UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

ONDERSCHEIDEND DISCOVERY-DNA

BAANBREKENDE INNOVATIE

Het zwevende 11,4" Pivi Pro touchscreen vervaardigd in gebogen zit boordevol infotainmentfuncties1. Discovery Sport is uitgerust voor al uw avonturen.

GEËLEKTRIFICEERDE EFFICIËNTIE

Met een gecertificeerde volledig elektrische actieradius tot wel 61 km†† biedt de Discovery Sport PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) gemak en flexibiliteit. Opladen van 0 tot 80% in ongeveer 30 minuten aan de hand van snelladers op gelijkstroom (DC - Direct Current). 

INSPIRATIE

Het zorgvuldig door onze ontwerpers geselecteerde en vakkundig geconfigureerde aanbod biedt de perfecte balans tussen moeiteloze elegantie en comfort, u hoeft nog slechts een keuze te maken.

KEUZE UIT VERSCHILLENDE UITVOERINGEN

Kies uit drie uitgelezen modellen voor het volgende avontuur met uw gezin.

Parked Discovery Sport during the launch

DISCOVERY SPORT
DYNAMIC HSE

Het summum van ruimte, comfort en durf.

 

Parked Discovery Sport during the launch

DISCOVERY SPORT
DYNAMIC SE

Modern, verfijnd en altijd klaar voor vertrek.

 

Discovery stand outside of glass house

DISCOVERY SPORT
S

 

De Discovery Sport in zijn puurste vorm.

 

ONTDEK DE DISCOVERY SPORT

ONGEËVENAARDE VEELZIJDIGHEID

Waar het volgende avontuur met uw gezin u ook brengt, met de Discovery Sport kunt u de weg naar vrijheid omarmen.

ONDERSCHEIDEND DESIGN

Ga met comfort en vertrouwen op ontdekking in een auto die is ontworpen voor dagelijks gebruik.

INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

Geniet van connectiviteit voor het hele gezin dankzij ons bekroonde Pivi Pro infotainmentsysteem1. Met een elegant zwevend 11,4" touchscreen en Software Over The Air (SOTA)2 om de technologie van uw Discovery Sport continu te verbeteren. 

MOEITELOZE CAPACITEITEN

Uitgerust voor elk terrein met geavanceerde wielophanging en state-of-the-art elektrisch vermogen.

††Bekijk WLTP-waarden

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstof- en energieverbruik, actieradius en CO-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. Actieradiuswaarden worden bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

 

Laadtijden zijn afhankelijk van veel factoren, waaronder, maar niet beperkt tot: leeftijd, staat, temperatuur en laadstatus van de accu, de gebruikte laadplaatsen en de laadduur. 

 

1De geconnecteerde navigatie vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.
2Alleen i.c.m. compatibele smartphones. Afhankelijk van het mobiele netwerk in het land, de signaalsterkte en de account van de klant. Mobiele data of WiFi-verbinding vereist. Software Over The Air afhankelijk van de toestemming van de bestuurder, de netwerkverbinding en de beschikbaarheid in de markt.

 

Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.

 

N.B.: bij het selecteren van een andere uitvoering kan bepaalde standaarduitrusting worden vervangen door andere uitrusting. Uitrusting kan ook verschillen afhankelijk van gekozen motor of transmissie.

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer informatie of configureer uw auto online.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Verbinding met mobiele netwerken kan niet op elke locatie worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.