Voor algemene vragen en informatie kunt u contact opnemen met de Land Rover klantendienst in onze Belgische hoofdzetel, open van maandag t.e.m. vrijdag van 8u tot 20u:

JAGUAR LAND ROVER BELUX

Generaal Lemanstraat 47

2018 Antwerpen

België

Gratis nummer: 00800 33 86 70 50 (opgelet, uw operator kan u alsnog specifieke kosten aanrekenen)

Betalend nummer: +32 (0)2 400 76 25

E-mail: crcbelux@jaguarlandrover.com

Btw-nummer: BE 0456.612.553

  

Voor pechverhelping neemt u telefonisch contact op met Land Rover Assistance, beschikbaar 24/7:
> Vanuit België: 0800 922 91
> Vanuit het buitenland: +32 (0)3 253 60 44
> Of druk op de linkerknop in de hemelconsole onder de achteruitkijkspiegel

  

Voor technische vragen, informatie i.v.m. homologatie of vragen over het gebruik van uw wagen neemt u steeds contact op met uw Land Rover concessiehouder.

LAND ROVER ASSISTANCE PECHVERHELPING

Elke nieuwe, via een erkende concessiehouder geleverde Land Rover biedt standaard 3 jaar pechverhelping. Bij pech kunt u 24 uur op 24 terecht bij Land Rover Assistance via het gratis nummer 0800 922 91 of het betalend nummer +32 (0)3 253 60 44. Of u kunt in uw Land Rover de linkerknop in de hemelconsole onder de achteruitkijkspiegel induwen om rechtstreeks met de centrale verbonden te worden. Onze technici zullen er alles aan doen om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

 

Ook in het buitenland staat Land Rover Assistance altijd paraat. U geniet een dekking die vergelijkbaar is met de dekking in uw eigen land. Uzelf en uw Land Rover worden gerepatrieerd indien een herstelling ter plekke niet mogelijk is.

VOORDELEN VAN PECHVERHELPING

U kunt rekenen op pechverhelping. De voordelen van het Land Rover Assistance pechverhelpingsprogramma zijn standaard beschikbaar gedurende drie jaar. Een jaarlijkse gratis verlenging is bovendien mogelijk onder voorwaarden. Een door Land Rover opgeleide technicus kan het probleem doorgaans oplossen langs de kant van de weg. Als dat niet het geval is, nemen we uw wagen mee naar de door Land Rover erkende werkplaats en organiseren en betalen we de voortzetting van uw reis. In bepaalde omstandigheden, betalen we zelfs een hotelovernachting.

HERSTELLING VAN ONGEVALSCHADE

Het programma voor de herstelling van ongevalschade geeft u toegang tot ons netwerk van werkplaatsen. De specialisten in deze werkplaatsen werden gecertificeerd nadat ze een doorgedreven opleiding volgden om alle types van schade het hoofd te bieden, van kleine beschadigingen tot grote ongevalschade. We gaan tot het uiterste om te zorgen dat uw Land Rover volgens de hoogste normen wordt hersteld.

WAT U MAG VERWACHTEN

Technici gebruiken diagnose-uitrusting die de mechanische en elektronische systemen van de wagen uitlezen en vervangen defecte onderdelen door originele Land Rover-onderdelen.

WANNEER HET WERK GEDAAN IS

De prijzen op de factuur zijn transparant en uw wagen wordt indien van toepassing hersteld onder garantie. Alle originele onderdelen zijn eveneens gedekt en uw servicefiche wordt bijgewerkt.

ORIGINELE ONDERDELEN

De originele onderdelen van Land Rover werden speciaal voor uw wagen ontwikkeld en bieden tal van voordelen die de levensduur van uw Land Rover zullen verhogen.

CASTROL OLIE

Om aan de jongste specificaties te voldoen en optimale prestaties te verzekeren, beveelt Land Rover enkel olie van het type Castrol EDGE Professional aan voor uw wagen, de meest performante olie ooit van het merk.