RECENTSTE NIEUWS

Publicatie: 12-02-2018

RANGE ROVER SPORT DRAGON CHALLENGE

99 bochten, 999 treden, één berg. De Range Rover Sport bewijst alweer zijn waaier aan capaciteiten en waagt zich aan een nooit eerder geziene en duizelingwekkende beklimming naar de poorten van de hemel.

MEER WETEN

Publicatie: 06-02-2018

RANGE ROVER SV COUPÉ

Welkom bij zeldzaamheid. Welkom bij de Range Rover SV Coupé.

LEES VERDER

Publicatie: 17-01-2018

DEFENDER WORKS V8 WORDT HET EXCLUSIEVE PARADEPAARD VAN LAND ROVER’S 70E VERJAARDAG

Land Rover heeft vandaag aangekondigd een beperkte, uiterst performante reeks van de iconische 4x4 Defender te zullen bouwen, bestaande uit maximaal 150 exemplaren met V8-motor, die werden gereviseerd om de zeventigste verjaardag van het merk in 2018 te vieren. Mede op die manier is Land Rover in staat om het Defender-erfgoed voort te zetten.

LEES VERDER

Publicatie: 10-11-2017

LANDROVER BLOGGER WEEKEND

Wat de nieuwe Discovery SUV’s en alpaca’s gemeen hebben? Ze zijn all terrain, mooi van vorm en je wil er een meenemen naar huis. Zeven reisfotografen kregen uitgeregende Vlaamse Ardennen voorgeschoteld

LEES VERDER

Publicatie: 31-10-2017

RANGE ROVER VELAR BEHOORT TOT DE VEILIGSTE SUV’S VOLGENS EURONCAP

De Range Rover Velar scoort hoog op vlak van design en autoveiligheid en behaalt de maximumscore van 5 sterren op de strenge EuroNCAP veiligheidstesten. Dat maakt van hem één van de veiligste SUV’s wereldwijd.

LEES VERDER

Publicatie: 10-10-2017

LAND ROVER DISCOVERY : ONBETWISTE SLEEPKONING

De Discovery verlegt opnieuw zijn grenzen en bewijst dit door zijn ongeëvenaard sleepvermogen: zo trekt hij een maar liefst 110 ton zware ‘road train’ door de Australische outback.

LEES VERDER

Publicatie: 03-10-2017

VEILIG EN STIJLVOL MET WINTERWIELEN

Een goede voorbereiding van uw auto op de komende winterperiode begint bij de keuze van de juiste banden.

LEES VERDER

Publicatie: 03-10-2017

4 ONMISKENBARE VOORDELEN VAN STOCKWAGENS

Van plan om een nieuwe auto te kopen? Dan kiest u best voor een stockwagen. Die is even nieuw als een fabriekswagen, maar biedt heel wat extra voordelen. Ontdek hier waarom een stockvoertuig het overwegen waard is.

LEES VERDER

Publicatie: 27-09-2017

WAT BETEKENT SUV?

In het begin van de jaren ’70 zag de SUV het daglicht en sindsdien wint dit sportieve automodel steeds meer aan populariteit. Maar waarin onderscheidt het zich precies van andere automodellen?

LEES VERDER

Publicatie: 18-09-2017

LAND ROVER ONTHULT DE DISCOVERY SVX

De Discovery SVX, die afgelopen herfst op het Autosalon van Frankfurt werd onthuld, voegt extreme terreincapaciteiten toe aan de productdriehoek van Special Vehicle Operations (SVO). De SVX positioneert zich naast de alom geprezen Range Rover Sport SVR en Range Rover SVAutobiography, twee referenties op het gebied van uitmuntende wegprestaties respectievelijk superieure luxe.

LEES VERDER

Publicatie: 21-08-2017

ONTDEK DE RANGE ROVER VELAR: EEN SPORTIEVE SUV-COUPÉ

Net als zijn voorgangers is de nieuwe Range Rover Velar een pionier die de grenzen verlegt voor luxueuze, sportieve SUV-coupés. Vanaf nu is hij ook te bewonderen bij uw dichtsbijzijnde dealer. Kom hier alvast meer te weten over deze nieuwe avant-garde SUV.

LEES VERDER

Publicatie: 02-08-2017

WAAROM DE NIEUWE DISCOVERY SUV HET VERSCHIL MAAKT

De vernieuwde Discovery 2017 heeft een compactere ecologische voetafdruk dan traditionele SUV wagens met 5 zitplaatsen. Ontdek hier wat dit nieuwe SUV model zo uniek maakt.

LEES VERDER

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.