LAND ROVER GESCHENKEN, KLEDING EN ACCESSOIRES GEÏNSPIREERD OP DE LEGENDARISCHE RIJBELEVING IN ONZE WAGENS

Wij houden net zoveel van avonturen als u en daarom maken wij kleding en accessoires die perfect geschikt zijn voor buiten. Stevig, comfortabel en vol slimme functies.

ONLINE BROCHURE

Gemaakt om bij elke levensstijl te passen. Ontdek het volledige Land Rover assortiment kleding, geschenken en accessoires voor het hele gezin. Zo bent u klaar voor elk avontuur.

/

Op dit moment bevinden we ons in een tijdelijke overgangsfase van het modeljaar 2018 naar 2019 doorheen ons gamma. Aarzel niet om uw erkend concessiehouder aan te spreken om te weten te komen welke prijzen en gegevens gepubliceerd zijn voor welk model. Hij zal u bijstaan om de voor u meest geschikte oplossing te vinden in functie van uw persoonlijke behoeften. We danken u voor uw begrip.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.