BELANGRIJKE KENMERKEN

VEELZIJDIGHEID

Met een tweede zitrij (verschuifbaar in optie), die een vergelijkbare beenruimte biedt als de Range Rover, en een derde optionele zitrij, kunt u het interieur aanpassen aan uw gewenste bagageruimte of aantal zitplaatsen.

DESIGN

Het vloeiende, aërodynamische silhouet van de Discovery Sport, Land Rover's legendarische capaciteiten en een flexibel interieur resulteren samen in een fantastisch ogende auto met onbegrensde mogelijkheden.

TECHNOLOGIE

Baanbrekende bedieningselementen op een overzichtelijk dashboard met 8" touchscreen en een Head-Up Display (optie) met de nieuwste technologie voor intuïtieve interactie. Een 10" touchscreen met Touch Pro is eveneens beschikbaar.

VEELZIJDIGHEID


KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN TIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

*De aangegeven bagage wordt alleen getoond ter illustratie en heeft geen betekenis voor de werkelijke hoeveelheden.

DESIGN

/
/
/

TECHNOLOGIE

/

CAPACITEITEN

/
/
/

PRESTATIES

/
/
/
TERUG

KIES UW MODEL

tbc

De afgebeelde Pure- en SE-uitvoeringen zijn uitgerust met Xenon-koplampen met LED-signatureverlichting en LED-mistlampen die, afhankelijk van de uitvoering, optie of standaard zijn.
De beschikbaarheid van de lichtmetalen velgen hangt af van de gekozen motor. Gelieve de prijslijst en/of uw Land Rover concessiehouder te raadplegen voor meer informatie.
MeridianTM is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd.

LAND ROVER GEAR
- ACCESSOIRES

Zoals voor elke Land Rover is een uitgebreid gamma accessoires beschikbaar om uw auto verder te personaliseren en te verfraaien. Van designelementen voor exterieur en interieur tot trekhaken en reisaccessoires voor huisdieren; alles is beschikbaar om uw ideale Discovery Sport te creëren.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.