UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

EXTERIEURDESIGN

Een onmiddellijk herkenbaar silhouet, versterkt door een optimaal uitgevoerde vormgeving. De Defender 130 combineert vorm met functie om een indrukwekkende uitstraling te bereiken.

IMPOSANTE UITSTRALING

Met zijn indrukwekkende lengte van 5.358 mm van neus tot reservewiel is het onmogelijk om deze auto over het hoofd te zien. Door het uitgebreide ontwerp weet hij alle blikken op zich te richten, zowel offroad als op de weg. De Defender 130 biedt de ultieme combinatie van ruimte en capaciteit.

RUIMTELIJK GEVOEL

Dankzij het glazen panoramadak met schuif-/kanteldeel vooraan baden de eerste twee rijen zitplaatsen in natuurlijk licht, terwijl een extra glazen dak, uniek voor de Defender 130, ervoor zorgt dat passagiers op de derde rij kunnen genieten van deze zelfde authentieke Defender-beleving.

PREMIUM ACCENTEN

Van zijn vastberaden houding tot zijn minimalistische, verfijnde oppervlakken, alles aan de Defender 130 straalt subtiele zelfverzekerdheid uit. De afdekking van het reservewiel in carrosseriekleur draagt bij aan het coherente en doelgerichte design.

INTERIEURDESIGN

Dankzij de derde rij volwaardige zitplaatsen biedt de Defender 130 de beste ruimte in zijn klasse voor tot wel acht passagiers. Binnenin geven de unieke details het design nog meer uitstraling.

DESIGNKENMERKEN

Het interieur van de Defender 130 is ongelooflijk ruim en ontworpen om een praktisch maar toch hoogwaardig interieur te creëren, met extra designelementen zoals details in Noble Chrome en een houten fineer.

11,4” TOUCHSCREEN

Uitgerust met een 11,4" touchscreen. Het grote scherm en de verhoogde helderheid van de gebogen, glazen displayinterface laten u meer van de route zien tijdens het navigeren.

LUXUEUZE LEDERSOORTEN

Beschikbaar met diverse opties, waaronder geperforeerd Windsor leder in Vintage Tan en Light Oyster, dat het interieur van uw Defender 130 een nieuwe dimensie geeft.

COMFORT & GEBRUIKSGEMAK

Waar u ook reist en met wie u ook reist, het avontuur wacht op u.

STANDAARDUITRUSTING

De Defender 130 wordt standaard geleverd met een groot aantal interieurkenmerken die uw reis nog aangenamer maken, zoals het 11,4" touchscreen, een middenconsole, interieurtapijten en een luxueuze bagageruimte met vloerbekleding in tapijt.

AIRCO MET 4 ZONES

De klimaatregeling met drie zones biedt verwarming en koeling voor drie zones (voorin links en rechts en tweede zitrij), terwijl de airco met vier zones onafhankelijke bedieningselementen biedt voor elk van de drie zetelrijen (voorin links en rechts, tweede zitrij en derde zitrij).

PRAKTISCHE BAGAGERUIMTE

Zelfs als er drie zetelrijen in gebruik zijn, heeft de Defender 130 nog genoeg ruimte voor uw bagage. Door de derde rij neer te klappen ontstaat een indrukwekkende laadruimte van 1.232 liter* waarin u die extra spullen eenvoudig kwijt kunt.

OPTIEPACKS

Personaliseer uw Defender nog meer met ons assortiment exterieurpacks.

ACCESSOIREPACKS

Onbeperkte mogelijkheden. Kies een van de vier onderstaande packs om meer uit uw leven te halen.

EXPLORER PACK

Baan uw eigen weg op elk terrein. Met het Explorer Pack is uw Defender uitgerust om met conventies te breken en de meest onherbergzame landschappen te verkennen.

ADVENTURE PACK

Verleg de grenzen van uw passie. Met het Adventure Pack is uw Defender uitgerust om de natuur in te gaan, ver van de gebaande paden.

COUNTRY PACK

Een modderbad is geen probleem. Met het Country Pack is uw Defender berekend op alle elementen en wordt elke reis echt onvergetelijk.

URBAN PACK

Overwin de betonnen jungle. Met het Urban Pack valt de Defender op in de buitenwijken dankzij spraakmakend design, zelfverzekerde uitstraling en controle.

HELP ME OM EEN KEUZE TE MAKEN

Beantwoord drie korte vragen om uw perfecte Defender en accessoirepack te vinden.

HELP ME OM EEN KEUZE TE MAKEN

Beantwoord drie korte vragen om uw perfecte Defender en accessoirepack te vinden.

BLIJF ONTDEKKEN

LAND ROVER DEFENDER MODELLEN

Bekijk het volledige gamma.

SPECIFICATIES

Bekijk de feiten en cijfers.

FOTOGALERIJ

Buitengewone aandacht voor detail vormt altijd het fundament voor de creatie van onze auto's.

*Vloeibaar: theoretisch of bruto koffervolume, gemeten door de laadruimte via simulatie te vullen met vloeistof.