BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

RECENTSTE NIEUWS

Publicatie: 16-06-2020

LAND ROVER VIERT 50-JARIG JUBILEUM VAN RANGE ROVER MET EXCLUSIEVE LIMITED EDITION RANGE ROVER FIFTY

De Range Rover werpt zich op als ‘s werelds meest verleidelijke SUV, door een weergaloos design en superieure terreincapaciteiten te verenigen met onovertroffen raffinement en luxe

Publicatie: 22-04-2020

RANGE ROVER EVOQUE EN LAND ROVER DISCOVERY SPORT NU OOK ALS PLUG-IN HYBRIDE MET ELEKTRISCHE RANGE TOT 66 KM

De nieuwe Range Rover Evoque en Discovery Sport zijn voortaan ook leverbaar als Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV).

Publicatie: 14-04-2020

JAGUAR LAND ROVER STELT HAAR PERSWAGENVLOOT TER BESCHIKKING VAN HULP- EN ZORGORGANISATIES

Jaguar Land Rover heeft geheel belangeloos wereldwijd al meer dan 308 voertuigen ingezet om noodhulporganisaties tijdens de coronacrisis te ondersteunen.

Publicatie: 09-04-2020

50 JAAR RANGE ROVER : LAND ROVER EN ANTHONY JOSHUA VIEREN GOUDEN JUBILEUM LUXE-SUV MET UNIEKE SNEEUWKUNST

Land Rover begint het 50ste levensjaar van de originele luxe-SUV te vieren in zijn wintertestcentrumin het Zweedse Arjeplog, met een sneeuwkunstinstallatie en wereldkampioen boksen bij de zwaargewichten, Anthony Joshua OBE

Publicatie: 03-02-2020

NIEUWE OF TWEEDEHANDS SUV KOPEN? DIT MOET U WETEN

Wilt u een tweedehands SUV kopen of liever een nieuwe SUV kopen? Hier vindt u een vergelijking van de argumenten om uw keuze te maken.

Publicatie: 28-01-2020

JAGUAR LAND ROVER ONTWIKKELT DE ZETEL VAN DE TOEKOMST

Jaguar Land Rover ontwikkelt de zetel van de toekomst: een baanbrekend vormveranderend systeem ontworpen om het welzijn van de klant te verbeteren door de gezondheidsrisico's van te lang zitten tegen te gaan.

Publicatie: 16-12-2019

WAT IS HET VOORDEEL VAN EEN HYBRIDE AUTO?

U moet uw auto vervangen en u wilt ook uw steentje bijdragen voor de planeet? Waarom een hybride auto kopen? Wat zijn de voordelen ervan?

Publicatie: 29-10-2019

MAAK UW SUV WINTERKLAAR MET DE JUISTE WINTERBANDEN EN SNEEUWKETTINGEN

De zomer is definitief voorbij; hoog tijd om uw SUV of 4x4 klaar te stomen voor de koude wintermaanden. Dat betekent: de winterbanden van onder het stof halen en sneeuwkettingen voorzien voor uw skivakantie in het buitenland.

Publicatie: 23-08-2019

DE AUTO DIE REAGEERT OP UW STEMMING: NIEUWE TECHNOLOGIE VAN JAGUAR LAND ROVER HELPT STRESS TE VERMINDEREN

Land Rover onderzoekt nieuwe technologie op basis van artificiële intelligentie die in staat is te begrijpen wat onze gemoedstoestand is tijdens het rijden, en de instellingen van systemen in het interieur aanpast om het welzijn van de bestuurder te verhogen.

Publicatie: 01-08-2019

RODE KRUIS DRIJFT PROTOTYPE VAN NIEUWE LAND ROVER DEFENDER TOT HET UITERSTE

De nieuwe Land Rover Defender werd onder het waakzame oog van terreinspecialisten van de Internationale Federatie van Rode Kruis- en Rode Halve Maanverenigingen (IFRC) uitgetest in de laatste fase van zijn wereldwijde testprogramma. Het prototype werd naar de basis van het wereldwijde wagenpark van de IFRC in Dubai gebracht, met het oog op zijn publieksdebuut later dit jaar.

Publicatie: 21-06-2019

DE NIEUWE RANGE ROVER EVOQUE, DOOR DE OGEN VAN FLEET TV

Sinds zijn opmerkelijke lancering in 2010, die vriend en vijand verraste, kon de Range Rover Evoque wereldwijd meer dan 770.000 harten veroveren.

Publicatie: 17-06-2019

DE NIEUWE LAND ROVER DEFENDER

De nieuwe Land Rover Defender kwam een stap dichter bij de productie, na met succes een testprogramma te hebben afgerond met Tusk in Kenia, ter ondersteuning van hun initiatieven voor de bescherming van leeuwen in Afrika. Wereldberoemde kunstfotograaf David Yarrow ging mee op expeditie.