UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

VERZEKERINGSPRODUCTEN

Land Rover Insurance biedt tal van hoogwaardige verzekeringsproducten aan, waaronder een BA en verschillende omniumformules voor u en uw Land Rover. Zo gaat u aan boord van uw Land Rover altijd met een gerust hart de baan op. Spreek uw Land Rover concessiehouder erover aan en behoud zo slechts één aanspreekpunt.

Ontdek hier de verschillende Land Rover Insurance formules en bepalingen.

COMPLETE AUTOVERZEKERING

Een kwalitatieve autoverzekering vinden kan soms tijdrovend en duur zijn. Land Rover Insurance (*) werd exclusief op maat van bestuurders van een Land Rover ontworpen en houdt perfect rekening met de toegevoegde waarde van uw wagen. Onze verzekeringsformules bieden u en uw gezin meer voordelen, meer waarborgen, meer bescherming en meer comfort.

 

(*) Land Rover Insurance is de handelsnaam van Amazon Insurance nv, ingeschreven en handelend als verzekeringsagent met FSMA-nr. 034005 A – City Link, Posthofbrug 14, 2600 Antwerpen, België

Tel.: +32 3 242 92 74 – Fax: +32 3 242 92 79 – landrover.insurance@amazon.be

RPR Antwerpen – BTW BE 0445.910.483 – IBAN: BE37 7330 4618 1528 – BIC: KREDBEBB

Verzekeringsmaatschappij Baloise Belgium nv (codenr. 0096) en Euromex nv (codenr. 0463) voor rechtsbijstand.

OMNIUMFORMULES OP MAAT

Met onze topformule Platinum krijgt u gedurende de eerste 36 maanden een nieuwe Land Rover die identiek is aan uw eigen wagen (zelfs indien de prijs ondertussen is gestegen) en het is pas vanaf de 37ste maand dat een afschrijving van 1% wordt toegepast. Bovendien geniet u van 0% vrijstelling. Onze Formule 24 kent 24 maanden zonder afschrijving en een Engels eigen risico van € 750. De Formule 12 en Formule 0 schrijven 1% per maand af vanaf respectievelijk de 13e of de 1e maand; dit met een vrijstelling van 2% van de verzekerde waarde. Uw Land Rover verdeler zal u een voorstel uitwerken op maat van uw specifieke behoeften.

BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID & BESTUURDER

De wettelijk verplichte BA dekt alle schade die met uw wagen aan derden wordt veroorzaakt. Ze dekt tevens alle lichamelijke letsels van uw passagiers. De bestuurder geniet een dekking indien hij de optionele bestuurdersdekking kiest. Deze verzekering komt tussen bij lichamelijke schade of overlijden van de bestuurder bij een ongeval in fout. Alle gegevens vindt u in de algemene voorwaarden.

RECHTSBIJSTAND

Bij een verzekerd schadegeval verbindt de rechtsbijstandsverzekeraar zich er toe diensten te verlenen en kosten op zich te nemen, om de verzekerde in staat te stellen zijn rechten te doen gelden bij een minnelijke, gerechtelijke, of administratieve regeling.

- In 80% van de gevallen slaagt de rechtsbijstand erin een minnelijke en dus snelle regeling te treffen.

- Dankzij deze bescherming worden uw rechten steeds optimaal verdedigd. U ontvangt een schadeloosstelling voor de gerechtskosten.

- U kiest zelf uw advocaat of expert.

EXCLUSIEVE EXTRA'S

- Uw premie daalt in functie van de veiligheidsopties die aanwezig zijn op uw Land Rover.

- Uw concessiehouder is uw enig aanspreekpunt.

- Bij ongeval bent u er zeker van dat de herstelling wordt uitgevoerd volgens de strikte kwaliteitsstandaarden van de constructeur, met originele onderdelen.

- U hoeft de herstelkosten nooit zelf voor te schieten.

- De administratie wordt tot een minimum beperkt.

- U beschikt over een vervangwagen : max 10 dagen bij schade, max 30 dagen bij diefstal.

- Het off-road rijden wordt gedekt.

- Evenementvergoeding: indien u niet kan deelnemen aan een evenement omwille van een gedekt schadegeval, betalen wij een deel hiervan.

- Land Rover accessoires die na de levering werden geïnstalleerd, worden gratis verzekerd (tot max € 1.250 excl. btw).

- De BIV wordt gratis verzekerd.

- U hoeft geen extra alarm te laten installeren.