UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

REDUCTIEF DESIGN

OPTIMALE AËRODYNAMICA

De verzonken portiergrepen zijn onzichtbaar totdat ze worden uitgeklapt, waardoor het exterieurontwerp wordt vereenvoudigd en de aërodynamische efficiëntie wordt geoptimaliseerd.

PERFECT AFGEWERKT

Het minimalistische design loopt door tot de achterzijde met verborgen uitlaatpijpen. De nieuwe achterlichten, met gelaserd patroon en 'super-rode' LED's, zorgen voor een discreter uiterlijk.

NATUURLIJKE SCHOONHEID

Geniet van de natuurlijke schoonheid van een tastbare houtnerf. Onze collectie luxueuze houtfineren bekledingsmaterialen is het resultaat van voorbeeldig vakmanschap.

LICHT EN RUIMTE

Laat het interieur baden in het daglicht. Het panoramadak (vast of open dak) versterkt het gevoel van ruimte in het interieur van de Range Rover Velar nog verder.

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIEËN

 Display shown of range rover velar

NIEUWSTE GENERATIE

PIVI PRO

Alle bedieningselementen van ons bekroonde Pivi Pro infotainmentsysteem1 zijn vervat in een nieuw 11,4" centraal touchscreen vervaardigd in gebogen glas. Dit creëert een minimalistisch, elegant dashboard met intuïtieve functies voor ruimte, klimaatregeling en zetelverstelling.

Extreme crop of the display shown

3D SURROUND CAMERA SYSTEM

Gemoedsrust, zelfs in lastige situaties. De 3D-omgevingscamera’s bieden u een 360°-overzicht van uw omgeving, waardoor u gemakkelijker in en uit krappe plekken kunt manoeuvreren.

Extreme crop of the dual screen display shown

INTUÏTIEVE BESTUURDERSSCHERMEN

In harmonie met het Pivi Pro infotainmentsysteem1 kunt u met het 12,3" virtueel, interactief instrumentenpaneel (Interactive Driver Display) de manier aanpassen waarop informatie wordt weergegeven. Het Head-up Display systeem projecteert belangrijke voertuig- en trajectinformatie op ooghoogte op de voorruit.

MEESLEPENDE KLANK

Een meeslepende geluidservaring. Het krachtige MeridianTM Signature Sound audiosysteem zorgt voor hifi-muziek met 23 luidsprekers en een versterkervermogen van maar liefst 1300 watt.

HET GEMAK VAN CONNECTIVITEIT

Het Online Pack2 biedt naadloze connectiviteit met toegang tot geïntegreerde apps zoals Amazon Alexa (niet in alle markten beschikbaar) en Spotify. Met SOTA-updates (Software-over-the-Air) blijft uw auto altijd up-to-date.

DRAADLOZE TELEFOONLADER

Dankzij het draadloos opladen van apparaten en de connectiviteit kunt u compatibele smartphones opladen en beperkt u de wirwar van kabels in de passagiersruimte tot een minimum.

RIJHULPMIDDELEN

Kies uit een reeks functies die het rijden en parkeren gemakkelijker en veiliger maken. Er zijn talrijke innovatieve technologieën beschikbaar om uw rijervaring te verbeteren.

EIGENTIJDSE LUXE

ELEKTRISERENDE PRESTATIES

Parked Range Rover velar charging at the phev station point

ELEKTRISCHE PLUG-IN HYBRIDE AANDRIJVING (PHEV)

De Range Rover Velar met elektrische plug-in hybride aandrijving (PHEV) biedt het beste van alle werelden, met hybride technologie waarbij een elektromotor van 105 kW wordt gecombineerd met een Ingenium-benzinemotor. Geniet van probleemloos elektrisch rijden met een gecertificeerde actieradius tot 64 km††.

Range Rover Velar with glass background

SEMI-HYBRIDE AANDRIJVING (MILD HYBRID)

De semi-hybride motoren (MHEV - Mild Hybrid Electric Vehicle) van de Range Rover Velar recupereren, bewaren en hergebruiken energie die normaal gesproken verloren gaat tijdens het afremmen. Beschikbaar op verschillende diesel- en benzinemotoren.

SPECIFICATIES VAN DE ELECTRISCHE PLUG-IN HYBRIDE

ELEKTRISCHE ACTIERADIUS (TOT)

64

KM††

Verwachte WLTP-actieradius onder werkelijke rijomstandigheden: tot 51 km.

CO2-UITSTOOT (VANAF)

38

G/KM††

Nul uitlaatemissies in de EV-modus.

OPLAADBEURT VIA PUBLIEK LAADPUNT BINNEN

30

MINUTEN

DC-snelladen op gelijkstroom van 0 tot 80% in 30 minuten.

OPLAADBEURT VIA THUISLADER BINNEN

2,5

UUR

Opladen van 0 tot 80%.

VERTROUWENWEKKENDE CAPACITEITEN

DRIVING DYNAMICS

Dankzij het Adaptive Dynamics ophangingssysteem worden stuurcommando's en carrosseriebewegingen tot wel 500 keer per seconde geanalyseerd. Dit reduceert het overhellen en zorgt voor een optimale wendbaarheid. Selecteer aan de hand van Configurable Dynamics specifieke instellingen voor het onderstel en de aandrijflijn die bij uw rijstijl passen.

OPTIMALE TRACTIE

Of u nu over onverharde wegen of glad wegdek rijdt, Intelligent All-Wheel Drive (AWD) met Intelligent Driveline Dynamics (IDD) zorgt ervoor dat de koppelverdeling tussen de voor- en achteras optimaal is voor tractie onder alle omstandigheden.

AANPASBARE TECHNOLOGIEËN

Uw rijervaring wordt verbeterd door een dynamisch programma in het Terrain Response 2-systeem, terwijl All Terrain Progress Control moeiteloos off-road rijden biedt, omdat dit systeem een constante snelheid voor u handhaaft. Het trekken van een aanhangwagen kan niet makkelijker dankzij de Advanced Tow Assist-technologie, waardoor achteruitrijden een fluitje van een cent wordt.

Range Rover Velar drifting over mountain runway road
Range Rover Velar drifting over mountain runway road
Range Rover Velar drifting over mountain runway road
Autoplay Start
Autoplay Stop

PERSONALISERING OP MAAT

BLIJF ONTDEKKEN

RANGE ROVER VELAR MODELLEN

Bekijk het volledige gamma.

SPECIFICATIES

Bekijk de feiten en cijfers.

††Bekijk WLTP-waarden

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstof- en energieverbruik, actieradius en CO2-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. Actieradiuswaarden voor voertuigen in elektrische modus (EV) worden bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

 

Oplaadtijden zijn afhankelijk van veel factoren, waaronder, maar niet beperkt tot: leeftijd, staat, temperatuur en laadstatus van de accu, de gebruikte laadplaatsen en -infrastructuur en de laadduur.

 

1De geconnecteerde navigatie vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

2Fair Use-beleid mogelijk van toepassing. Standaard abonnement van 1 jaar dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

 

N.B.: bij het selecteren van een andere uitvoering kan bepaalde standaarduitrusting worden vervangen door andere uitrusting. Uitrusting kan ook verschillen afhankelijk van geselecteerde motor of transmissie.

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer informatie of configureer uw auto online.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.
 

Apple CarPlay® is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.

Android AutoTM is een handelsmerk van Google LLC.

App Store is een handelsmerk van Apple Inc.

Google Play Store is een handelsmerk van Google LLC.

MeridianTM is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. TrifieldTM en het 'three fields' logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.