UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

EXTERIEURDESIGN

De Discovery Sport onderscheidt zich door een krachtige interpretatie van het Discovery‑DNA.

INTERIEURDESIGN

Het interieur van de Discovery Sport is net zo veelzijdig als uw lifestyle.

HOOGWAARDIGE MATERIALEN

Met de keuze uit een waaier aan interieurkleuren en bekledingsmaterialen, inclusief niet-lederen alternatieven, is er een uitvoering voor elke smaak. Dankzij de keuze uit vijf afwerkingsopties kunt u uw interieur nog verder personaliseren.

ONTSPANNENDE ZITPLAATSEN

De zetels van de Discovery Sport zien er geweldig uit en voelen ook zo aan, en met schuif- en kantelopties op de tweede zitrij zijn ze flexibeler dan ooit. Bewonder elk detail en ontspan je in de zetels met bekleding naar keuze: duo-leder, Windsor leder of Luxtec-stof en suède.

INTELLIGENTE OPBERGMOGELIJKHEDEN

De toonaangevende bagageruimte biedt met gemak plaats aan alle benodigdheden van uw gezin, van boodschappen en koffers tot sportuitrusting voor een heel team. In het hele interieur vindt u slimme opbergmogelijkheden voor alle kleine spullen die u wilt meenemen.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

VEELZIJDIGHEID

Het veelzijdige interieur is gecreëerd om te voldoen aan de uitdagingen en eisen van een actieve lifestyle met een dynamische 5+2 zetelconfiguratie.

TECHNOLOGIE

Vind snel wat u zoekt zonder dat u verdwaalt in menu's. Pivi Pro1, het infotainmentsysteem van de Discovery Sport, is voorzien van een intuïtieve interface met touchscreen, waarmee o.m. het navigatiesysteem kan worden bediend, en biedt meer plezier en efficiëntie.

CAPACITEITEN

De befaamde capaciteiten van de Discovery Sport zijn berekend op de meest veeleisende taken. De Discovery Sport toont zijn capaciteiten overal, met een indrukwekkend sleepvermogen en moeiteloze offroad-prestaties.

KIES UW UITVOERING

Ontdek een veelzijdige combinatie van design, prestaties en technologie.

 

DISCOVERY SPORT

R-DYNAMIC HSE

De Discovery Sport R-Dynamic HSE beschikt, naast de kenmerken van de standaarduitvoering, ook over 20" lichtmetalen velgen 'Style 5076' in Satin Grey afwerking en flexibele 14-voudig elektrisch verstelbare voorzetels met bekleding in Windsor leder en geheugenfunctie aan bestuurderskant.

DISCOVERY SPORT

R-DYNAMIC SE

De Discovery Sport R-Dynamic SE biedt nog meer individualiteit, met unieke stylingdetails voor het exterieur en interieur, een virtueel interactief instrumentenpaneel (Interactive Driver Display) en Blind Spot Assist Pack.

DISCOVERY SPORT

R-DYNAMIC S

De Discovery Sport R-Dynamic S is een sportieve interpretatie, met subtiele en stijlvolle 18" lichtmetalen velgen 'Style 5074', een duo-lederen interieur en verbeterde connectiviteit dankzij het Pivi Pro infotainmentsysteem (inclusief navigatie)1 en het Online Pack met data-abonnement2.

DISCOVERY SPORT SE

Van Premium LED-koplampen met LED-signature dagrijverlichting tot het virtueel interactief instrumentenpaneel (Interactive Driver Display), Blind Spot Assist Pack en de adaptieve snelheidsregelaar met afstandsbewaring (Adaptive Cruise Control): de Discovery Sport SE biedt een optimale rijervaring.

DISCOVERY SPORT S

De 18" lichtmetalen velgen 'Style 5075' geven een atletische uitstraling aan het exterieur. Het soepele duo-lederen interieur van de Discovery Sport S wordt verder aangevuld met het Pivi Pro infotainmentsysteem (inclusief navigatie)1 en het Online Pack met data-abonnement2.

BLIJF ONTDEKKEN

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Capaciteiten en flexibiliteit in perfecte balans.

DISCOVERY SPORT UITVOERINGEN

Bekijk het volledige gamma.

SPECIFICATIES

Bekijk de feiten en cijfers.

OPTIES EN ACCESSOIRES

Personaliseer uw Discovery Sport.

††Klik hier om de Discovery Sport WLTP-waarden te bekijken.
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstof- en energieverbruik, actieradius en CO2 -uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. Actieradiuswaarden voor voertuigen in elektrische modus (EV) worden bepaald met een productiemodel over een standaardroute.


1 De geconnecteerde navigatie vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

2 Fair Use-beleid mogelijk van toepassing. Omvat een abonnement voor 1 jaar dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.


Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.