TROTSE SPONSOR

Rugby World Cup 2019

In 2019 strijden de beste spelers van de wereld om de ultieme rugby-prijs tijdens de Rugby World Cup in Japan. Maar bij Land Rover geloven wij dat het hart en de ziel van de echte rugbysport wordt gevormd door de fanatieke inzet van amateurspelers op velden overal ter wereld. Daarom is ons motto #WeDealInReal.

/

PAARDENSPORT

Om uit te blinken in de paardensport zijn vaardigheid, moed, kracht, en goede samenwerkingen nodig. Land Rover steunt al tientallen jaren de befaamdste wedstrijden en ruiters ter wereld. Een van de evenementen die we steunen, zijn de Alltech FEI World Equestrian Games 2014, met acht disciplines, en de British Polo Day series, waar we wereldwijd de aandacht vestigen op Britse luxe en het Britse erfgoed.

/

EEN GEDEELDE PASSIE VOOR AVONTUUR

EEN GEDEELDE PASSIE VOOR AVONTUUR

VIRGIN GALACTIC

Deze maand vindt er een opwindende historische gebeurtenis plaats voor het partnerschap tussen Virgin Galactic en Land Rover. Kijk hoe de Range Rover Autobiography het nieuwe ruimteschip van Virgin Galactic naar buiten trekt op de Mojave Air And Space Port.

/
Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.