BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

Land Rover Comparison Tool

VERGELIJK ONZE MODELLEN

VOEG MAXIMAAL DRIE MODELLEN TOE OM TE VERGELIJKEN

KIES UW AUTO

KIES UW UITVOERING

KIES UW UITVOERING

KIES UW AANDRIJFLIJN

PRIJZEN EN SPECIFICATIES

SELECTEER MAXIMAAL DRIE AUTO'S OM TE VERGELIJKEN

De hier vermelde waarden zijn NEDC-waarden voortkomend uit de officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-uitstoot- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde opties, velgen en banden. NEDC-cijfers worden gecorreleerd vanuit WLTP-cijfers (nieuwe officiële testcyclus) om de overgang mogelijk te maken. Waarden worden ter informatie opgegeven t.b.v. de taxatie. Juiste belastingtarieven kunnen zo worden bepaald.

WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2uitstoot en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. TEL (Test Energy Low, energietest licht) en TEH (Test Energy High, energietest zwaar) worden getoond als een gemeten bandbreedte onder WLTP-testomstandigheden. TEL geeft de zuinigste cijfers aan (wanneer de auto is uitgerust met de lichtste set opties). TEH geeft de minst zuinige cijfers aan (wanneer de auto is uitgerust met de zwaarste set opties). WLTP-wetgeving schrijft voor dat wanneer er een verschil van minder dan 5 g/km CO2 is tussen TEL en TEH, alleen TEH wordt vermeld.


Vast: bruikbaar koffervolume, gemeten conform de VDA-norm met massieve blokken (200 mm x 50 mm x 100 mm).

Vloeibaar: theoretisch of bruto koffervolume, gemeten door de laadruimte via simulatie te vullen met vloeistof.


Inclusief een bestuurder van 75 kg, alle vloeistoffen en 90% brandstof.

Inclusief alle vloeistoffen en 90% brandstof.


Vermelde gewichten gelden voor auto's in standaarduitvoering. Gemonteerde opties kunnen dit gewicht verhogen.


RANGE ROVER SPORT:

Met 5+2 zetelconfiguratie.

‡‡Niet beschikbaar op HST.

Met 22" Velgen & Standaard Dak.

Met 22" Velgen & Glazen Panoramadak.


RANGE ROVER EVOQUE:

De topsnelheid bedraagt 221 km/u indien de auto is uitgerust met 18" velgen.

Met grote tank. 54 liter met Eco-tank.

‡‡In combinatie met elektromotor.


NIEUWE DISCOVERY:

Indien uitgerust met 21" velgen.

De breedte van de laadruimte bedraagt 1.273 mm wanneer het voertuig uitgerust is met de automatische airco met 4 zones.

De maximale verticale last op het koppelingspunt (kogeldruk) is beperkt tot 100 kg wanneer het voertuig uitgerust is met 20" lichtmetalen velgen met 5 dubbele spaken 'Style 5011' in Gloss Sparkle Silver afwerking.

Maximaal sleepvermogen beperkt tot 2.500 kg wanneer het voertuig uitgerust is met 20" lichtmetalen velgen met 5 dubbele spaken 'Style 5011' in Gloss Sparkle Silver afwerking.


DISCOVERY SPORT:

Als de auto is uitgerust met 18" velgen, bedraagt de topsnelheid 221 km/u.

Als de auto is uitgerust met 18" velgen, bedraagt de topsnelheid 221 km/u. Als de auto is uitgerust met 18" velgen, bedraagt de topsnelheid 231 km/u.

‡‡In combinatie met elektromotor.

I.c.m. zomerbanden is de maximale daklast gereduceerd tot 60 kg (inclusief dakrails en dwarsdragers).

±Waarden zijn gemeten met zitplaatsen in voorste positie en rugleuning in meest verticale stand.


DEFENDER:

De topsnelheid bedraagt 208 km/h indien de auto is uitgerust met 22" velgen.

‡‡In combinatie met elektromotor.

De dynamische daklast staat een gewicht van 118 kg/168 kg (90/110) toe indien uitgerust met offroadbanden en een Expedition-dakimperiaal. De statische daklast staat een gewicht van 300 kg toe.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg een concessiehouder voor meer informatie of configureer uw auto online.