BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

 • DESIGN

  De Discovery Sport onderscheidt zich door markante contouren, evenwichtige verhoudingen en kenmerkende designelementen.

 • VEELZIJDIGHEID

  Met de flexibiliteit van de zetels in 5+2 configuratie, slimme opbergoplossingen en genoeg ruimte voor iedereen, is de Discovery Sport veelzijdig in zijn design.

 • CAPACITEITEN

  Capaciteiten en beheersing in perfecte balans. Het plezierige aan de Discovery Sport is de kennis dat geen avontuur onmogelijk is.

DESIGN

De Discovery Sport onderscheidt zich door een krachtige interpretatie van het Discovery-DNA.

Please enable javascript on your browser.
Please enable javascript on your browser.

KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

KENMERKEN

 • TWEE MARKANTE STIJLEN

  Voeg een persoonlijk tintje toe aan de Discovery Sport door te kiezen uit twee markante carrosseriestijlen.

 • HOOGWAARDIGE MATERIALEN

  Met de nieuwe houtfineren kunt u het interieur van de Discovery Sport nog sterker personaliseren. Vier verschillende afwerkingen zijn beschikbaar.

 • 'CLEARSIGHT' ACHTERUITKIJKSPIEGEL

  Met de ClearSight-achteruitkijkspiegel hebt u altijd onbelemmerd zicht op de weg achter u, ongeacht wie of wat zich achter u in het interieur of de bagageruimte bevindt.

 • INCONTROL

  Passagiers kunnen online media streamen via de 4G WiFi-hotspot, terwijl de intuïtieve interface van InControl zorgt dat u op de hoogte blijft en uw aandacht bij de weg houdt.

 • ALL WHEEL DRIVE (AWD)

  Zorgt voor een zelfverzekerde rijbeleving, zowel op de weg als bij offroad-rijden. Op gladde ondergrond, zoals gras en sneeuw, kan het aandrijfkoppel naadloos worden verdeeld over de voor- en achterwielen, ten behoeve van maximale grip.

 • PHEV (PLUG-IN HYBRID ELECTRIC VEHICLE)

  De Discovery Sport PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle)1 is zowel ideaal voor woon-werkverkeer als voor avonturen met het gezin, en biedt volledig elektrisch emissievrij rijden. Hij kan worden opgeladen via een DC-snellader.

ACCESSOIRES

Discovery Sport parked in driveway

KIES UW DISCOVERY SPORT

Kies uit vier modellen en twee markante exterieurstijlen, die allemaal een unieke persoonlijkheid en extra kenmerken bieden.

De auto's van Jaguar Land Rover zijn sinds 2018 gehomologeerd volgens de WLTP ("World Harmonised Light Vehicle Test Procedure"), een nieuwe, meer realistische testprocedure om o.a. brandstofverbruik, CO2-uitstoot en elektrisch rijbereik van de auto te meten. De WLTP vervangt de vroegere Europese testprocedure NEDC ("New European Driving Cycle"). Bij de oude NEDC-testprocedure werd enkel rekening gehouden met de rolweerstand van de banden, niet met de opties en accessoires van de auto. De nieuwe WLTP houdt wel rekening met opties en bepaalde accessoires van de auto die invloed hebben op het gewicht en de stroomlijn. Hierdoor, alsook door de meer realistische testomstandigheden, liggen het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot, gemeten volgens WLTP, in veel gevallen hoger dan die gemeten volgens de NEDC. Om WLTP-gehomologeerde auto's in de overgangsperiode toch nog te kunnen vergelijken met NEDC-wagens, worden nog tot eind 2021 de WLTP-waarden omgerekend naar overeenstemmende NEDC-waarden ('gecorreleerde' NEDC). WLTP-cijfers vindt u in onze brochure en prijslijst terug.

Op basis van gekend en beslist beleid, blijft CO2-gebaseerde autofiscaliteit voor alle voertuigen in België berekend met de NEDC CO2-waarde tot en met 31 december 2020.


1Alleen beschikbaar op modellen met 5 zitplaatsen.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw plaatselijke concessiehouder voor meer informatie of configureer uw Land Rover online.


InControl functies, opties en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Land Rover concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd.


Voor online-functies en WiFi-connectiviteit is een micro-SIM-kaart met een geschikt data-abonnement vereist. 4G WiFi-hotspot en Online Pack omvatten een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.


De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.