Opwindende prestaties, uitzonderlijke luxe en de meest geavanceerde technologie. Special Vehicle Operations demonstreert het allerbeste van Land Rover met een reeks exclusieve halo-modellen met SV-badge en uniek ontworpen projecten.​

Als maatstaf op het gebied van personalisering van auto’s is Special Vehicle Operations ook de thuisbasis van een reeks personaliseringsdiensten, waaronder het SV Bespoke- en SV Premium-assortiment voor ultieme op maat gemaakte afwerkingen voor auto's en handgemaakte details.

DE RECENTSTE RANGE ROVER SV MODELLEN

NIEUWE RANGE ROVER SV

Uw eigen voortreffelijke interpretatie van de luxe en personalisering van Land Rover.

NIEUWE RANGE ROVER GETEKEND SV BESPOKE

Creëer uw eigen voortreffelijke interpretatie van de luxe en personalisering van Land Rover.

DE RECENTSTE RANGE ROVER SPORT SVR MODELLEN

NIEUWE RANGE ROVER SPORT SVR ULTIMATE EDITION

Maak kennis met de ultieme expressie van onze luxueuze performance-SUV.

RANGE ROVER SPORT SVR CARBON EDITION

Ontworpen om een grootse indruk te maken. Het Carbon Fibre-thema komt tot uitdrukking in vrijwel elk aspect van het dynamische exterieur en interieur van de auto. Karakteristiek, discreet en prachtig vormgegeven.

RANGE ROVER SPORT SVR

Pure sportprestaties. Word eigenaar van de snelste Land Rover ooit.

ONZE FACILITEITEN

SV TECHNICAL CENTRE

SV's state-of-the-art productiecentrum, inclusief specifieke lakstraat, is de plek waar exclusieve modellen, limited editions en personalisering op maat tot leven komen en waar high performance uitvoeringen en ultra luxueuze producten veelal met de hand worden gebouwd.

PREMIUM KLEURENPALET

De eigen lakstraat van het Technical Centre breidt het aantal mogelijke lakkleuren verder uit en maakt gebruik van de nieuwste technologie om een ongeëvenaard afwerkingsniveau te realiseren.

SV BESPOKE

De exclusieve personaliseringsboutique in het Technical Centre biedt klanten een enorme hoeveelheid personaliseringsopties voor hun auto, met uitgebreide selectiemogelijkheden voor onder meer interieurafwerking, lederen bekleding en exterieurkleuren.

ONZE GESPECIALISEERDE ‘SV’-CENTRA (SPECIAL VEHICLES)

Onze gespecialiseerde SV-centra zijn een niet te missen bestemming voor iedereen die onze unieke voertuigen van dichtbij wil ervaren en met ons team van SV-experts wil praten.

DEMONSTRATIEVOERTUIGEN

U wenst een Land Rover ‘Special Vehicle’ te testen? Onze gespecialiseerde SV-centra bieden rechtstreeks toegang tot de meesterwerken die onze Land Rover ‘Special Vehicles’ zijn.

EXPERTISE VAN HOOG NIVEAU

Dankzij hun weergaloze productkennis vormen onze SV-verkoopspecialisten de perfecte partners om u te helpen bij het vormgeven van uw ultieme Land Rover.

SPECIAAL OPGELEIDE TECHNICI

SV-voertuigen zijn per definitie extra speciaal en vereisen daarom specifieke aandacht van spécialisten. Daarom werken onze gespecialiseerde SV-centra alleen maar met de hoogst gekwalificeerde Land Rover-technici in dienst. Deze krijgen een hoogwaardige opleiding om ervoor te zorgen dat uw voertuig steeds de best mogelijke zorg krijgt.

SV OP INSTAGRAM

Volg @LandRoverSV voor de nieuwste foto's, video's en verhalen over 's werelds meest unieke Land Rover auto's.

SV OP INSTAGRAM

Volg @LandRoverSV voor de nieuwste foto's, video's en verhalen over 's werelds meest unieke Land Rover auto's.