UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

EXTERIEURPACKS

Personaliseer uw Defender nog meer met ons assortiment exterieurpacks.

BRIGHT PACK

Voeg een vleugje Noble Chrome toe aan uw Defender met beschermplaten voor- en achteraan en met een radiatorrooster en logo in Ceres Silver afwerking.

EXTENDED BRIGHT PACK

De beschermplaten in Noble Chrome afwerking voor- en achteraan worden omlijst door in Ceres Silver gelakte wielkasten en dorpelbekleding, wat het ontwerp van de Defender transformeert.

BLACK PACK

Een opvallende afwerking van het exterieur van de Defender, met Gloss Black details op het woordmerk op de motorkap en de kofferdeur, het radiatorrooser en de traanplaten in de motorkap.

EXTENDED BLACK PACK

Maak de look compleet met het Extended Black Pack en voeg nog meer Gloss Black details toe met beschermplaten voor- en achteraan.

Defender Parked Over sand dust road
Defender Parked Over sand dust road
Defender Parked Over sand dust road
Autoplay Start
Autoplay Stop

EXTERIEUROPTIES

Maak van de Defender uw Defender.


12 GEÏNSPIREERDE KEUZES

12 beschikbare lakkleuren*, waaronder Pangea Green en Gondwana Stone, die zijn geïnspireerd door oude supercontinenten. Andere beschikbare kleuren zijn Sedona Red, Lantau Bronze, Fuji White, Hakuba Silver, Eiger Grey, Santorini Black, Tasman Blue, Yulong White, Silicon Silver en Carpathian Grey.

 

*Niet alle opties worden getoond. Afhankelijk van het model / de uitvoering.

KIES UW DAK

Maak uw avonturen nog mooier. U kunt kiezen uit een standaard dak, een stoffen vouwdak of een glazen panoramadak met schuif-/kanteldeel vooraan.

WIELEN / VELGEN

U kunt kiezen uit 15 velgopties en vier maten: 18", 19", 20" en 22". Inclusief de uiterst robuuste 18" stalen velg in Gloss White afwerking.

ACCESSOIREPACKS

Onbeperkte mogelijkheden. Haal meer uit uw wereld.

VEILIGHEID EN RIJHULPMIDDELEN

Onze talrijke assistentiefuncties voor het rijden en parkeren zijn ontwikkeld om ervoor te zorgen dat elke rit even veilig als plezierig is.

PERSONALISERING

Haal meer uit uw wereld. U kunt de Defender volledig aanpassen aan uw lifestyle.

EXTERIEUR

Voeg een nieuwe dimensie toe aan de capaciteiten, duurzaamheid en visuele aantrekkingskracht van uw Defender. Tot de accessoires voor het exterieur behoren vaste treeplanken en een motorkap in 'Matte Black' afwerking.

TRANSPORT

De dynamische draagkracht van de Defender gaat tot 168 kg*, met een statische belasting tot 300 kg* - perfect voor een Expedition dakimperiaal, een uitklapbare dakladder of een fietsendrager, zodat u erop uit kunt trekken en kunt genieten van het buitenleven, alleen of met vrienden.

TREKKEN

Maak optimaal gebruik van het sleepvermogen van de Defender tot 3.500 kg met de elektrisch uitklapbare trekhaak, die speciaal voor uw auto is ontworpen.

PET PACKS

Maak een keuze uit onze verschillende accessoirepacks voor huisdieren om uw huisdier veilig en comfortabel mee te nemen op elke reis, en tegelijkertijd het interieur van uw auto te beschermen.

Range Rover Defender Ladder Accessory
Range Rover Defender 90 in woods
Range Rover 110 in woods
Defender Pet Accessories features
Autoplay Start
Autoplay Stop

LIFESTYLE COLLECTION

In onze Above & Beyond collectie vindt u onder meer technisch hoogwaardige kledij en uitrusting. Elk item straalt met trots het karakter van de Defender uit.

LIFESTYLE COLLECTION

In onze Above & Beyond collectie vindt u onder meer technisch hoogwaardige kledij en uitrusting. Elk item straalt met trots het karakter van de Defender uit.

BLIJF ONTDEKKEN

LAND ROVER DEFENDER MODELLEN

Bekijk het volledige gamma.

SPECIFICATIES

Bekijk de feiten en cijfers.

ACCESSOIREPACKS

Kies uit vier packs.

FOTOGALERIJ

Buitengewone aandacht voor detail vormt altijd het fundament voor de creatie van onze auto's.

**Indien uitgerust op 110 en 130 met offroad-banden. Niet beschikbaar op Defender V8 uitvoeringen. Voor Defender V8 uitvoeringen is geen dynamische daklast toegestaan.

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen per voertuigspecificatie verschillen (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw plaatselijke concessiehouder voor meer informatie of configureer uw Land Rover online.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.