CONTACT

INFORMATIE OVER ERKENDE WERKPLAATSEN, PECHVERHELPING EN DE ADRESGEGEVENS VAN JAGUAR LAND ROVER BELUX

ERKENDE WERKPLAATSEN

Onze erkende werkplaatsen hebben een ongeëvenaarde ervaring met alle aspecten van het onderhoud aan uw Land Rover. Dit zijn de enige werkplaatsen die aan de strenge kwaliteits- en servicenormen van Land Rover voldoen. Zij zorgen ervoor dat uw nieuwe voertuig en garantie ten volle beschermd zijn en dat de wagen zijn topprestaties en veiligheidsniveau behoudt.

/
WAT U MAG VERWACHTEN

Technici gebruiken diagnose-uitrusting die de mechanische en elektronische systemen van de wagen uitlezen en vervangen defecte onderdelen door originele Land Rover-onderdelen.

WANNEER HET WERK GEDAAN IS

De prijzen op de factuur zijn transparant en uw wagen wordt indien van toepassing hersteld onder garantie. Alle originele onderdelen zijn eveneens gedekt en uw servicefiche wordt bijgewerkt.

ORIGINELE ONDERDELEN

De originele onderdelen van Land Rover werden speciaal voor uw wagen ontwikkeld en bieden tal van voordelen die de levensduur van uw Land Rover zullen verhogen.

CASTROL OLIE

Om aan de jongste specificaties te voldoen en optimale prestaties te verzekeren, beveelt Land Rover enkel olie van het type Castrol EDGE Professional aan voor uw wagen, de meest performante olie ooit van het merk.

PECHVERHELPING

Nieuwe Land Rovers van erkende verdelers krijgen 3 jaar pechdekking van Land Rover Assistance. Bij pech kunt u 24 uur op 24 terecht bij de gratis helplijn op het nummer 0800 922 91. Onze technici zullen er alles aan doen om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Wat gebeurt er als ik elders in Europa pech krijg? Dan kunt u terecht bij Land Rover Assistance op +32 (0) 3 253 60 44. U krijgt dan een dekking die vergelijkbaar is met de dekking in uw eigen land.

VOORDELEN VAN PECHVERHELPING

U kunt rekenen op pechverhelping. De voordelen van Land Rover Assistance zijn beschikbaar gedurende de hele garantieperiode voor de nieuwe wagen. Een door Land Rover opgeleide technicus kan het probleem doorgaans oplossen langs de kant van de weg. Als dat niet het geval is, nemen we uw wagen mee naar de door Land Rover erkende werkplaats en organiseren en betalen we de voortzetting van uw reis. In bepaalde omstandigheden, betalen we zelfs een hotelovernachting.

EEN CONCESSIEHOUDER ZOEKEN
HERSTELLING VAN ONGEVALSCHADE

Het programma voor de herstelling van ongevalschade geeft u toegang tot ons netwerk van werkplaatsen. De specialisten in deze werkplaatsen werden gecertificeerd nadat ze een doorgedreven opleiding volgden om alle types van schade het hoofd te bieden, van kleine beschadigingen tot grote ongevalschade. We gaan tot het uiterste om te zorgen dat uw Land Rover volgens de hoogste normen wordt hersteld.

EEN CONCESSIEHOUDER ZOEKEN

JAGUAR LAND ROVER BELUX

Voor algemene vragen en informatie kunt u contact opnemen met de Land Rover klantendienst via crcbelux@jaguarlandrover.com

Neem voor technische en product gerelateerde vragen en informatie steeds contact op met uw Land Rover verdeler.

JAGUAR LAND ROVER BELUX
Generaal Lemanstraat 47
2018 Antwerpen
België

Tel. vanuit België: 00 800 44 38 44 38
Tel. vanuit het buitenland: +800 44 38 44 38
Fax: +32 (0)3 241 11 00
E-mail: crcbelux@jaguarlandrover.com

Btw-nummer: BE 0456.612.553

/

Op dit moment bevinden we ons in een tijdelijke overgangsfase van het modeljaar 2018 naar 2019 doorheen ons gamma. Aarzel niet om uw erkend concessiehouder aan te spreken om te weten te komen welke prijzen en gegevens gepubliceerd zijn voor welk model. Hij zal u bijstaan om de voor u meest geschikte oplossing te vinden in functie van uw persoonlijke behoeften. We danken u voor uw begrip.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.