BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

  • LIFESTYLE COLLECTION

    Ongeacht of u nu de stad of de wildernis gaat verkennen: met de Lifestyle Collection 2020 bent u optimaal voorbereid voor elk avontuur. De veelzijdig bruikbare kleding draagt de onmiskenbare signatuur van Land Rover.

  • HERITAGE COLLECTION

    70 Jaar Land Rover bewijst dat echte prestaties door de generaties heen steeds meer diepgang krijgen. De Heritage Collection 2020 werd geïnspireerd door dit duurzame karakter en de lange levensduur.

  • ABOVE & BEYOND COLLECTION

    Robuust design? Alles goed en wel, maar robuuste materialen zijn nóg beter. Precies datgene is niet alleen een kenmerk van de New Defender, maar ook van de nieuwe Above & Beyond Collection 2020 van Land Rover en Musto. Gemaakt om de zwaarste omstandigheden te trotseren.