DE SV-COLLECTIE

Ontdek de nieuwste creaties van onze Special Vehicle Operations afdeling

Closeup of 'Commissioned for' tag

NIEUWE RANGE ROVER DOOR SV BESPOKE

Wij maken hem speciaal, u maakt hem uniek.

New Range Rover SV

NIEUWE RANGE ROVER SV

Een sublieme interpretatie van Range Rover luxe en verfijning.

Side view of Range Rover SV

NIEUWE RANGE ROVER SPORT SV

Vooraanstaande innovatie gecombineerd met technologische primeurs in een SUV. 'Betere prestaties' is een understatement.

EEN GEVOEL ALS GEEN ANDER

Al meer dan 70 jaar verlegt Land Rover de grenzen van wat mogelijk is. Bij Special Vehicle Operations verleggen we de grenzen nog verder. Hier versterken we onze uitmuntende techniek en het iconische vakmanschap om de meest unieke uitdrukkingen van Land Rover luxe en prestaties te creëren.

HET BESTE NOG EXCLUSIEVER MAKEN

Nooit genoegen nemen, altijd zoeken. Onze designexperts, technische visionairs en ervaren ambachtslieden worden allemaal gedreven door een verlangen naar het briljante. Experimenteren, samenwerken, concurreren, maar nooit genoegen nemen. Wij vragen ons af: "Wat als we het beste van onszelf nog verfijnder, dynamischer en nog meer op u afgestemd kunnen maken?’

DE BESTE AFWERKINGEN EN MATERIALEN

Zorgvuldige details, met obsessie voor perfectie. Het gebruik van prachtige materialen, kleuren en afwerkingen is een belangrijke onderscheidende factor voor SV. Neem de keramische interieur- en exterieurdetails van de nieuwe Range Rover SV. Het symboliseert onze uitdrukking van moderne luxe en is een puur maar sterk materiaal, met een gladde, koele en tastbare afwerking – normaal gesproken te vinden in de wereld van luxehorloges en -sieraden.

EEN UNIEKE VERBINDING CREËREN TUSSEN BESTUURDER EN MACHINE

Het Special Vehicle Operations Technical Center is een speciaal gebouwd centrum van uitmuntendheid van 20.000 vierkante meter. Dit state-of-the-art centrum creëert speciale auto's met ongeëvenaarde opties en luxe, in vier kernzones: VIP Commissioning Suite, Manufacturing Facility, Paint Facility en een F1-achtige Technical Suite.