SPECIAL VEHICLE OPERATIONS LUXE, PRESTATIES EN TERREINCAPACITEITEN OP EEN NOG HOGER NIVEAU OM UNIEKE LAND ROVERS TE CREËREN.

VOOR MEER INFORMATIE OVER DE WAGENS VAN SPECIAL VEHICLE OPERATIONS KUNT U ONS TELEFONISCH BEREIKEN OP HET NUMMER +44 (0) 203 601 1544.

RANGE ROVER SPORT SVR

Het nieuwste model binnen het gamma bouwt voort op de capaciteiten van de Range Rover Sport en is een nog completere en onweerstaanbaardere ultrasportieve SUV. Iets wat de vormgeving meteen al aangeeft, met een gespierd, breedgeschouderd postuur dat perfect aansluit bij de sterkere prestaties en wendbaarheid.

RANGE ROVER SPORT SVR

Met het volledig aluminium zelfdragende koetswerk van Land Rover als technische basis heeft de SVR een stevige en stijve structuur. Het lichte gewicht van de architectuur creëert meteen ook de solide fundamenten voor sterke prestaties. De SVR is zelfverzekerd en uitgebalanceerd. Rijden is wat hij wil.

/

RANGE ROVER SENTINEL

De eerste gepantserde luxewagen die volledig werd ontwikkeld door SVO, is ontworpen om de hoogste bescherming te combineren met het hart van een Range Rover.

GRENZELOOS CAPABEL

De Range Rover Sentinel voelt zich overal thuis, zowel op de snelweg als op de meest uitdagende terreinen. Het aangepaste Dynamic Stability Control System zorgt samen met de verbeterde luchtvering en schokdempers voor intuïtief en responsief rijgedrag. Rij precies en vol vertrouwen dankzij het full-time intelligent 4ED.

/

UNIEKE WAGENS

NOG STERKERE PRESTATIES

De nog sterkere prestaties zijn het resultaat van een nieuwe afstelling van de motor en de motorsturing waardoor de maximale voedingsdruk van de compressor kon worden verhoogd.

DYNAMISCH RIJGEDRAG

Gespecialiseerde ingenieurs hebben het chassis een afstelling gegeven die de wagen nog wendbaarder maakt, aangevuld met een onafhankelijke ophanging.

INTERIEURS

De stijlvolle interieurruimte werd vormgegeven rond de bestuurder. Met vier kleurschema's personaliseert u de ruimte volgens uw eigen smaak.

GEPANTSERDE WAGENS

Uitzonderlijke bescherming, verfijning en capaciteiten. Dat vindt u terug in elk van de gepantserde wagens die gebouwd worden door Special Vehicles Operations.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.