VOOR ELKE ERVARING

Elk item in onze collectie is geïnspireerd op de duurzaamheid en capaciteiten van de Defender en is speciaal ontworpen voor avonturen. Waar deze u ook heen brengen.

MIROVIA RUGZAK MET VERZEGELDE NADEN

Bestendig en beschermend. De ruime, waterbestendige, oprolbare bovenkant en de warmteverzegelde naden helpen de inhoud tegen de elementen te beschermen.

OMKEERBARE ONDERKLEDING

De onderkleding is ontworpen om u warm of koel te houden en past zich aan uw omgeving aan. Gemaakt van merinowol en hoogwaardige ademende materialen.

‘ABOVE AND BEYOND’ VELDFLES

Essentieel voor elke rit, vervaardigd uit dubbelwandig roestvast staal met een inhoud van 500 ml. Robuuste constructie voor alle omgevingen en met een parachutekoord voor eenvoudig meenemen.

LIFESTYLE COLLECTION PACKS

Veeleisende levensstijlen worden eenvoudiger met de juiste uitrusting. Onze Lifestyle Collection Packs zijn speciaal voor u ontworpen en omvatten een reeks producten die net zo duurzaam zijn als de Defender.

Lifestyle Explorer pack

EXPLORER PACK

Technische hulpmiddelen en uitrusting die echt 'Above and Beyond' gaan. Ontworpen met het oog op verovering.

ADVENTURE PACK

Technische materialen en een praktisch ontwerp zorgen ervoor dat u klaar bent voor elk avontuur.

Land Rover Lifestyle collection

COUNTRY PACK

Geïnspireerd op het buitenleven en voorbereid op grote en kleine avonturen.

Ranger Rover Lifestyle collection

URBAN PACK

Voor de urban ontdekkingsreiziger. Tijdloos ontwerp, gericht op functionaliteit, alledaagse benodigdheden voor elke omgeving.

ULTIEME PERSONALISATIE

Haal meer uit uw wereld. Met de Defender kunt u de auto volledig aanpassen aan uw levensstijl.

ULTIEME PERSONALISATIE

Haal meer uit uw wereld. Met de Defender kunt u de auto volledig aanpassen aan uw levensstijl.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen per voertuigspecificatie verschillen (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw plaatselijke concessiehouder voor meer informatie of configureer uw Land Rover online.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.