RECENTSTE NIEUWS

Publicatie: 19-09-2018

LAND ROVER BREEKT TWEEWIELRECORD OP HET FESTIVAL OF SPEED IN GOODWOOD

De Land Rover stuntrijder Terry Grant brak het snelheidsrecord op twee wielen op het Festival of Speed in Goodwood.

LEES VERDER

Publicatie: 23-08-2018

OP VAKANTIE MET DE FIETS? 5 MANIEREN OM HEM TE VERVOEREN MET DE WAGEN

Zin om er enkele dagen op uit te trekken met de fiets? Niets zo fijn om al fietsend nieuwe landschappen te ontdekken en op tijd en stond uitblazen op een terrasje. Maar hoe brengt u uw tweewieler het makkelijkst naar uw droombestemming? Ontdek 5 manieren om uw fiets te vervoeren met de auto.

LEES VERDER

Publicatie: 20-08-2018

LAND ROVER VIERT 70 JAAR AVONTUUR OP ALLE TERREIN MET EEN TREKTOCHT NAAR HET 'LAND VAN LAND ROVERS'.

Land Rover tilde de viering van zijn 70ste verjaardag naar nieuwe hoogten door een bezoek te brengen aan een afgelegen plattelandsgemeenschap in West-Bengalen die op een vloot van klassieke modellen vertrouwt om te overleven. Kom meer te weten over de chronologie van 70 jaar Land Rover.

LEES VERDER

Publicatie: 12-07-2018

INTELLIGENTE JAGUAR- EN LAND ROVER MODELLEN TESTEN OP ‘GECONNECTEERDE CORRIDOR’

Jaguar Land Rover test momenteel slimme, geconnecteerde auto’s op de Britse wegen om de komst van zelfrijdende wagens voor te bereiden.

LEES VERDER

Publicatie: 18-06-2018

LAND ROVER REDT LEVENS MET DRIE WOORDEN

Naar aanleiding van zijn 70ste verjaardag stuurde Land Rover een team van deskundige Experience-rijders en vrijwilligers in een vloot Land Rovers naar Mull om unieke what3words-adresplaatjes af te leveren aan 2.000 huizen en bedrijven op het eiland, waarvan er vele in afgelegen gebieden liggen.

LEES VERDER

Publicatie: 12-06-2018

INMOTION VENTURES PLAATST AVONTUUR OP DE KAART

InMotion Ventures, de afdeling risicokapitaal van Jaguar Land Rover, kondigt vandaag aan te zullen investeren in FATMAP, het toonaangevende platform voor professionele bergbeklimmers en liefhebbers van outdooravonturen, met baanbrekende 3D-kaarttechnologie.

LEES VERDER

Publicatie: 24-04-2018

LAND ROVER VIERT 70 JAAR DEFENDER MET REUSACHTIGE SCHETS EN ‘WORLD LAND ROVER DAY’

Hoog in de Franse Alpen, in de dikke sneeuwlaag, is een reusachtig profiel van een Land Rover Defender gemaakt, ter aankondiging van ‘World Land Rover Day’ op 30 april 2018.

LEES VERDER

Publicatie: 06-04-2018

RANGE ROVER VELAR VERKOZEN TOT MOOISTE AUTO TER WERELD

De Range Rover Velar is verkozen tot de mooiste auto ter wereld en wint de prijs World Car Design of the Year tijdens de World Car Awards 2018

LEES VERDER

Publicatie: 27-03-2018

JAGUAR LAND ROVER INVESTEERT IN ZELFRIJDENDE WAGENS

De zelfrijdende auto’s van Jaguar Land Rover komen steeds naderbij in de dagelijkse realiteit. Tijdens een aantal demonstraties konden zelfrijdende testwagens autonoom parkeerplaatsen vinden en inparkeren zonder input van de bestuurder.

LEES VERDER

Publicatie: 12-02-2018

RANGE ROVER SPORT DRAGON CHALLENGE

99 bochten, 999 treden, één berg. De Range Rover Sport bewijst alweer zijn waaier aan capaciteiten en waagt zich aan een nooit eerder geziene en duizelingwekkende beklimming naar de poorten van de hemel.

MEER WETEN

Publicatie: 06-02-2018

RANGE ROVER SV COUPÉ

Welkom bij zeldzaamheid. Welkom bij de Range Rover SV Coupé.

LEES VERDER

Publicatie: 17-01-2018

DEFENDER WORKS V8 WORDT HET EXCLUSIEVE PARADEPAARD VAN LAND ROVER’S 70E VERJAARDAG

Land Rover heeft vandaag aangekondigd een beperkte, uiterst performante reeks van de iconische 4x4 Defender te zullen bouwen, bestaande uit maximaal 150 exemplaren met V8-motor, die werden gereviseerd om de zeventigste verjaardag van het merk in 2018 te vieren. Mede op die manier is Land Rover in staat om het Defender-erfgoed voort te zetten.

LEES VERDER

Op dit moment bevinden we ons in een tijdelijke overgangsfase van het modeljaar 2018 naar 2019 doorheen ons gamma. Aarzel niet om uw erkend concessiehouder aan te spreken om te weten te komen welke prijzen en gegevens gepubliceerd zijn voor welk model. Hij zal u bijstaan om de voor u meest geschikte oplossing te vinden in functie van uw persoonlijke behoeften. We danken u voor uw begrip.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.