RECENTSTE NIEUWS

Publicatie: 15-02-2019

NIEUWE SUV 2019: RANGE ROVER VELAR

Nog even voordat ook de Range Rover Velar avant-garde wordt! Deze hoogstaande SUV 2019 legt een brede waaier aan geavanceerde technologieën aan de dag met ongeziene rijprestaties als resultaat. Ontdek waarom de Range Rover Velar perfect aansluit bij uw zoektocht naar een nieuwe SUV in 2019.

LEES VERDER

Publicatie: 09-01-2019

AUTOSALON 2019: WELKE AUTO PAST BIJ MIJ?

Met het nieuwe jaar start ook een nieuw autosalon en dat betekent weer volop vergelijken! Bij de Land Rover stand kan u alle modellen van dichtbij bekijken en de allerlaatste nieuwigheden ontdekken. Twijfelt u nog over het SUV model dat het beste bij u past?

LEES VERDER

Publicatie: 19-09-2018

WLTP VS NEDC: DIT VERANDERT ER VANAF SEPTEMBER 2018

NEDC, WLTP, RDE... Het doet waarschijnlijk een belletje rinkelen, maar wat houdt het nu precies allemaal in? Eén ding is zeker: vanaf september 2018 verandert er heel wat. Meer weten? Wij werpen een licht op de veranderingen.

LEES VERDER

Publicatie: 19-09-2018

LAND ROVER BREEKT TWEEWIELRECORD OP HET FESTIVAL OF SPEED IN GOODWOOD

De Land Rover stuntrijder Terry Grant brak het snelheidsrecord op twee wielen op het Festival of Speed in Goodwood.

LEES VERDER

Publicatie: 23-08-2018

OP VAKANTIE MET DE FIETS? 5 MANIEREN OM HEM TE VERVOEREN MET DE WAGEN

Zin om er enkele dagen op uit te trekken met de fiets? Niets zo fijn om al fietsend nieuwe landschappen te ontdekken en op tijd en stond uitblazen op een terrasje. Maar hoe brengt u uw tweewieler het makkelijkst naar uw droombestemming? Ontdek 5 manieren om uw fiets te vervoeren met de auto.

LEES VERDER

Publicatie: 20-08-2018

LAND ROVER VIERT 70 JAAR AVONTUUR OP ALLE TERREIN MET EEN TREKTOCHT NAAR HET 'LAND VAN LAND ROVERS'.

Land Rover tilde de viering van zijn 70ste verjaardag naar nieuwe hoogten door een bezoek te brengen aan een afgelegen plattelandsgemeenschap in West-Bengalen die op een vloot van klassieke modellen vertrouwt om te overleven. Kom meer te weten over de chronologie van 70 jaar Land Rover.

LEES VERDER

Publicatie: 12-07-2018

INTELLIGENTE JAGUAR- EN LAND ROVER MODELLEN TESTEN OP ‘GECONNECTEERDE CORRIDOR’

Jaguar Land Rover test momenteel slimme, geconnecteerde auto’s op de Britse wegen om de komst van zelfrijdende wagens voor te bereiden.

LEES VERDER

Publicatie: 18-06-2018

LAND ROVER REDT LEVENS MET DRIE WOORDEN

Naar aanleiding van zijn 70ste verjaardag stuurde Land Rover een team van deskundige Experience-rijders en vrijwilligers in een vloot Land Rovers naar Mull om unieke what3words-adresplaatjes af te leveren aan 2.000 huizen en bedrijven op het eiland, waarvan er vele in afgelegen gebieden liggen.

LEES VERDER

Publicatie: 12-06-2018

INMOTION VENTURES PLAATST AVONTUUR OP DE KAART

InMotion Ventures, de afdeling risicokapitaal van Jaguar Land Rover, kondigt vandaag aan te zullen investeren in FATMAP, het toonaangevende platform voor professionele bergbeklimmers en liefhebbers van outdooravonturen, met baanbrekende 3D-kaarttechnologie.

LEES VERDER

Publicatie: 24-04-2018

LAND ROVER VIERT 70 JAAR DEFENDER MET REUSACHTIGE SCHETS EN ‘WORLD LAND ROVER DAY’

Hoog in de Franse Alpen, in de dikke sneeuwlaag, is een reusachtig profiel van een Land Rover Defender gemaakt, ter aankondiging van ‘World Land Rover Day’ op 30 april 2018.

LEES VERDER

Publicatie: 06-04-2018

RANGE ROVER VELAR VERKOZEN TOT MOOISTE AUTO TER WERELD

De Range Rover Velar is verkozen tot de mooiste auto ter wereld en wint de prijs World Car Design of the Year tijdens de World Car Awards 2018

LEES VERDER

Publicatie: 27-03-2018

JAGUAR LAND ROVER INVESTEERT IN ZELFRIJDENDE WAGENS

De zelfrijdende auto’s van Jaguar Land Rover komen steeds naderbij in de dagelijkse realiteit. Tijdens een aantal demonstraties konden zelfrijdende testwagens autonoom parkeerplaatsen vinden en inparkeren zonder input van de bestuurder.

LEES VERDER
© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.