WIELBASIS​

VERSIE / KOETSWERKTYPE

MOTOR & TRANSMISSIE

UITRUSTINGSNIVEAU

BLIJF ONTDEKKEN

A person taking some stuff out from kit box

PERSONALISATIE

Kies uit een reeks opties en accessoires.

Defender head light

LAND ROVER DEFENDER MODELLEN

Bekijk het volledige gamma.

Electric Charger

ELEKTRISCHE PLUG-IN HYBRIDE AANDRIJVING (PHEV)

Krachtig en duurzaam.

**De informatie over de geschatte leveringstermijnen of de beschikbaarheid van bepaalde modellen en uitrustingen is ons beste advies op het moment van publicatie in de huidige configurator en is onderhevig aan mogelijke wijzigingen. Contacteer uw concessiehouder voor de meest recente informatie.

De hier vermelde waarden zijn NEDC-waarden voortkomend uit de officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig geladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstof- en energieverbruik, actieradius en CO₂-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. NEDC-cijfers worden gecorreleerd vanuit WLTP-cijfers (nieuwe officiële testcyclus) om de overgang mogelijk te maken. Waarden worden ter informatie opgegeven t.b.v. de taxatie. Juiste belastingtarieven kunnen zo worden bepaald.

 

††Klik hier om de Defender WLTP-waarden te bekijken.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstof- en energieverbruik, actieradius en CO2-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. Actieradiuswaarden worden bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

 

De topsnelheid bedraagt 208 km/h indien de auto is uitgerust met 22" velgen.

De topsnelheid bedraagt 191 km/h indien de auto is uitgerust met 20" velgen.
‡‡In combinatie met elektromotor.
Inclusief een bestuurder van 75 kg, alle vloeistoffen en 90% brandstof.
Inclusief alle vloeistoffen en 90% brandstof.
De dynamische daklast staat een gewicht van 118 kg/168 kg (90/110 en 130) toe indien uitgerust met offroadbanden en een Expedition dakimperiaal. De statische daklast staat een gewicht van 300 kg toe.

Vast: bruikbaar koffervolume, gemeten conform de VDA-norm met massieve blokken (200 mm x 50 mm x 100 mm). 
Vloeibaar: theoretisch of bruto koffervolume, gemeten door de laadruimte via simulatie te vullen met vloeistof. 

▼ Defender V8 modellen is geen dynamische daklast toegestaan. De statische daklast staat een gewicht van 300 kg toe.

 

Vermelde gewichten gelden voor auto's in standaarduitvoering. Gemonteerde opties kunnen dit gewicht verhogen.
Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer informatie of configureer uw auto online.