BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

Het gepassioneerde team van Special Vehicle Operations verlegt de grenzen van prestaties, luxe en capaciteiten om te voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende Land Rover klanten.

MICHAEL VAN DER SANDE

ONS DNA

 • SVAutobiography – ONGEËVENAARDE LUXE

  Het luxueuze ontwerp, de hoogwaardige afwerking en het ongeëvenaarde comfort van de SVAutobiography creëren een unieke rijbeleving.

 • SVR

  SVR - SENSATIONELE SPORTPRESTATIES

  SVR biedt het summum van prestaties en tilt onze modellen naar nieuwe niveaus van vermogen, handling en snelheid.

SV-UITVOERINGEN

 • Range Rover SVAutobiography

  RANGE ROVER SVAutobiography

  Onze meest luxueuze, krachtige en verfijnde Range Rover ooit.

 • RANGE ROVER SVAutobiography DYNAMIC

  RANGE ROVER SVAutobiography DYNAMIC

  Ontworpen voor luxe en prestaties.

 • Range Rover Sport SVR

  RANGE ROVER SPORT SVR

  De snelste Land Rover ooit.

 • Te bevestigen

  RANGE ROVER VELAR
  SVAutobiography DYNAMIC EDITION

  Uitzonderlijke prestaties. Superieur raffinement. Subtiel design.

RANGE ROVER SENTINEL

DOOR EN DOOR VEILIG

De hoogste niveaus van bescherming, raffinement en capaciteiten zijn kenbare elementen van onze luxe gepantserde auto, gebouwd door Special Vehicle Operations.

/

ONZE FACILITEITEN

ONZE GESPECIALISEERDE ‘SV’-CENTRA (SPECIAL VEHICLES)

Onze gespecialiseerde SV-centra zijn een niet te missen bestemming voor iedereen die onze unieke voertuigen van dichtbij wil ervaren en met ons team van SV-experts wil praten.

 • DEMONSTRATIEVOERTUIGEN

  U wenst een Land Rover ‘Special Vehicle’ te testen? Onze gespecialiseerde SV-centra bieden rechtstreeks toegang tot de meesterwerken die onze Land Rover ‘Special Vehicles’ zijn.

 • EXPERTISE VAN HOOG NIVEAU

  Dankzij hun weergaloze productkennis vormen onze SV-verkoopspecialisten de perfecte partners om u te helpen bij het vormgeven van uw ultieme Land Rover.

 • SPECIAAL OPGELEIDE TECHNICI

  SV-voertuigen zijn per definitie extra speciaal en vereisen daarom specifieke aandacht van spécialisten. Daarom werken onze gespecialiseerde SV-centra alleen maar met de hoogst gekwalificeerde Land Rover-technici in dienst. Deze krijgen een hoogwaardige opleiding om ervoor te zorgen dat uw voertuig steeds de best mogelijke zorg krijgt.

SPECIALE PROJECTEN

RANGE ROVER HOLLAND & HOLLAND

Holland & Holland klanten hebben nu de mogelijkheid om een auto te creëren met exclusieve Holland & Holland details. Dit is beschikbaar voor verschillende modellen, waaronder de Range Rover SVAutobiography Dynamic en Range Rover Sport SVR.

Ons Bespoke-team kan een programma aanvullende opties aanbevelen.

MOBILE MALARIA PROJECT

Het Mobile Malaria Project, winnaar van de Land Rover Onderzoeksbeurs in samenwerking met de Royal Geographical Society (with IBG), is onderweg naar het Afrika ten zuiden van de Sahara voor een unieke reis van acht weken door Namibië, Zambia, Tanzania en Kenia.

Het team rijdt in een aangepaste Land Rover Discovery die is ontworpen en ontwikkeld door Special Vehicle Operations. De auto heeft een mobiel laboratorium voor genetische sequencing om de uitdagingen te onderzoeken van zij die aan de frontlinie van malariabestrijding in Afrika staan, waar 90% van de wereldwijde malariagevallen zich voordoet.

Daarnaast doorkruist ook een Belgisch team reeds jarenlang het Afrikaanse continent om de malariaziekte preventief te bestrijden. Dat het team ook in dit geval voor Land Rover koos om zijn missie te volbrengen, zal niemand verrassen.

PROJECT HERO

Land Rover Discovery, met baanbrekende dronetechnologie, gecreëerd om het Rode Kruis te helpen levens te redden.

/