TROTSE SPONSOR

LAND ROVER BAR

De zeilsport evolueert voortdurend en daagt uitzonderlijke sporters uit om steeds veranderende en extreme omstandigheden met intelligentie en moed tegemoet te treden. Land Rover blijft deze opwindende sport ondersteunen en werkt nauw samen met Ben Ainslie Racing om een serieuze uitdager voor de America's Cup te ontwikkelen.

ZEILEN

De zeilsport evolueert constant. Ze daagt buitengewone mensen uit om met veel intelligentie en moed het hoofd te bieden aan continu veranderende en extreme omstandigheden. Land Rover biedt al sinds 1988 zijn steun aan deze opwindende sport en sponsort vandaag naast de Extreme Sailing Series™ ook het Red Bull Extreme Sailing Team.

EXTREME SAILING

De Extreme Sailing Series™ is een fel bevochten kampioenschap met veel spektakel en betekende voor Land Rover in 2013 de eerste stap terug naar de zeilsport als Series Main Partner. Een ideale match voor Land Rover, zoals Mark Cameron, Global Experiential Director, al aangeeft: “De wagens die we maken, zijn zo ‘normaal’ als je een supersnelle catamaran een ‘normale’ boot kunt noemen.”

RED BULL EXTREME SAILING TEAM

Het Red Bull Extreme Sailing Team, dat met ultrageavanceerde catamarans deelneemt aan races in de prachtigste locaties over de hele wereld, wordt aangevoerd door Roman Hagara, winnaar van twee olympische gouden medailles. Als Official Vehicle Partner levert Land Rover verschillende wagens voor het vervoer van het team en hun uitrusting op weg naar de titel in de Extreme Sailing Series™.

/

Rugby World Cup 2019

In 2019 strijden de beste spelers van de wereld om de ultieme rugby-prijs tijdens de Rugby World Cup in Japan. Maar bij Land Rover geloven wij dat het hart en de ziel van de echte rugbysport wordt gevormd door de fanatieke inzet van amateurspelers op velden overal ter wereld. Daarom is ons motto #WeDealInReal.

/

PAARDENSPORT

Om uit te blinken in de paardensport zijn vaardigheid, moed, kracht, en goede samenwerkingen nodig. Land Rover steunt al tientallen jaren de befaamdste wedstrijden en ruiters ter wereld. Een van de evenementen die we steunen, zijn de Alltech FEI World Equestrian Games 2014, met acht disciplines, en de British Polo Day series, waar we wereldwijd de aandacht vestigen op Britse luxe en het Britse erfgoed.

/

EEN GEDEELDE PASSIE VOOR AVONTUUR

EEN GEDEELDE PASSIE VOOR AVONTUUR

VIRGIN GALACTIC

Deze maand vindt er een opwindende historische gebeurtenis plaats voor het partnerschap tussen Virgin Galactic en Land Rover. Kijk hoe de Range Rover Autobiography het nieuwe ruimteschip van Virgin Galactic naar buiten trekt op de Mojave Air And Space Port.

/

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.