BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

RECENTSTE NIEUWS

Publicatie: 24-08-2020

THIERRY BOLLORÉ NIEUWE CEO JAGUAR LAND ROVER

Thierry Bolloré is per 10 september 2020 aangesteld als nieuwe Chief Executive Officer van Jaguar Land Rover.

Publicatie: 19-08-2020

UNIEKE PREDICTIVE TOUCH-TECHNOLOGIE VAN LAND ROVER MAAKT RIJDEN VEILIGER

Jaguar Land Rover ontwikkelt unieke technologie voor het bedienen van allerlei functies in auto’s zónder dat de bestuurder de touchscreen aanraakt. De ontwikkeling past niet alleen in het streven van Jaguar Land Rover om de samenleving en het verkeer veiliger en schoner te maken, maar helpt ook om verspreiding van bacteriën en virussen te voorkomen.

Publicatie: 27-07-2020

TOM WAES EN LAND ROVER ZOEKEN COVID-19 HELDEN

Tijdens de COVID-19 crisis konden diverse hulp- en zorgorganisaties rekenen op de steun van Jaguar Land Rover, ondermeer door het inzetten van haar persvlootwagens. Vanaf maandag 27 juli gaat Land Rover op zoek naar Covid-19 helden. Bij monde van haar Defender ambassadeur Tom Waes doet ze een oproep via social media waarbij men zijn of haar Covid-19 held kan nomineren.

Publicatie: 09-07-2020

KAN EEN HYBRIDE AUTO EEN PAARDENTRAILER TREKKEN?

Als liefhebber van paarden en ruitersport moet u waarschijnlijk een aanhangwagen voor uw paarden trekken. Een paardentrailer kan al snel behoorlijk zwaar worden en heeft daarom een krachtige auto met een groot trekvermogen nodig. Hebt u altijd al gedroomd van een hybride auto om uw steentje bij te dragen aan het milieu? Maar hoort u soms dat hybride of elektrisch niet samengaat met kracht? We bewijzen hier het tegendeel.

Publicatie: 16-06-2020

LAND ROVER VIERT 50-JARIG JUBILEUM VAN RANGE ROVER MET EXCLUSIEVE LIMITED EDITION RANGE ROVER FIFTY

De Range Rover werpt zich op als ‘s werelds meest verleidelijke SUV, door een weergaloos design en superieure terreincapaciteiten te verenigen met onovertroffen raffinement en luxe

Publicatie: 22-04-2020

RANGE ROVER EVOQUE EN LAND ROVER DISCOVERY SPORT NU OOK ALS PLUG-IN HYBRIDE MET ELEKTRISCHE RANGE TOT 66 KM

De nieuwe Range Rover Evoque en Discovery Sport zijn voortaan ook leverbaar als Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV).

Publicatie: 14-04-2020

JAGUAR LAND ROVER STELT HAAR PERSWAGENVLOOT TER BESCHIKKING VAN HULP- EN ZORGORGANISATIES

Jaguar Land Rover heeft geheel belangeloos wereldwijd al meer dan 308 voertuigen ingezet om noodhulporganisaties tijdens de coronacrisis te ondersteunen.

Publicatie: 09-04-2020

50 JAAR RANGE ROVER : LAND ROVER EN ANTHONY JOSHUA VIEREN GOUDEN JUBILEUM LUXE-SUV MET UNIEKE SNEEUWKUNST

Land Rover begint het 50ste levensjaar van de originele luxe-SUV te vieren in zijn wintertestcentrumin het Zweedse Arjeplog, met een sneeuwkunstinstallatie en wereldkampioen boksen bij de zwaargewichten, Anthony Joshua OBE

Publicatie: 03-02-2020

NIEUWE OF TWEEDEHANDS SUV KOPEN? DIT MOET U WETEN

Wilt u een tweedehands SUV kopen of liever een nieuwe SUV kopen? Hier vindt u een vergelijking van de argumenten om uw keuze te maken.

Publicatie: 28-01-2020

JAGUAR LAND ROVER ONTWIKKELT DE ZETEL VAN DE TOEKOMST

Jaguar Land Rover ontwikkelt de zetel van de toekomst: een baanbrekend vormveranderend systeem ontworpen om het welzijn van de klant te verbeteren door de gezondheidsrisico's van te lang zitten tegen te gaan.

Publicatie: 16-12-2019

WAT IS HET VOORDEEL VAN EEN HYBRIDE AUTO?

U moet uw auto vervangen en u wilt ook uw steentje bijdragen voor de planeet? Waarom een hybride auto kopen? Wat zijn de voordelen ervan?

Publicatie: 29-10-2019

MAAK UW SUV WINTERKLAAR MET DE JUISTE WINTERBANDEN EN SNEEUWKETTINGEN

De zomer is definitief voorbij; hoog tijd om uw SUV of 4x4 klaar te stomen voor de koude wintermaanden. Dat betekent: de winterbanden van onder het stof halen en sneeuwkettingen voorzien voor uw skivakantie in het buitenland.