BELANGRIJKSTE KENMERKEN

VEELZIJDIGHEID

Met een tweede zitrij (verschuifbaar in optie), die een vergelijkbare beenruimte biedt als de Range Rover, en een derde optionele zitrij, kunt u het interieur aanpassen aan uw gewenste bagageruimte of aantal zitplaatsen.

DESIGN

Het vloeiende, aërodynamische silhouet van de Discovery Sport, Land Rover's legendarische capaciteiten en een flexibel interieur resulteren samen in een fantastisch ogende auto met onbegrensde mogelijkheden.

TECHNOLOGIE

Baanbrekende bedieningselementen op een overzichtelijk dashboard met 8" touchscreen en een Head-Up Display (optie) met de nieuwste technologie voor intuïtieve interactie. Een 10" touchscreen met Touch Pro is eveneens beschikbaar.

VEELZIJDIGHEID


KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN TIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

*De aangegeven bagage wordt alleen getoond ter illustratie en heeft geen betekenis voor de werkelijke hoeveelheden.

DESIGN

EXTERIEUR DESIGN
/
INTERIEUR DESIGN
/
INTERIEURDESIGN
/

TECHNOLOGIE

TECHNOLOGIE
/

CAPACITEITEN

CAPACITEITEN
/
CAPACITEITEN
/
CAPACITEITEN
/

PRESTATIES

PRESTATIES
/
PRESTATIES
/
/
TERUG

UW MODEL KIEZEN

KIES UW MODEL

/

De afgebeelde Pure- en SE-uitvoeringen zijn uitgerust met Xenon-koplampen met LED-signatureverlichting en LED-mistlampen die, afhankelijk van de uitvoering, optie of standaard zijn.

Op dit moment bevinden we ons in een tijdelijke overgangsfase van het modeljaar 2018 naar 2019 doorheen ons gamma. Aarzel niet om uw erkend concessiehouder aan te spreken om te weten te komen welke prijzen en gegevens gepubliceerd zijn voor welk model. Hij zal u bijstaan om de voor u meest geschikte oplossing te vinden in functie van uw persoonlijke behoeften. We danken u voor uw begrip.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.