ONDERSCHEIDEND DISCOVERY-DNA

BAANBREKENDE INNOVATIE

Het zwevende 11,4" Pivi Pro touchscreen vervaardigd in gebogen zit boordevol infotainmentfuncties1. Discovery Sport is uitgerust voor al uw avonturen.

GEËLEKTRIFICEERDE EFFICIËNTIE

Met een gecertificeerde volledig elektrische actieradius tot wel 60 km†† biedt de Discovery Sport PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) gemak en flexibiliteit. Opladen van 0 tot 80% in ongeveer 30 minuten aan de hand van snelladers op gelijkstroom (DC - Direct Current). 

INSPIRATIE

Het zorgvuldig door onze ontwerpers geselecteerde en vakkundig geconfigureerde aanbod biedt de perfecte balans tussen moeiteloze elegantie en comfort, u hoeft nog slechts een keuze te maken.

VIND EEN DISCOVERY SPORT DIE NU BESCHIKBAAR IS

Discovery Sport in front of a glass house

NIEUWE AUTO LOCATOR

Ontdek onze selectie van nieuwe Discovery Sport, direct beschikbaar bij onze dealers.

Discovery Sport Approved

DISCOVERY APPROVED

Ontdek onze selectie van hoogwaardige Discovery Sport occasions op Approved. Elke Approved auto is gecertificeerd, zodat u onder alle omstandigheden gegarandeerd bent van de beste en veiligste rit.

BLIJF ONTDEKKEN

Discovery Sport view of seat

ONGEËVENAARDE VEELZIJDIGHEID

Waar het volgende avontuur met uw gezin u ook brengt, de Discovery Sport biedt u alle vrijheid.

Discovery Sport front grille

ONDERSCHEIDEND DESIGN

Ga met comfort en vertrouwen op ontdekkingsreis in een auto die is ontworpen voor dagelijks gebruik. 

Discovery Sport interior dashboard and infotainment system

INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

Geniet van connectiviteit voor het hele gezin met ons bekroonde Pivi Pro infotainmentsysteem1. Met een elegant zwevend touchscreen van 11,4" en Software Over The Air updates (SOTA)2 om de technologie van uw Discovery Sport continu te verbeteren. 

Discovery Sport towing a caravan

MOEITELOZE CAPACITEITEN

Uitgerust voor elk terrein met geavanceerde wielophanging en state-of-the-art elektrisch vermogen.

††Bekijk WLTP-waarden

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstof- en energieverbruik, actieradius en CO-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. Actieradiuswaarden worden bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

 

Laadtijden zijn afhankelijk van veel factoren, waaronder, maar niet beperkt tot: leeftijd, staat, temperatuur en laadstatus van de accu, de gebruikte laadplaatsen en de laadduur. 

 

1De geconnecteerde navigatie vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.
2Alleen i.c.m. compatibele smartphones. Afhankelijk van het mobiele netwerk in het land, de signaalsterkte en de account van de klant. Mobiele data of WiFi-verbinding vereist. Software Over The Air afhankelijk van de toestemming van de bestuurder, de netwerkverbinding en de beschikbaarheid in de markt.

 

Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.

 

N.B.: bij het selecteren van een andere uitvoering kan bepaalde standaarduitrusting worden vervangen door andere uitrusting. Uitrusting kan ook verschillen afhankelijk van gekozen motor of transmissie.

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer informatie of configureer uw auto online.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Verbinding met mobiele netwerken kan niet op elke locatie worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.