UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

SPONSORING EN PARTNERS

DE INVICTUS GAMES

Een combinatie van innerlijke en lichamelijke kracht vormt de drijfveer voor de deelnemers aan de Invictus Games, op hun weg naar revalidatie. Permanent inspirerend door hun vermogen om ongelooflijke tegenspoed te overwinnen, herinneren de Invictus-deelnemers ons er telkens aan wat er bereikt kan worden als wij onszelf willen overtreffen door ‘above and beyond’ te gaan.

PAARDENSPORT

Land Rover sponsort al meer dan 30 jaar paardensportevenementen, waarbij de gezamenlijke waarden de basis vormden voor deze betrokkenheid. Door te proberen ‘above and beyond’ te gaan, streven deze sporters naar niets minder dan excellentie.

HUMANITAIRE HULP EN MILIEUBESCHERMING

Land Rover is trots om sponsor te zijn van een aantal organisaties die zich inzetten om mensen en het milieu op innovatieve manieren te helpen. Deze organisaties dragen bij met levensreddend milieubeschermingswerk en tot baanbrekende onderzoeksexpedities, en worden gekozen vanwege hun inspanningen in het creëren van verandering, wat nog jarenlang positieve gevolgen zal hebben voor mensen en de planeet.

AVONTUUR

Land Rover's partners in avontuur hebben een aangeboren verlangen om grensverleggend te onderzoeken. Met het vermogen van onze auto's en hun passie voor avontuur, helpen wij hen om het maximale te bereiken.

ZEILEN

Zeilen is van nature zwaar en onvoorspelbaar. Om mee te doen aan wedstrijden op het hoogste niveau is niet alleen continue kracht en vaardigheid vereist, maar ook ultramoderne technologie speelt een belangrijke rol. Land Rover's betrokkenheid bij het zeilen is gebaseerd op de mogelijkheid om in deze veeleisende omgeving het potentieel van geavanceerde technologieën te verkennen, zodat uiteindelijk ook onze klanten hiervan kunnen profiteren.