het nieuwe systeem won de SMARTBEST Award 2020 voor de beste connected technologieën in de auto-industrie.

Publicatie: 06-11-2020

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN HYBRIDE EN EEN PLUG-INHYBRIDE?

U hebt ongetwijfeld de termen "hybride" of "plug-inhybride" al gehoord bij het zoeken naar een nieuwe groene wagen. Is het verschil tussen deze twee deels elektrische wagens u niet helemaal duidelijk? Wij helderen het voor u op.

Publicatie: 20-10-2020

HOE EEN PLUG-IN HYBRIDE AUTO OPLADEN?

Het kiezen van de juiste auto is tegenwoordig wat ingewikkelder geworden. Elke nieuwe technologie brengt vragen met zich mee, en dat is niet meer dan normaal. Lees hier alles wat u moet weten over het opladen van uw hybride auto.

Publicatie: 14-10-2020

DE SPORTIEVE SUV DISCOVERY SPORT: 5 DINGEN DIE U NOG NIET WIST

Vraagt u zich af welke compacte sportieve SUV u best kiest? U hebt ongetwijfeld al gehoord van de Discovery Sport van Land Rover. Hier zijn 5 dingen die u nog niet wist over de Discovery Sport.

Publicatie: 22-09-2020

WELKE LAND ROVER PLUG-IN HYBRIDE KIEZEN?

U bent op zoek naar een nieuwe milieuvriendelijke Land Rover met vierwielaandrijving, maar twijfelt over welke Land Rover plug-in hybride te kiezen? Ontdek onze 4 PHEV-modellen in detail.

Publicatie: 24-08-2020

THIERRY BOLLORÉ NIEUWE CEO JAGUAR LAND ROVER

Thierry Bolloré is per 10 september 2020 aangesteld als nieuwe Chief Executive Officer van Jaguar Land Rover.

Publicatie: 27-08-2020

LAND ROVER EN HENRY POOLE CREËREN UNIEKE STOF TER GELEGENHEID VAN 50 JAAR RANGE ROVER

Prof. Gerry McGovern OBE, Chief Creative Officer van Land Rover, ontwierp samen met een van de medeoprichters van Savile Row, Henry Poole & Co, een speciale stof om 50 jaar Range Rover te vieren.