BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

KOETSWERKKLEUREN

ZEVEN GEÏNSPIREERDE KEUZES

Zeven beschikbare lakkleuren, waaronder Pangea Green en Gondwana Stone, die zijn geïnspireerd door oude supercontinenten. Andere beschikbare kleuren zijn Fuji White, Indus Silver, Eiger Grey, Santorini Black en Tasman Blue.

DAKOPTIES

STOFFEN CONVERTIBLEKAP

Open de stoffen convertiblekap en ga volledig op in uw omgeving. Een gesloten kap draagt bij aan een gevoel van privacy en bescherming tegen de elementen.

GLAZEN PANORAMADAK MET SCHUIF-/KANTELDEEL VOOR

Het glazen panoramadak met schuif-/kanteldeel vooraan vergroot het gevoel van extra ruimte in het interieur, dat naadloos overgaat in de buitenwereld.

DAK IN CONTRASTKLEUR

Maak een statement. U kunt kiezen uit twee kleuren: een dak in klassiek Fuji White of in contrastkleur Narvik Black.

Autoplay Stop

WIELEN/VELGEN

TWAALF OPTIES

U kunt kiezen uit 12 verschillende velgtypes in vier verschillende maten: 18", 19", 20" en 22". Inclusief de niet te stoppen witte 18" stalen velgen.

* Niet alle opties worden getoond.

BLACK EXTERIOR PACK

OPVALLEND

Een opvallende afwerking van het exterieur van de Defender. Dit pakket omvat details in Narvik Black op de motorkap en in het woordmerk op de kofferdeur, het radiatorrooster en de traanplaat van de motorkap.

Please enable javascript on your browser.

ULTIEME PERSONALISATIE

Haal meer uit uw wereld. Met de Defender kunt u de auto volledig aanpassen aan uw levensstijl.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen per voertuigspecificatie verschillen (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw plaatselijke concessiehouder voor meer informatie of configureer uw Land Rover online.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.