BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

ULTIEME PERSONALISATIE

PERSONALISEER UW AUTO

 • ACCESSOIREPACKS

  Waar u ook naartoe gaat, verbeter de mogelijkheden en duurzaamheid van uw Defender met accessoirepakketten. Ontworpen voor elke omgeving.

 • WELK ACCESSOIREPACK IS GESCHIKT VOOR U?

  Of u nu onbekend gebied verkent of door druk stadsverkeer navigeert: beantwoord drie korte vragen over uw lifestyle om uw ideale accessoirepack te vinden.

 • OPTIES

  Geef uw Defender een eigen touch met een reeks opties die uw persoonlijkheid laten spreken. Kies uit een compleet kleurenpalet, een reeks lichtmetalen velgen en drie verschillende dakopties.

 • ACCESSOIRES

  Van de opblaasbare waterdichte luifel en de aan de zijkant gemonteerde uitrustingdrager tot het Expedition dakimperiaal, onze accessoires zijn ontworpen om aan uw behoeften en levensstijl te voldoen, waar het avontuur u ook brengt.

LIFESTYLE COLLECTION

Onze 'Above and Beyond' collectie bestaat uit technische kleding en uitrusting. Elk item belichaamt met trots het karakter van de Defender.

two defenders side profile

SELECTEER UW DEFENDER

Grootsheid is leverbaar in alle vormen, maten en koetswerktypes.

© 2020 Danjaq, LLC en Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. NO TIME TO DIE, 007 Gun Barrel-logo en gerelateerde James Bond-verwijzingen © 1962-2020 Danjaq, LLC en Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. NO TIME TO DIE, 007 Gun Barrel-logo en gerelateerde James Bond-handelsmerken zijn handelsmerken van Danjaq, LLC. Alle rechten voorbehouden.


Professionele stuntmannen in de film. Probeer dit niet zelf.

Auto's aangepast voor stuntwerk: de Defender heeft een dak voor extreem zwaar gebruik, dragers voor en bodemplaat; rolkooien; veiligheidsbrandstofcel. Stoelen en gordels, motorkoeling, banden en rijhoogte die niet beschikbaar zijn in productiemodellen.

De auto's van Jaguar Land Rover zijn sinds 2018 gehomologeerd volgens de WLTP ("World Harmonised Light Vehicle Test Procedure"), een nieuwe, meer realistische testprocedure om o.a. brandstofverbruik, CO2‑uitstoot en elektrisch rijbereik van de auto te meten. De WLTP vervangt de vroegere Europese testprocedure NEDC ("New European Driving Cycle"). Bij de oude NEDC‑testprocedure werd enkel rekening gehouden met de rolweerstand van de banden, niet met de opties en accessoires van de auto. De nieuwe WLTP houdt wel rekening met opties en bepaalde accessoires van de auto die invloed hebben op het gewicht en de stroomlijn. Hierdoor, alsook door de meer realistische testomstandigheden, liggen het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot, gemeten volgens WLTP, in veel gevallen hoger dan die gemeten volgens de NEDC. Om WLTP‑gehomologeerde auto's in de overgangsperiode toch nog te kunnen vergelijken met NEDC‑wagens, worden nog tot eind 2021 de WLTP‑waarden omgerekend naar overeenstemmende NEDC‑waarden ('gecorreleerde' NEDC). WLTP-cijfers vindt u in onze brochure en prijslijst terug.

Op basis van gekend en beslist beleid, blijft CO2‑gebaseerde autofiscaliteit voor alle voertuigen in België berekend met de NEDC CO2‑waarde tot en met 31 december 2020.


1Permanente AWD-aandrijving is standaard op de Land Rover Defender, behalve op die met de nieuwe D200, D250 en D300 zescilinder dieselmotoren, welke over een intelligent AWD-systeem beschikken.

2Offroad rijden en het gebruik van de lage versnellingsbakverhoudingen zullen de actieradius in 100% elektrische rijmodus aanzienlijk beïnvloeden. Op de afbeeldingen van de Defender Plug-in Hybrid zijn professionele offroad-banden te zien (beschikbaarheid varieert per land / enkel beschikbaar als accessoire en door een erkende verdeler te plaatsen).

3Waden is alleen mogelijk wanneer de brandstofmotor is ingeschakeld.


De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.


Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een micro-simkaart en een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.


Offroad-opnames gemaakt op afgesloten terrein, met alle vergunningen.


Voor uitdagende offroad-omstandigheden is speciale training en ervaring vereist. Risico op letsel en schade. Rijd niet in omstandigheden die uw rijvaardigheid te boven gaan.


Controleer altijd de route, de ondergrond, basis en ontkomingsmogelijkheden voordat u op bevroren terrein gaat rijden.


Voor updates is een gegevensverbinding vereist.