Sergio Herman en Anton Corbijn samen

Als Defender-rijder weet u als geen ander: deze wagen is in staat tot grootse dingen. Dat laten we u graag zelf beleven tijdens onze exclusieve Defender Experience Day op zaterdag 4 mei 2024 of op zondag 5 mei 2024. Trek eropuit met uw eigen wagen voor een on- en offroad-trip die uw verwachtingen zal overtreffen. Een roadbook wijst u en uw co-piloot de weg langs de mooiste wegen van Henegouwen, en dit onder de leiding van ervaren Land Rover Experience instructeurs. Geniet van een uitgebreid ontbijt en lekkere lunch in het Your Nature eco resort, proef prijswinnende wijnen op het Chant d’Eole wijndomein en laat u ’s avonds verwennen met een verfijnde barbecue. Kortom, een niet te missen ervaring.

Beleef een unieke Defender Experience

Deze experience is exclusief voor u en een select gezelschap andere Defender-rijders. Ze wordt u aangeboden tegen € 695 btwi per deelnemende wagen (incl. piloot & co-piloot).

Programma:

8u: ontvangst en ontbijt
9u: briefing
9u30: start road trip
12u30: lunch in Your Nature
14u: vervolg road trip
18u: aankomst in Chant d’Eole en wijnproeverij
19u: barbecue
22u: einde van de activiteiten

Zin om deel te nemen aan deze unieke Defender Experience Day? Schrijf u snel in want de plaatsen zijn beperkt. Uw retailer geeft u graag meer informatie.