RECENTSTE NIEUWS

Publicatie: 31-10-2017

RANGE ROVER VELAR BEHOORT TOT DE VEILIGSTE SUV’S VOLGENS EURONCAP

De Range Rover Velar scoort hoog op vlak van design en autoveiligheid en behaalt de maximumscore van 5 sterren op de strenge EuroNCAP veiligheidstesten. Dat maakt van hem één van de veiligste SUV’s wereldwijd.

LEES VERDER

Publicatie: 10-10-2017

LAND ROVER DISCOVERY : ONBETWISTE SLEEPKONING

De Discovery verlegt opnieuw zijn grenzen en bewijst dit door zijn ongeëvenaard sleepvermogen: zo trekt hij een maar liefst 110 ton zware ‘road train’ door de Australische outback.

LEES VERDER

Publicatie: 03-10-2017

VEILIG EN STIJLVOL MET WINTERWIELEN

Een goede voorbereiding van uw auto op de komende winterperiode begint bij de keuze van de juiste banden.

LEES VERDER

Publicatie: 03-10-2017

4 ONMISKENBARE VOORDELEN VAN STOCKWAGENS

Van plan om een nieuwe auto te kopen? Dan kiest u best voor een stockwagen. Die is even nieuw als een fabriekswagen, maar biedt heel wat extra voordelen. Ontdek hier waarom een stockvoertuig het overwegen waard is.

LEES VERDER

Publicatie: 27-09-2017

WAT BETEKENT SUV?

In het begin van de jaren ’70 zag de SUV het daglicht en sindsdien wint dit sportieve automodel steeds meer aan populariteit. Maar waarin onderscheidt het zich precies van andere automodellen?

LEES VERDER

Publicatie: 18-09-2017

LAND ROVER ONTHULT DE DISCOVERY SVX

De Discovery SVX, die deze herfst op het Autosalon van Frankfurt wordt onthuld, voegt extreme terreincapaciteiten toe aan de productdriehoek van Special Vehicle Operations (SVO). De SVX positioneert zich naast de alom geprezen Range Rover Sport SVR en Range Rover SVAutobiography, twee referenties op het gebied van uitmuntende wegprestaties respectievelijk superieure luxe.

LEES VERDER

Publicatie: 21-08-2017

ONTDEK DE RANGE ROVER VELAR: EEN SPORTIEVE SUV-COUPÉ

Net als zijn voorgangers is de nieuwe Range Rover Velar een pionier die de grenzen verlegt voor luxueuze, sportieve SUV-coupés. Vanaf nu is hij ook te bewonderen bij uw dichtsbijzijnde dealer. Kom hier alvast meer te weten over deze nieuwe avant-garde SUV.

LEES VERDER

Publicatie: 02-08-2017

WAAROM DE NIEUWE DISCOVERY SUV HET VERSCHIL MAAKT

De vernieuwde Discovery 2017 heeft een compactere ecologische voetafdruk dan traditionele SUV wagens met 5 zitplaatsen. Ontdek hier wat dit nieuwe SUV model zo uniek maakt.

LEES VERDER

Publicatie: 15-06-2017

EEN ECHTE RANGE ROVER IN COMPACT FORMAAT. MAAK NU KENNIS MET DE LANDMARK EDITION

Het exterieurdesign van de Range Rover Evoque bracht een radicale verandering teweeg in hoe mensen naar SUV's kijken. Met de Landmark Edition is hij nog verder geëvolueerd.

LEES VERDER

Publicatie: 12-06-2017

HET ENGINE MANUFACTURING CENTRE (EMC) VAN JAGUAR LAND ROVER PRODUCEERT ZIJN EERSTE INGENIUM BENZINEMOTOR

Jaguar Land Rover heeft zijn eerste 4 cilinder Ingenium benzinemotor geassembleerd in het Engine Manufacturing Centre te Wolverhamton in het Verenigd Koninkrijk.

LEES VERDER

Publicatie: 10-05-2017

DE SPORTIEVE SUV RANGE ROVER HERRIJST OP HET SALON RÉTROMOBILE 2017

Ter gelegenheid van het Salon Rétromobile 2017 in Parijs heeft Land Rover en Jaguar de nieuwe fase van het Reborn-programma voorgesteld. In dit programma restaureert de autoconstructeur originele Land Rover- en Jaguar modellen in hun oorspronkelijke staat.

LEES VERDER

Publicatie: 22-04-2017

LAND ROVER DEFENDER PRALINES: OM VAN TE SMULLEN!

De Land Rover Defender is om van te smullen. Nu ook letterlijk: de Nederlandse chef-koks Sergio Herman en Jonnie Boer en hun Belgische collega’s Dominique Persoone, David Martin en Gert De Mangeleer maakten elk een eigen versie van de Land Rover Defender – van chocolade. Eet smakelijk!

LEES VERDER

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.